سلام هیچ لپتاپی ریست نداره شما دکمه پاور رو چند ثانیه نگهدار خاموش میشه .در مورد مشکلتم یه بار bios رو به حالت پیش فرض بر گردون اگه تونستی اپدیت کن البته خیلی مواظب باش رم هاتم یه چکی بکننقل قول:
Printable View
سلام هیچ لپتاپی ریست نداره شما دکمه پاور رو چند ثانیه نگهدار خاموش میشه .در مورد مشکلتم یه بار bios رو به حالت پیش فرض بر گردون اگه تونستی اپدیت کن البته خیلی مواظب باش رم هاتم یه چکی بکننقل قول:
نقل قول:
اونوقت اگه برق شهری قطع شد یا نوسان پیدا کرد چی؟؟؟؟؟؟!!!!:18:
نقل قول:
نه مشکل خاصی نیست. می تونی بری اینجا
control panel>power option
سه تا حالت هست که بسته به اسمشون کارایی ممختلفی رو دارند. مثلا power saver از باتری به صورت بهینه استفاده می کنه. البته هر سه اینا رو می شه با change plan settings تغییر داد شما هم رو هر حالتی می تونین نورتون رو تنظیم کنید.علت بالا پایین شدن نور هم مشکلی نیست. چون حالت power عوض می شه اونم کم و زیاد میشه می تونین تو همین جا تغییرش بدین
موفق باشی
نه دیگه اینو واسه شهر هایی نوشته که برقشون مشکل پیدا نمیکنه : دینقل قول:
اونوقت اگه برق شهری قطع شد یا نوسان پیدا کرد چی؟؟؟؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منم باطری رو میکشم و استفاده میکنم ... اونجوری ها هم خطرناک نیست
نوت بوک دل
سلام دوستان. من یه مدتیه لپتاپ دل xps 1330 خریدم و ازش راضی بودم. جدیدا ایرادی پیدا کرده که نگرانم کرده. موقعی که روشن میکنم و کار میکنم یهو تصویرش بهم میریزه و رستارت میکنه بعد صفحه مونیتور چیزی نشون نمیده تا اینکه جایی نشون میده که باید کلمه غبور رو وارد کنم. این اتفاق هر روز 1 2 بار پیش میاد. از یک هفته پیش اینجور شد من فکر کردم ویروسیه آخه بعد اون دیگه سیستم بالا نمی اومد و هی ریستارت میکرد . ویندوزشو عوض کردم فک کردم درست شده اما باز تصویر قاطی میشه گاها ولی راحت بالا میاد. کسی میتونه کمک کنه؟
نوت بوک دل
سلام دوستان. من یه مدتیه لپتاپ دل xps 1330 خریدم و ازش راضی بودم. جدیدا ایرادی پیدا کرده که نگرانم کرده. موقعی که روشن میکنم و کار میکنم یهو تصویرش بهم میریزه و رستارت میکنه بعد صفحه مونیتور چیزی نشون نمیده تا اینکه جایی نشون میده که باید کلمه غبور رو وارد کنم. این اتفاق هر روز 1 2 بار پیش میاد. از یک هفته پیش اینجور شد من فکر کردم ویروسیه آخه بعد اون دیگه سیستم بالا نمی اومد و هی ریستارت میکرد . ویندوزشو عوض کردم فک کردم درست شده اما باز تصویر قاطی میشه گاها ولی راحت بالا میاد. کسی میتونه کمک کنه؟
من دقیقا نمیتونم بگم مشکل از چیه ...نقل قول:
نوت بوک دل
ولی این سری اکس پی اس مشکلات زیادی داشت و خیلیهاشون دچار اون شدن ...
اگه هنوز گارانتی داری ببر نمایندگی .....
خدا رفتگانتو بیامرزه!!! چیکار کردی ...........نقل قول:
ببین می تونی از آشناها که همون مدل رو دارن اقلا دی وی دی ریکاوری رو گیر بیاری.
حتما همینطوره، ولی من که واسه احتیاط فعلا از باتری هم استفاده می کنم.نقل قول:
سلام
بچه ها چن وقته لپ تاپ من قاطی کرده سی دی یا دی وی دی که میذارم اتو ران نمیشه حتی اسم سی دی یا دی
وی دی رو هم نشون نمیده..فقط وقتی روی سی دی یا دی وی دی رو OPEN میکنم میتونم واردش شم اصلنم بدون
NERO نمیتونم رایت کنم..چرا اینجووری شده من چی کار کنم؟
سوالمو اینجا هم پرسیدم ولی کسی راهنمایی نکرد...:41:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=320205
لطفا بگین باید چی کار کنم؟ ممنون:11: