سلام
کد Yahoo login verification به چه دردی میخوره؟
اگه این کد رو داشته باشیم میتونم وارد ایمیل شخصی بشیم؟(بدون دونستن پسورد؟)
Printable View
سلام
کد Yahoo login verification به چه دردی میخوره؟
اگه این کد رو داشته باشیم میتونم وارد ایمیل شخصی بشیم؟(بدون دونستن پسورد؟)
سلامنقل قول:
برای ایمنی بیشتر هست تا اگر کسی پاسوردتون رو به دست آورد باز هم نتونه وارد ایمیلتون بشه
شما با اضافه کردن مشخصات کامپیوترتون و مکانتون به یاهو مانع از ورود دیگران به ایمیلتون از جای دیگه یا کامپیوتر دیگه میشین
اگر خودتون هم برید جای دیگه یا از یک کامپیوتر دیگه بخواین وارد ایمیلتون بشین ازتون دو تا سوال امنینی رو میپرسه که موقع ساختن ایمیلتون ثبت کردین
یا میتونین به جای اون دو سوال شماره موبایل خودتون رو بدین تا براتون کد شناسائی ارسال بشه وقتی که از یه کامپیوتر دیگه یا مکان دیگه بخواین وازد ایمیلتون بشه .
دستورالعمل راه اندازی این سرویس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته چیز جدیدی نیست
از گوگل یاد گرفتند .
گوگل یک گزینه ی دیگه هم داره و اون ثبت یک ایمیل برای تائید شناسائی صاحب اصلی ایمیل هست .
سلام
دوستان یه مشکل اساسی برام پیش اومده اینه که تو یاهو با هر مرورگری وقتی میخوام فایلای attach شده رو دانلود کنم دانلود نمیشه حدود 5-6 تا مرورگر امتحان کردم نشد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس معلومه... اسکن میشه ولی بعدش هیچ اتفاقی نمیوفته...
تو موبایل درسته تو سیستمم با هر ایمیلیم برم باز همین مشکله......
سلام . من یه مشکلی دارم که هر موقع میخوام وارد ایمیل یاهو بشم از من پسورد میخواد و اتوماتیک وارد نمیشم . اعصاب خورد کن شده
در صورتی کوکی و کش و History مرورگر فایر فاکس خیلی وقته که اصلا پاک نمیکنم و دست نخورده .
سلام . شاید تیکِ remember me رو موقع log in کردن نمیزنید . یا مرورگر طوری تنظیم شده که موقع بسته شدن اتوماتیک کوکیها رو پاک کنه .نقل قول:
سلام . بنده تو ایران همین مشکل رو داشتم . شرکت اینترنت رو عوض کردم درست شدنقل قول:
چططور میشه یک نفر که به ما ایمیل میده رو محدود کرد...
سلام.
الان نمیتونم برم داخل یاهو مسنجر داخل ایمیل هم که میره عکسا یا فلش نیست. فقط متن میاد با لینک!! نمیدونم از ویندوزه یا چیزای دیگه؟!
گرافیک نصب نیست به نظرتون از اینه؟ هر کی مشکل داشته قبلا بگه من همون راهو برم.
هیستوری هم پاک نکردم هنوز.
ویرایش:
درست شد! از تاریخ سیستم بوده که یادم رفته درستش کنم یه جا هم نوشته بوده که من نخونده بودم بعدا دوباره خوندم فهمیدم!
دوستان راهی برای ارور
Your password cannot include any part of your name
در هنگام ریست کردن پسورد در یاهو هست ؟
مشکل وقتی پیش اومد برای مدتی لوگین نکردم و وقتی خواستم لوگین کنم ارور wrong password داد و حالا با ایمیل بکاپ و سوال امنیتی وارد مرحله ریست میشه ولی با این ارور نمیشه ریستش کرد اطلاعات اکانت هست و به نظر نمیاد اکانت پاک شده باشه وگرنه نمیشد پسوردش رو ریست کرد
در گوگل هم سرچ زدم مشکل عمومی هست