نقل قول:
من در همین زمینه یک سوال داشتم. در مورد دوم این حالت برابری میکنه با بازی Fifa Manager که هر سال ه EA منتشر میکنه. با این مد دیگه بازی Fifa Manager منتشر نمیشه ؟؟
حسین جان شما روی کدوم مد بازی میکنی ؟
Printable View
نقل قول:
من در همین زمینه یک سوال داشتم. در مورد دوم این حالت برابری میکنه با بازی Fifa Manager که هر سال ه EA منتشر میکنه. با این مد دیگه بازی Fifa Manager منتشر نمیشه ؟؟
حسین جان شما روی کدوم مد بازی میکنی ؟
نقل قول:
سلام
نه این با فیفا منیجر فرق میکنه . الان دو ساله منیجر مود توی فیفا وجود داره اما در کنارش فیفا منیجر هم ساخته میشه و به بازار عرضه میشه . توی اون بازی جزئیات خیلی زیادی وجود داره اگه اشتباه نکنم اصلا توی فیفا منیجر نمیشه بعنوان بازیکن توی زمین بازی کرد .
من همون وسطیه ( manager ) چون همون منیجر مود پارساله . البته بخش بازیکن هم جالبه مثل Become A Legend بازی pes هستش .
دوستان به نظرم بازی نسبت به 10 خیلی پیشرفت داشته
چرا نمرات اینقدر پایینن ؟( نسبت به پیشرفت بازی در مقایسه با 10 انتظار حداقل 0.5 نمره افزایش رو داشتم ولی...........)
مثلا IGN 8.5 داده.......:18:
به نظر من منتقد های سایت های بازی, با دید فنی بازی رو نقد نکردند. در ظاهر انصافاً گیم پلای بازی با 10 فرقی نداره و اما در مدت طولانی و شرایط خاص هست که فهمیده میشه 11 یعنی چی !!! نکته های ریزی در بازی وحود داره که در ظاهر بازی نمایان نیست.نقل قول:
بابا چرا این فرگوسن منو بازی نمی ده ؟
تو تمام فصل کمتر از 10 تا بازی کردم .
نکته ی جالب اینه که تا حالا ذخیره نبودم یعنی یا 90 دقیقه تو بازیم یا اصلا کلا جزو لیست نیستم .
حالا این مشکل بازیه یا واسه من اینطور شد؟
نقل قول:
کاملا موافقم
جزییات بسیار زیاده و بازی رو خیلی متنوع کرده
به نظر من مهمترین تفاوت با 10 اینه که
گیم پلی معتاد کننده است ( حد اقل واسه من ) توی 10 با اینکه خیلی بازی خوب و کاملی بود ولی بعد چند بازی خسته کننده میشد و...............(خسته کننده نه تکراری )
ولی 11 واقعا شاهکاره
فقط موندم چرا همه میگن pes گرافیکش سرتره ؟
من که هر طور مقایسه میکنم فیفا یه سر وگردن سرتره ( تو طراحی و جو استادیوم. چمن . صورت بازیکنا که محشره مخصوصا انیمیشنها و عکس العمل صورت بازیکنا که دیگه اونو از حالت تکراری بودن در میاره)
از نظر چمن و استادیوم فیفا بهتره .نقل قول:
از نظر بازیکنها PES خیلی خیلی جلوتر از فیفاست .
من یه یک ساعتی بازی کردم .
امروز خیلی تردید داشتم که نسخه 360 را بگیرم یا پی سی که بالاخره 360 را گرفتم . ولی واقعا اونقدر ها هم که میگفتن اختلاف نداشت .
شاید بازی کردن با دسته 360 و گیم پلی اون دلچسب تر باشه ولی به نظر من که تفاوت آنچنانی نداشت .
حالت career mode که به نظرم اصلا قشنگی منیجر مود قبلی را نداره . حداقل تو فیفا 10 خیلی سریعتر میشد بازی ها رو رد کرد .
نقل قول:
این که بیشتر به نفع ماست که به بازی نمره کمتری بدن :20: . این نمرات که آخه برای ما نون و آب نمیشه ما فقط بازی قشنگ میخواییم ما که نمیخواییم جلوی بقیه پزشو بدیم که مثلا فیفا نمرش بیشتره یا فرضا یک بازی دیگه مثلا طرفدارای pes بیان قیافه بگیرن که نمره ما بیشتره یا مثلا فیفا بازا برن جلوی اونا قیافه بگیرن که نه نمره ما بیشتره !
