.
راجع به چیزی که اطلاع درستی نداری با قطعیت نظر نده .اینجا سوال میکنم که نظر کاربر ایرانی رو برای جنسی که در ایران هست و تجربه استفادشو داشته بدونم وگرنه سرچ کردن رو خیلی خوب بلدم.
بالم مرطوب میکنه. بستگی به افترشیوش داره از خیلی کم تا زیاد.بیشترشون الکل ندارند یا خیلی کم دارند .درستش اینه که بگی افتر شیو splash اصلا وظیفه مرطوب کنندگی رو ایفا نمیکنه. مهمترین کار splash اینه که پوست رو به واسطه الکلش ضد عفونی میکنه منافذ پوست رو میبنده و و نوعی جمع شدگی به پوست میده منتها پوست رو خشک میکنه حالا برای رفع خشکی یا از کرم یا ژل یا افترشیو بالم بعنوان مکمل استفاده میشه تا پوست مرطوب بشه و از اون حالت خشکی خارج بشه.حالا بعضیها ممکنه از یکیش یا هر دو استفاده کنند بسته به پوست .شما اگر پوستت با صابون تیغ بهتر میشه خب استفاده کن. ولی نسخه شما رو نمیشه برای همه پیچید. من تیغ استفاده نمیکنم.
من حتما باید اول splash بزنم وگرنه تا شب احساس ناراحتی دارم و بالم به تنهایی به پوستم ارامش نمیده. از اون ور هم حتما باید بعدش مرطوب کننده استفاده کنم که ترجیح میدم افترشیو بالم با درصد مرطوب کنندگی خوب باشه
افترشیو از او ن موارد بهداشتی است که به واسطه فروشش در داروخانه ها و لیبل داشتن احتمال تقلبی بودنش .کمه