اگه مشکل کشویی بودنشه من صحبت میکنم یه آیفون کشویی مخصوص شما بزنن.:jealous:نقل قول:
Printable View
اگه مشکل کشویی بودنشه من صحبت میکنم یه آیفون کشویی مخصوص شما بزنن.:jealous:نقل قول:
رفیق گوشیه دیگه.....باهاش چیکار میخوایم بکنیم جز چشم در اوردن.......نقل قول:
اگه مشکل کشویی بودنشه من صحبت میکنم یه آیفون کشویی مخصوص شما بزنن.:jealous:
جدی صحبت کنی میزنن؟؟؟؟؟اون وقت با خیال راحت میگیم یه دونه بود اونم من خریدم:40:
شما آیفون می خری چشم دربیاری ؟ همون طرفش نیای بهتره ، برای درآوردن چشم از ابزارهایی مثل سیخ استفاده کنید منطقی تر هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رتبه اول سرطان زاییش هم می ارزه؟نقل قول:
همین حالت کشویی ویواز جون میرزه یه درخت اپل
دوستان راست میگن ، اینجا تنها چیزی که از آیفون چشم در آره اون لوگوی سیب پشتش هست. خیلی جالب شده برام چندین و چند جا تا حالا دیدم که از این لوگو فقط برای پز دادن و قشنگی استفاده کردن ، سی دی فروشی ها !!! موبایل فروشی ها !!! و حتی یه مغازه به نام اپل استور هم دیدم که تقریبا هیچ چیش به اپل استور نمیخورد و روی آندروید کار میکرد :16:
دمت وزنیاک گرم با این لوگو طراحی کردن !!!
همه موبایل فروشی های شهر ما جلوشون لوگوی اپل زدن و گنده نوشتن فروش گوشی های اپل و اینا ، آپدیت فرمویر گوشی های اپل ، نصب نرم افزار اپل ، رفتم از یارو iOS 4.3.3 بگیرم گفت چی؟؟؟ گفتم فرمویر آیپاد می خوام :دی گفت نداریم عزیز :دی حالا فرمویر هیچی ، یه آیپاد ندارن ، چه برسه به آیفون ، هیچ نسلیشون :دی
یه پاساژ جدید هم زدن ، توش دو تا مغازه هستن که توی کل پاساژ بنر زدن که :
نمایندگی رسمی اپل در سمنان
رفتم همشونو یه نصیحتی کردم :دی یارو پشت ویترینش جعبه آیپاد گذاشته ، بعدش دیدم اون آیپاد داخلشو ورداشته فقط همون برچسب روش مونده :دی گفتم حتما کنسیش گرفته :دی رفتم پرسیدم آیپاد تاچ 4 32گیگ چند؟؟؟ میگه نداریم :دی میگم این چیه؟؟؟ میگه جعبه خالی :دی جعبه آیپد گذاشته میگم آیپد چند؟؟؟ میگه خالیه :دی (یه جعبه آیفون 4 و 3جی اس هم بود نخواستم کلمه ی زیبای خالیه رو بشنوم :دی) یه آیپاد نانو و یه شافل و یه کلاسیک همه کنار هم ، می گم هر کدوم از اینا چند ، میگه ماکته :دی می گم شارژر اوریجینال آیفون دارین؟؟؟ میگه اون گرونه :دی یه دونه مدل مشابه هست کیفیتش هم بهتره :دی اون شارژر های آیفون واس دستگاه بدن :دی باطری رو خراب می کنن :دی اینا هستن خیلی ارزون ترن عمرشون بیشتره واس باتری بهترن :دی
خالیه مال مغازه اولی بود ، ماکته و شارژر مغازه دومی :دی
حالا هر دو تای این مغازه ها ، دارن موس و هدفون و ایرفون می فروشن :دی ملت می رن تو سیب ببینن اینا بهشون موس و هدفون قالب می کنن :دی
یه سیب الان لوگوی تبلیغاتی همه چیز شده :دی
چند جا لینک دانلود iOS 5 beta رو گیر آوردم. اما من که Developer نیستم ! اگه نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟ فرقی با کسایی که قانونی دانلود کردن نداره؟
باید UDID دیوایستون به عنوان دولوپر ثبت شده باشه وگرنه کار نمی کنه ... دیشب iosactivations.com با 7 دلار این کار رو می کرد که فکر می کنم بزودی توسط اپل به خاک سیاه کشونده بشه. :31:نقل قول:
iOS 5 tethered jailbreak announced hours after WWDC
:)
حالا شما هر کاری میخوای بکن ولی از من میشنوی قید نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون و lg و اینا رو بزن:2:نقل قول:
برو تو کار apple و htc و...(البته این نظر من ه) اما خودت هر کاری دوست داری بکن این تجربه شخصی منه از ما گفتن بود:11:
بازم سلام.
دم خیلیا گرم.از سبک صحبتشون شخصیتشون مشخصه.من با رفیقام شوخی دارم نیازی به توضیح اونا نیستا....دوست داری دربارش فکر کنید.
چرا؟من چیزی که از گوشی میخوام اینه که زنگ بخوره و جذاب باشه و قیمت هم مهم نیست.ویژگی اصلی اپل چیه مگه؟من که چیزه فوقالعاده متمایزی ازش ندیدم....:40:نقل قول:
حالا شما هر کاری میخوای بکن ولی از من میشنوی قید نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون و lg و اینا رو بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]