نقل قول:
سلام عزیز
مرسی که وقت گذشاتی سوالا رو خوندی که متوجه شدی سوالی نمونده عزیزم
مرسی
Printable View
نقل قول:
سلام عزیز
مرسی که وقت گذشاتی سوالا رو خوندی که متوجه شدی سوالی نمونده عزیزم
مرسی
سلام سلام سلام گل قشنگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم من امدم .
چه مدل لباسهايي را براي مجالس و مهموني ها مي پسندي؟ مدلهاي باز - سنتي - اسپرت - اسلامي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فال قهوه ميگيري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تنهايي و تاريكي ميترسي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لجبازي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اهل دعوا و داد و بيدادي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي دلتنگي با كي درددل ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده با خدا قهر كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين افراد را تو يه جمله معرفيشون كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليلا
اوا
مهراريا
ارام
فرانك
كيميا
سه تا هدف مهم كه تو را به موفقيت ميرسون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقاشي و طراحي ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده حبيبتي
ممنون كه وقتت را به ما دادي
مرسی از توجه شما .ولی چه میکنه این مهر آریا با این حضور ذهنش من کم آوردم!نقل قول:
هر چي دوست داري خانمم بپرس
يكم مژگان تو رومون خنديد پر رو شديما
نگار جونم اين همه شور و اشتياق كه نشون دادي برا اين طرح چرا بيكار نشستي؟
اصلا نميدونم بقيه خانمها كجاند
والا من هر دفه اومدم یه چیزی بپرسم دیدم بقیه پرسیدننقل قول:
راستی کی تعین میکنه چه کسی باید به سوالا جواب بده؟
بهتر نیست هر کی یه سری سوال بده بعد همه رو جمع کنن و همه به همه ی سوالا ج بدن؟؟؟؟
عزيز جان من و ليلا و اوا هر بار يكي از خانمها را معرفي ميكنين تا يك هفته همه ميتونن از ايشون سوال كنند
همه خانمها هم انتخاب ميشند به نوبت
سلام سلام سلام گل قشنگم
بازم من امدم .
سلام سلام قند و عسل
خوش اومدی
چه مدل لباسهايي را براي مجالس و مهموني ها مي پسندي؟ مدلهاي باز - سنتي - اسپرت - اسلامي ....
بستگی داره چه جور مجلس باشه.اما دو نوع لباس را هیچوقت نمی پوشم باز و اسلامی.
فال قهوه ميگيري؟
خیلی وقت پیش..یعنی پارسال رفتم یه جایی و فال گرفتم که همش چرت بود.اما یه چیزی تعریف کنم:
حدود چهار سال پیش یعنی آذر 82 من و خواهر رفتیم جایی واسه فال قهوه.ما اون موقع نمی دونستیم بیماری مادر شدت پیدا کرده ...اون خانومی که فال می گرفتم یهو اخری که ما می خواستیم پاشیم از ما پرسید کسی را دارید در خانواده که اول اسم فلان باشه(اول اسم مادرم را گفت)ما هم گفتیم اره..گفت این خانوم بیمار بوده و الان بیماریش شدت یافته..می ره پیش دکتر..دکتر فلان درمان را پیشنهاد می کنه اما بهتره انجام نده چون این خانوم به یک سال هم نمی رسه و فوت می کنه..
ما اون موقع اصلا توجهی نکردیم..اما بعدش کاملا همینی شد که این خانوم گفت.مادرم بیماریش از قبل هم بیشتر گسترش یافت،رفتیم دکتر یه سری درمان گفت که فایده نداشت و شهرویر سال 83 فوت کرد.
از تنهايي و تاريكي ميترسي؟
خیلی می ترسم مخصوصا از تاریکی.
لجبازي؟
خیر.
اهل دعوا و داد و بيدادي؟
قبلا ..بودم اما الان بیشتر سعی می کنم با حرف مشکل را حل کنم.البته اگر بحثی باشه و پای خانواده در میان باشه و بهشون بی احتراکمی باشه..دقیقا مانند رعد و برق و آسمون قرنبه عمل می کنم.:31:
وقتي دلتنگي با كي درددل ميكني؟
اول خدا بعد خواهرم...
