بعداز انکه خاویر هرناندز گل پیروزی بخش تیمش را در مرحله چهارم جام حذفی،در ورزشگاره سنت مری ، بثمر رساند، سرالکس فرگوسن از او تمجید کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهاجم جوان 14 دقیقه مانده به پایان بازی ، از روی توپی که توسط رایان گیگز برایش ارسال شده بود، توانست گل دوم و پیروزی بخش رابه دروازه ساوتهمپتون وارد کند.
شیاطین با گلی که ریچارد چپلاو (Richard Chaplow) در دقیقه 45 بثمر رساند، با شکست به رختکن رفتند. مایکل اوون توانست بازی را در دقیقه 65 به تساوی کشاند و بعداز ان چیچاریتو گل دوم را زد، کاری که در این فصل زیاد از او دیده ایم.
سرالکس فرگوسن در مصاحبه با MUTV میگوید: "او (چیچاریتو) فقط یک فرصت داشت و ان را هم تبدیل به گل کرد- یک موقعیت و یک گل. او امار گلزنی بسیار خوبی دارد. او به خوبی در داخل و خارج از محوطه جریمه می دود و شوتش را با کمتر خطایی می زند."
"امار کاری بسیار عالیی دارد، او همیشه در حال حرکت است. بخوبی نتوانستیم او را تغذیه کنیم و فضای مناسبی برایش بوجود اوریم. البته نباید از تلاش بازیکنان ساوتهمپتون چشمپوشی کرد. مدافعین انها بخوبی بازی خوانی میکردند."
مانند سه شنبه قبل در بلومفیلد رواد(Bloomfield Road) ، شیاطین در نیمه اول بازی ضعیفی از خود نشان دادند. رئیس بعداز بازی اقرار کرد که شیوه ای که تیمش را با ان در نیمه اول به زمین فرستاده، مناسب نبوده است.
" بعداز وقت ها خودمان کار را سخت میکنیم. منصفانه باید بگویم که برای درست کردن یک الماس در میانه زمین کمی شیوه تیمم را دستکاری کردم. منچستر یونایتد عادت کرده که در عرض زمین بازی کند و فکر میکنم ان سیستم برای ما مشکل بوجود اورد. اصلا سیستم کارگری نبود. "
"بعضی اوقات توپ را در تملک خود داشتیم اما نمیتوانستیم موقعیت خطرناکی ایجاد کنیم. فقط دو یا سه شوت از نزدیکی های محوطه جریمه زدیم. کار خاصی در نیمه اول نکردیم اما گلی که در اواخر نیمه خوردیم باعث تجرک و مصمم تر شدن ما داشت. "
شیاطین مسلما در نیمه دوم بهتر شدند و هم در خط دفاع و هم در خط حمله حرکت های بسیار خوبی مشاهد شد. با اینکه فرگوسن از اینکه نتوانست تیمش بازی را با دروازه ای بسته پشت سر بگذارد اما از عملکرد دروازه بان جدیدش راضی است."
سرالکس می گوید: "اندرس بخوبی کار کرد. فکر میکنم ارمش بسیار خوبی از خود نشان دادو بازی با توپش خو بود. شروع خوبی برای ان پسر بود و از این بابت بسیار راضی هستم."
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
دروازه بان دانمارکی که برای اولین بار پیراهن منچستر یونایتد را به تن کرد، میگوید از اینکه رویای کودکی اش به حقیقت پیوسته در پوست خود نمیگنجد!
او به MUTV می گوید:" یکی از لذت بخشترین روزهای زندگیم بود. وقتی که ارزوی بازی برای تیمی از چهار سالگی با شماست و ان ارزو به حقیقت می پیوندد ، حتما ان روز برای شما روز بزرگی خواهد بود. از ان خیلی بذت بردم. شروعی بسیار خوب بود."
لیندگراد روی گلی که از ساوتهمپتون دریافت کرد هیچ تقصیری نداشت، شوت بسیار سحمگینی بود که به تور دروازه چسبید، و هواداران یونایتد که به سنت مری سفر کرده بودند، در تمام 90 دقیقه از او حمایت کردند.
لیندگراد در مورد هواداران میگوید: "فکر میکنم لحظه ای او بود که توپ را از من مخفی نگه داشتند. جالب بود. انها از من بخوبی پشتیبانی کرده اند، هم در الدترافورد و هم در اینجا(سنت مری). به انها یک تشکر بسیار بزرگ بدهکار هستم."
"این بازی خیلی شبیه به بازی با بلکپول بود. در نیمه او خوب بازی نکردیم و موقعیتی ایجاد نکردیم. ساوتهمپتون 1-0 جلو افتاد ولی توانستیم جریان بازی را عوض کرده و بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم. برد خوبی بود."
حالا بعداز چشیدن طعم حضور در دروازه یونایتد و چشیدن طعم فوتبال انگلیسی، لیندگراد منتظر فرصت بعدی است. او اصرار میکند که برای نیمکت نشینی به یونایتد نیامده و مصمم است که پیراهن شماره یک منچستر یونایتد را بتن کند.
"همه میخواهند در ترکیب اصلی باشند و من هم متفاوت نیستم. رویای بازی کردن را دارم. اینجا نیستم تا یک جا بنشینم و کاری نکنم. اینجا هستم تا بازی کنم."
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
کراولی تاون که جز هیچکدام از لیگ های حرفه ای انگلستان نیست(و یک تیم اماتور محسوب می شود)، تا اینجای کار تیمهای صاحب نامی را از پیش رو برداشته است. انها تا اینجای کار سوینداون تاون(Swindown Town)،دربی کانتی و تورکوِی(Torquay) را از پیش رو برداشته اند و در یکی از روزهای 19 یا 20 فوریه (تاریخ دقیق بازی بعدا اعلام خواهد شد) به مصاف منچستر یونایتد میروند.
بعداز روز شنبه وصعود کارولی تاون ، این تیم به ششمین تیم خارج لیگ تبدیل شد که از جنگ جهانی دوم به بعد به مرحله پنجم جام حذفی صعود کرده اند. استیو ایوانز مربی این تیم میگوید که ارزوی این را داشته که در این مرحله به مردان فرگوسن برخورد کند.
"چه کسی را در مرحله پنجم میخواهید؟ همه میگویند منچستر یونایتد در الدترافورد؛ بازی خوبی خواهد شد. چون من ، یک طرفدار سلتیک ، در برابر الکس فرگوسن، مربی اسبق گلاسکو رنجرز. نگران نباشید، حتی اگر به الدترافورد برویم فقط برای پیروی وارد میدان خواهیم شد."
این درحالی است که رویفردیناند از این قرعه بعنوان "قرعه ای عالی برای هواداران " یاد کرده است."کراولی تاون...این یکی از زیبایی های جام حذفی است. اتفاق هایی می افتد که نظیرش را نمیبینید."
قرعه کشی مرحله پنجم جام حذفی بطور کلی بصورت زیر است:
وستهم – برنلی
ناتس کانتی/منچستر سیتی – استون ویلا
استوک سیتی – برایتون اند هو البیون(Brighton & Hove Albion)
بیرمنگهام سیتی – شفیلد ونزدی
لیتون ارینت(Leyton Orient) – آرسنال
اورتون/چلسی – ردینگ
منچستر یونایتد – کراولی تاون
فولهام/تاتنهام – بولتون/ویگان
بازی ها در روزهای 19 و 20 فوریه انجام خواهد شد.