به نظر من مهتر از نمره ای که این سایتها میدن نمره ائیه که کاربرا به بازی میدن چون شرکتهای بازیساز , بازیو برای سایتهای بازی نمیسازن برای من و شمای گیمر میسازن مهم اینکه که مشتری راضی باشه حالا هر چی بقیه میخوان بگن چندان مهم نیست .
حالا من اصلا کاری به نمره ندارم چون چندان مهم نیست اما دیروز که با یکی از بچه ها صحبت میکردم نظرش این بود که نسخه 10 نسبت به نسخه 9 پیشرفتهای بیشتری داشته تا نسخه 11 نسبت به 10اما به نظر من 11 به 10 پیشرفتش بیشتر بوده . برای اینکه این مساله مشخص تر بشه ظهر یک نظر سنجی در این زمینه توی تالار رسمی EA گذاشتم تا الان که نتایج رو نگاه میکنم حدود 73 درصد اعتقاد داشتن پیشرفتهای نسخه 11 نسبت به 10 از پیشرفت های نسخه 10 به 9 بیشتره و 27 درصد اعتقادی غیر از اینو دارن .
این مساله نشون میده باید امسال نمره این بازی از پارسال بیشتر باشه چون روند رو به رشدش بر اساس این آمار شیب بیشتری به خودش گرفته . علاوه بر این نظر سنجی من الان امتیازاتی که گیمرها به نسخه های 11 و 10 دادن رو نگاه میکردم اونجا هم کاربران و گیمرها امتیاز بسیار بیشتری به نسخه 11 نسبت به نسخه 10 دادن در حالیکه امتیازی که کاربران به نسخه 10 دادن تقریبا برابر با امتیازیه که به نسخه 9 دادن در نتیجه اینم میتونه موید این باشه که این نسخه باید امتیازات بالاتری نسبت به نسخه 10 بگیره .
من امروز بازی رو گرفتم 4 ساعتی هم حددوا بازی کردم
(تجربه بازی کردن فیفا نکست جن 11 و 10 و 9 ,,, 6 و 5 و 3 و 93 95 :دی) و کلیه ورژن های ساکر کونامی
به نظر من گرافیک خیلی پیشرفت کرده و اگه عامیانه بگم 30 درصدی بهبود یافته , زمین و چمن و استادیوم فوق العاده کار شده جای هیچ ایرادی رو نمیزاره , یکی از نقاط ضعف فیفا 10 زمین چمنش بود که خیلی مصنوعی و یکنواخت بود همه زمین های استادیوم ها یک شکل بودن! نکته دیگه شرایط جوی فوق العاده شده اگر هوای برفی انتخاب کنیم نور پردازی فوق العاده مشهوده بر خلاف نسخه 10 که اگر آب هوای برفی انتخاب می شد زمین کاملا بی روح ویه دست سفید بود!!!
البته فیس بعضی از بازکینا چندان چنگی به دل نیمزنه و شبیه خمیر هست - تو زمینه فیس به نظر من ساکر دو سالی هست بهتر داره عمل میکنه.
جزییات بازی زیاده -
گیم پلی عجیب اعیتاد اوره من 4 ساعت یک سره بازی کردم خسته نشدم هیچ عطشمم برای ادامه زیاد شد در حالی که تو فیفا 10 بعد دو سه بازی پشت سر هم یه کم کسل کننده میشد -
گیم پلی به نظر من به کلی دگرون شده یه حالت smoth یا به قول معروف نرم و لطیفی پیدا کرده آزادی عمل رو کاملا میشه حس کرد.
هیچ باگی هم تا الان ندیدم
فلان این چیزایی که تو نگاه اول دیدم و و اسم مشهود بود اینا بود باید بیشتر زمان گذاشت و بازی کرد تا به طور کل با بازی به قول معروف اووخ بگیریی :دی - در کل میشه گفت بهترین فوتبالی بوده که از زمان گزارشگر سگا تا به حال بازی کردم(17 18 ساله اخیر) چه میکنه این ea همینطوری پیش میره سال 2015 چیزی فراتر از یک بازی فوتبال خواهیم دید تو نسل آتی!