..........
Printable View
..........
سلام دوست عزیزنقل قول:
مصوبه زیر میتونه راهنمایی بکنه. فکر کنم مشکلی نباشه برای شما.
شوراي برنامه ريزي آموزش عالي وزارت علوم تحقیقات و فناوری در جلسه شماره 748 مورخ 17/11/1388 مقرر نمود:
«دانش آموختگان دوره هاي معادل كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته (دارندگان مدارك معادل) به شرط آن كه دوره فوق با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم،تحقيقات و فناوري برگزار شده باشد و مدارك معادل آنان مورد تاييد وزارت متبوع باشد، مي توانند با همان مدرك معادل در آزمون هاي سراسري سازمان سنجش آموزش كشور براي ادامه تحصيل در مقطع تحصيلي بالاتر شركت نمايند و در صورت پذيرفته شدن ادامه تحصيل دهند.»
توضيح: همانطور ذكر شده است اين ابلاغيه تنها در خصوص آزمون هايي كه توسط سازمان سنجش آموزش كشور برگزار مي شود، معتبر است و شامل آزمون هاي دانشگاه آزاد اسلامي نمي شود.
شماهم چون پیام نوری و آزمون سرارسری وزارت علوم رو گذروندی بعید میذونم مشکلی از این بابت داشته باشی.
برا تطبیق واحد هم نمرات بالای 14 رو تطبیق میزنن. یه چیزی هم من شنیدم اینه که باید اون واحدها رو بعد از سال 85 گذرونده باشی تا تطبیق بزنن البته اینو زیاد مطمئن نیستم .
اگر اون 30 واحد رو اکی کنن بله میشه واحدهای باقیمانده رو پاس کنی تا تموم شه . البته به این راحتی هم نیست ولی شدنیه.
یعنی گل بگیرن در این علمی کاربردیرو:27:
نتایج ترمی چی شده
مگه دستی حساب میکنن نتیجه رو؟
دوست عزیز بابت جوابتون ممنوننقل قول:
برا تطبیق واحد هم نمرات بالای 14 رو تطبیق میزنن. یه چیزی هم من شنیدم اینه که باید اون واحدها رو بعد از سال 85 گذرونده باشی تا تطبیق بزنن البته اینو زیاد مطمئن نیستم .
اگر اون 30 واحد رو اکی کنن بله میشه واحدهای باقیمانده رو پاس کنی تا تموم شه . البته به این راحتی هم نیست ولی شدنیه.
وای گفتید 14!!!!!متاسفانه اکثر نمره هام حول و حوش12 و 13 هست و پس نمیتونم کاری کنم
یه سئوال دیگه.وقتی داشتم چارت درسی کاردانی نرم افزار رو برای دانشگاه علمی کاربردی میدیدم متوجه شدم کلی با چارت درسی پیام نور فرق داره.میخواستم بدونم اون درسهایی که تو چارت علمی کاربردی برای کاردانی هست رو دوباره باید پاس کنم؟؟؟
مثلا تو پیام نور واحدی تحت عانوان طراحی وب و زبان تخصصی 2 و 3 نداریم.اونارو باید دوباره پاس کنم
اینا رو باید از خود دانشگاه بپرسید.نقل قول:
دوستان من علمی کاربردی ترمی ثبت نام کردم و پول را بهشون دستی دادم میتونم پس بگیرم
حالا موندم برم انصراف بدم غیر انتفایی ثبت نام کنم یا نه
غیر انتفایی دورتر ولی علمی کاربردی نزدیکه خونمون هست
رشته غیر انتفایی ict هست که بیشتر خوشم میاد تا الکترونیک که کاردانی ام بوده و قبول شدم غیر انتفایی
استخدام هم دیگه جایی نیست که بگی این معتبره یا اون حالا نظر شما چیه؟
سلامنقل قول:
اگه شما شهریه و هزینه انتخاب واحد رو داده باشی در صورتی که حداقل یک هفته از زمان شروع کلاس گذشته باشه ، مبلغ برگشتی شما فقط مبلغ انتخاب واحد است، و پول شهریه را به شما نمیدن.
و درمورد صحبت دوم تون ممکنه موقع استخدام برای کار به مدرکت نگاه نکنن که از کجا گرقتی ولی واقعا برای خودت باید مهم باشه که وقتی از دانشگاه فارغ التحصیل میشی چقدر به تخصص و اطلاعاتت در زمینه اون رشته ای که درسش رو خواندی اضافه شده و اصلا این مدرک تو کارت تاثیر مثبت گذاشته یا نه ؟؟؟؟!!!!
به هرحال اختلاف کیفیت سطح علمی در دانشگاه های دولتی و آزاد و علمی کاربری و پیام نور واقعا خیلی زیاده.
شما که قراره هرینه و وقتت رو بزاری پس یه کار باکیفیت انجام بده که بهش افتخار کنی
انصراف دادم هزینه هم گرفتمنقل قول:
هزینه هر ترم چقدر میشه تقریبا؟
دوستان تو دانشگاه علمی کاربردی دوره ترمی حداکثر چند واحد تو هر ترم میشه برداشت؟ایا مثل دانشگاه ازاد یا سراسری دانشجویی که معدل الف بیاره میتونه واحد بیشتر برداره؟
یه سوالی از طرف دوستم داشتم که می خواستم بپرسم و بهش اطلاع بدم (خودش خجالتیه بپرسه تو دانشگاه:46:میگه رفتم دفتر آموزش اونجا پر از خانم بود:2:)
گفتم اینجا هم مطرح کنم زودتر جواب بگیرم.
دوستم هنوز بعد 2 سال موفق به اخذ دیپلم نشده یعنی هنوز در حال امتحان دادن هست (ای کیوش پایینه)ولی کارت نظام وظیفه داره.ایا میتونه برای علمی کاربردی پودمانی ثبت نام کنه و بره دانشگاه؟؟؟؟ایا میتونه یه دیپلم موقت بگیره و بره دانشگاه؟؟؟