اونجایی که علامت زده برو و فریاد بزن... با دکمه ی RB اگه نسخه ایکس باکس بازی می کنی.. پی سی شو نمی دونم والا...نقل قول:
Printable View
اونجایی که علامت زده برو و فریاد بزن... با دکمه ی RB اگه نسخه ایکس باکس بازی می کنی.. پی سی شو نمی دونم والا...نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
آهانقل قول:
من قبل از اینکه به این کوئست برسم Stormclock ها رو تا آخر رفته بودم
به همین خاطر برای من دیگه اینجا جمع نشدن
دوستان کمک. اقا من چندتا مرحله واسه وکس و دلوین رفتم و بعد بهم دوتا special job داد. حالا بعد اتمام اون دوتا دیگه ۲ تای اخر رو نمیده. چیکار کنم؟ دوباره باید مرحله برم تا دوتای دیگه ازاد شه؟
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
چطوری با اون یاغی ها رفتی؟ من الان هر شهری که میرم خوشحالن که imperial برنده شد و فقط windhelm هست که ناراحتن:27: بعد وقتی واسه چنرال تولویس یک دوبلور خوب استخدام میکنند یعنی اینکه خودشون هم میخواستن ما بریم سمت imperialنقل قول:
:31:
ولی کلا خیلی از مراحل ضد imperial هست مخصوصا مرحله اخر brotherhood
نقل قول:
lol :31:
عجب آدمایی داره این اسکاریم
شما با Sormclock هم که بری همه خوشحالن که امپریال ها سقوط کردن
لازمه سیو قبل از stormclock رو بیارم و برم سمت Imperial ها
این وکس و دلوین رو هم بگی ممنون میشم:41:نقل قول:
نقل قول:
منم اون دوتا special job رو رفتم
برای special job هایه دیگه باید توی هر شهری 5 تا job انجام بدی
300 تا دمیج برای یک اسپل نداریم حتما گفتن با دو دست میشه 300
الان یک عکس از اون اسپل هایی که گفتم میگیرم و میزارم همینجا
این ها همون اسپل هاییه که میگفتم همینطورکه میبینی Faralda میفروشه
محتوای مخفی: FireBolt - Master 150 Damage
محتوای مخفی: Fire Rune - Master 200 Damage
ممنون ، آخرین سوالم بپرسم شما آپدیت کردی بازیتونو؟ چون من FARALDA نمی فروشه ، فکر کنم باگه من اصا آپدیت نکردم .
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
300 تا دمیج برای یک اسپل نداریم حتما گفتن با دو دست میشه 300
الان یک عکس از اون اسپل هایی که گفتم میگیرم و میزارم همینجا
این ها همون اسپل هاییه که میگفتم همینطورکه میبینی Faralda میفروشه
محتوای مخفی: FireBolt - Master 150 Damage
محتوای مخفی: Fire Rune - Master 200 Damage
ممنون ، آخرین سوالم بپرسم شما آپدیت کردی بازیتونو؟ چون واسه من FARALDA این اسپل ها رو نمی فروشه .فکر کنم باگه من اصا آپدیت نکردم .
[B]نقل قول:
QUOTE=virus2009;6705211][B]black soul gem ها فقط با روح NPC ها و انسان ها پر میشه که همون grand هستن[/
مگه گرند در بلک سول ها با گرند گرند سول ها فرق میکنه؟؟
البته باید فرق کنه در غیر این صورت چه نیازی به بلک سول ها هست ولی من چرا تو انچنتینگ فرقی بینشون نمیبینم
این قضیه کلن مشکوکه :blink:
نقل قول:
من تا ورژن 1.3 آپدیت کردم
فرقشون توی همون soul هاشونه که black soul gem رو میشه با روح آدم ها پر کردنقل قول:
بازی بالاتر از روح Grand نداره