من سرغت 512 گرفتن با 5gig وماهيانه 18 تومن حالا بريد حال كنيد كه دارين چه قيمتاي عجيبي مي دين براي اينترنت
Printable View
من سرغت 512 گرفتن با 5gig وماهيانه 18 تومن حالا بريد حال كنيد كه دارين چه قيمتاي عجيبي مي دين براي اينترنت
من اصفهان هستم.
صبا نت اینجا بهترین قیمت و سرعت رو داره حالا نمیدونم مرکز تا مرکز فرق میکنه یا نه.
2 Gb ماهی 13.600 میدم(با عوارض و این حرفا)
مودم رو هم خودتون میتونید 30.000 گیر بیارید.
من هر شب حدود 200 تا 500 مگ مجانی دانلود دارم.(سرعت از 10 تا 50 Kb)
روز ها هم سرعت روی 20 Kb هست تقریبا.
خلاصه خیلی توپهههههههههههههههههههههه ه.
من که تا حالا با آسیا تک مشکلی نداشتم.البته درسته بعضی وقتا سرعت دانلودش میاد پایین ولی بقیه وقتا خوبه.تا حالا یه خروار هم دانلود داشتم ازش.نه مشکل قطعی نه گیر کردنی.برا من که خوب بوده.فقط یه جاش عجیب بود اونم این که کامپیوتر مرکزی اشتراک منو توی 27روز قطع کرد نه یه ماه.زنگ زدم بهشون گفتم دوباره وصلش کردن.قراره از هزینه یه ماه کمش کنن.من الان دارم با سرعت 16 دانلود میکنم.
سلام دوستان عزیز
باز هم قضیه جالبتر شد
الان بعد از ۲-۳ روز که وصل شدم بهم ایمیل زدن
اینم متن ایمیل:
Your credits will finish after 10 day
for recharge please call with your
adsl provider.
best regards
Administrator
Username :************************
واقعا افتضاحه
البته بهتر ٬ از همین الان می رم دنبال گرفتن اشتراک از یه شرکت بهتر
یه سوتی هم دادن
باید می نوشتن( 10 days ) :)
منم از آسیاتک دارم ولی اصلا این مشکلاتو ندارم. 10 روزه وصل کردن.ولی امروز زنگ زدم برای تمدید گفتن باید دو ماهه تمدید کنی این دیگه چه صیغه ایه نمیدونم.
مشکل دیر وصل کردن که مال مرکز مخابراتیه نه ISP .
صبا هم یه مشکل داره و اونم اینه که اگه محدودیت دانلودت تموم بشه نمی تونی مثل شاتل پول gig اضافه بدی باید پول کل یه ماه رو بدی .در ضمن مثل این که چند ماه پیشا سرعتشو محدود کرده بودند (چون قرار نیست کاربر خونگی با سرعت 50-60 دانلود کنه)درسته؟ اگه دوباره این کارو کنند چی؟
مودممو خودم نصب کردم.طبق دستوری که توی راهنمای خود مودم بود.نه داشی .خودم یه روز رفتم پاساژ ایران و از اونجا گرفتم.مخابرات شاید با حال باشه و زودتر راه بندازه.الان 4 روز شده میخوام شنبه زنگ بزنمنقل قول:
دوستان منم از اسیاتک دارم ولی باهاش مشکلی ندارم قبلا هم گفتم در بعضی از مراکزش به دلیل شلوغی نمی تونه خوب خدمات بده دوستانی که می بینن سرعت پایین هستش خوب از ماه بعدش دیگه تمدید نکنن من خودم قبلا از سپنتا اشتراک داشتم سرعتش با سرعت فعلی من فقط 2کیلو فرق می کنه منظورم توی نوسانات هستش سرعت فعلی من 15 تا 13 هستش برای من فرقی نداره که از اسیا بگیرم یا از سپنتا فقط خوب خط بده
جدا برا شماها گفتن 2ماهه؟من 2روز پیش تمدید شد برام تا 30 شهریور.یعنی آخر همین ماه.حرفی از 2ماهه بودن نزدن.منم اصلا حرفی نزدم که میخوام چقدر باشه تمدیدم.فقط زنگ زدم گفتم تمدید کنید.اونم بخش فروشش.چون شماره ی بخش تمدید از بس شلوغ بود همش اشغال بود.زنگ زدم بخش فروش یارو خیلی مودبانه برخورد کرد بعد شمارمو یادداشت کرد گفت بهشون میگم که تمدید کنن براتون.فردا صبحش تمدید شد.
باسلام
دوستان بالاخره من اين سرويس 64 اسيا تك را بگيرم يا به فكر يك شركت ديگه باشم . پيش شماره 3316 و مركز مخابراتي اشرفي اصفهاني و مورد استفادم هم بيشتر دانلود