قیمت LG 42LV34000
Printable View
قیمت LG 42LV34000
Samsung 32D585
مدل 42 اینچ 2600 هستش و ساخت تایلنده و مدلهای 2010 هم ساخت سنگاپوره ، البته پنلش ژاپنی و فقط تو اون کشور سرهم شده مثل همین مدل شارپ و کیفیت تصویر شارپ خیلی پائین تر از VT30 هستش و کیفیت رنگها هم در LE8300 غیر واقعی هستش و به پای رنگهای شفاف و زنده VT30 نمی رسه .نقل قول:
2,570,000نقل قول:
2,450,000
محتوای مخفی: لینک سامسونگ سنتر
دوستان عزیز قضیه این 5درصد چیه ؟
مگه قبلا 4درصد رو قیمتا نبوده و حالا شده 5 ؟
یعنی افزایش 1درصدی نه 5 !
چه خبره معلومه؟
این عیدی دولت مهرورز به امت همیشه در صحنه س. از اول 91 شده 5%.نقل قول:
تاپیک جداگانه ای در مورد پلاسماهای سه بعدی ST30 و VT30 پاناسونیک هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبل از عید دنبال خرید تلویزیون بودم این تاپیک ، از خرید پلاسمای پاناسونیک منصرفم کرد. البته جای خوشحالیه که شما راضی هستین.
میدونم شده 5 درصد ولی خب اینا 4درصد رو قبلا کشیدن روش پس الان فقط باید 1درصد بکشن روش نه 5درصد اینجوری انگار 9درصد مالیات بر ارزش افزوده روشه 4 درصد ازقبل 5 درصد هم جدید.نقل قول:
نقل قول:
چون تاپیک درباره قیمته اینو میگم.
قیمت سوخت هم متاسفانه تا چند وقت دیگه قراره زیاد شه با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها توسط دولت محترم، اگه اینکار بشه متاسفانه دوباره همه چی 5/1 برابر میشه:44:
در ضمن، تبریک میگم بهتون هم قطارا که تو قوی ترین قطب اقتصادی جهان زندگی میکنین:11:
چون ما به اندازه شرقیا(ژاپن و چین) 14 ساعت در روز بی ادعا کار می کنیم، و مثل غربیا(اروپا و امریکا) آزادانه فکر میکنیم، اصلا هم شکممونو با پول نفت سیر نمی کنیم و 100% تولیدمون فقط ناخالص داخلیه، نه آلاینده ترین کشور جهانیم و نه بالاترین آمار کشته های تصادفات جاده ای رو داریم، تحریمم که نیستیم، هرچیم تحریممون کنن باز وضعمون بهتر میشه:20: پس الکی جو ندین چون جنسا به این آسونیا گرون نمیشه:10:
اینم از جک 13 ما...
متاسفانه دیدم کساییو که تو این گیرو دار یه شبه بدبخت شدن؛ جدا از شوخی امیدوارم یه روز کشور ما هم ازین بی ثباتی اقتصادی دربیاد..
ای خدا آمین...:40:
حرف شما کاملا صحیحه . من قبل از عید میخواستم LED 23 صنام بگیرم قیمتش بود 399 تومن بعد از عید که رفتم بگیرم گفتن شده 403 هزار تومن . اختلاف 4 هزار تومنم بخاطر 1% مالیاتی بوده که علاوه بر 4% روش اومده.نقل قول: