-
با سلام
در مورد حساب ادمین که فرمودید مشکلی نیست این حساب موقع نصب ویندوز ساخته می شه حتی اگه توجه کرده باشید یه قسمت در نصب ویندوز XP از شما خواسته می شه رو این حساب پسور هم بذارید (توصیه می شود)
برای مشکل پاک نشدن توسط آنتی ویروس از گزینه RENAME استفاده کنید ببینید درست ی شه یا نه
اگه نشد بهتره با یه آنتی ویروس دیگه هم امتحان کنید مثلا آخرین نسخه kaspersky internet security 7.0.1.325 رو دانلود و نصب و آپدیت کنید و بعد از غیر فعال کردن system restore با زدن کلید F8 به حالت SAFE MODE برید و یه اسکن کامل انجام بدید. پست اول همین تاپیک رو هم دقیق مطالعه کنید. بعد از اتمام این کارا اگه اخطار ها از بین رفت بهتره یه بار دیگه با فرمت کردن کامل ویندوز را مجددا نصب کنید
-
thanks من با شرکتی کار می کنم و اگر وسندوز را دوباره نصب کنم هرچی اطلاعات دارم پاک میشود ؛ حالا چه کنم؟
هرچه سریع تر جوابم را دهید و به صورت جدی و غیر خودمانی حرف زدن؛جواب بنده را دهید.
-
خب یکار دیگه می کنیم.
ببینید شما در درایوی که ویندوز را نصب کردید؛اثری از فایل های lsass و awvvs و Adware هست یا نیست؛لطفا این فایل های ذکر شده را در جایی که ویندوز را نصب کردید جست وجو کنید.
-
در مورد حركت موس باید بگم موسهای دارای كنترل نوری كه به جای غلطك از نور استفاده میشه ممكنه در اثر تیره بودن سطح زیریش دچار حركت بی دلیل بشه
ولی در مورد اینكه تو یاهو مسنجر متن بنویسه خیلی عجیبه!!!
من تو لیست ویورسها این حالت رو ندیدم
در واقع اگر ویورسی با این ویژگیها ساخته شده باشه باید یك نسل جدید باشه
چون چیزی فراتر از یك ورم معمولی است و در واقع یك ابرویروس است!!
-
با سلام
من وقتی می خوام با یاهو مسنجر پیغام ارسال کنم نمی تونم پیغام های ارسالی رو بیینم . چندین بار یاهو رو از او نصب کردم اما نشده . لطفا راهنماییم کنید .
-
-
آقا جان ویروس با این مشخصات نمی تونه فعالیت کنه به همین راحتی . مگه یاهو برگ چغندره . آقا جان اگه ویروس پیدا کردی برای من ایمیل کن . من شدیدا" به این ویروسهای قوی نیاز دارم . ببینید دوستمون میگه ویندوز زدم یعنی هر چی بود تمام . دیگه معنی نداره ویروس مونده باشه و بخواد خودش هر کاری خواست بکنه . احتمالا" سیستمت قاطی کرده بهترین راه اینه که یه بار فرمت کلی یا Fdisk کنی . دیگه تموم میشه همه چیز
-
اين تاپيك به مباحث آلوده شدن سيستمها به ويروسها منتقل خواهد شد.
-
با توجه به وجود تاپيك اختصاصي رفع اين مشكل مباحث مربوطه را در آن تاپيك پيگيري بفرماييد.
-
پستم حذف بشه لطفا ....
ممنونم