تا حالا شده با خدا قهر كني؟
در حده یکی دو ساعت اره....
اين افراد را تو يه جمله معرفيشون كن
ليلا
آواتارش با مزه است.
اوا
دختری بسیار مودب و ناز.تازه باهاش اشنا شدم و خوشحالم از این موضوع.
مهراريا
به به.همشهری خوب خودم.دختری اجتماعی و مهربون
ارام
بازی رایانه ای دوست داره و همچینین انیمیشن و هری پاتر.قبلا فکر می کردم خودش را می گیره اما الان نظرم 360 درجه عوض شده و خیلی به دام نشسته.
فرانك
به به.دوست عزیز خودم.خیلی دوستش دارم.پایه همه شیطونی ها و مسخره بازیا من و خواهرم.
كيميا
فعال و پرسپولیسی دو آتیشه مثل خودم.
سه تا هدف مهم كه تو را به موفقيت ميرسون
من یک هدف دارم که اگر بتونم به اون برسم..می دونم همیشه موفق هستم.
اونم رسیدن به شخصیت ایده الی که از خودم در ذهنم دارم.
نقاشي و طراحي ميكني؟
من خیر.اما خواهرم اره.
من خودم قبلا سه تار می زدم.
شرمنده حبيبتي
ممنون كه وقتت را به ما دادي
قربونت برم خانمی
مرسی که وقت می ذاری و سوال طرح می کنی نازنین
اينجا همه با هم فاميلند؟
شديدا رفيق فابريك
غريبيم مثل اينكه ما اينجا:41:!!!
ایول بابا دوست جون تو دیگه کی هستی!!! فکر نمی کردم اصلا منو تا حالا یه بار هم دیده باشی!!!نقل قول:
ارام
بازی رایانه ای دوست داره و همچینین انیمیشن و هری پاتر.قبلا فکر می کردم خودش را می گیره اما الان نظرم 360 درجه عوض شده و خیلی به دام نشسته.
منم خیلی دوستت داسته بیدم خیلی واقعا مهربونی آدم جوابای تو رو می خونه کیف می کنه!
البته من اخلاقم گنده خودم قبولش دارم ولی اهل اینکه خودم رو برای بقیه بگیرم نیستم فقط آداب معاشرتم همچین خوب نیستش!!!! ( نتیجه بزرگ شدن با پسرها) یعنی برای آشنایی گل به کسی نمی دم چماق در می آرم لطفا اخلاق گند من رو ببخشین همه تون وگرنه همینطوری تا شب عذاب وجدان می گیرم!
راستی نگفتین صندلی داغ یه هفته شده من مثل خلها 2 روز پیش خداحافظی کردم ولی دیدم این عسل پا نمی شه (:31: ) خب حالا می خوام بازم سوال بپرسم!!!!!
زیباترین خوابت
مدل گوشیت
مرگ بنظرت چیه؟
خنده دار ترين تاپيكي كه ديدي تو اينجا؟
از چه نوع آدم و طرز فكر بدت ميياد؟
الگوی واقعی زندگیت کی بوده؟ ( منظورم این الگوهای دینی و ... نیستش یه الگوی واقعی واقعی نه از توی کتابا)
چه فصلی رو از همه بیشتر دوست داری؟ (احتمالا بهار!)
تا حالا آرزو کردی پسر باشی؟
سرعت اینترنتت چنده؟
از چه حیوونی خوشت می یاد؟
نظرت درمورد این شعر چیه:
زير گنبد کبود
جز من و خدا کسي نبود
روزگار روبه راه بود هيچ چيز نه سفيد و نه سياه بود
با وجود اين مثل اينکه چيزي اشتباه بود
زير گنبد کبود بازي خدا نيمه کار مانده بود واژه اي نبود و هيچکس
شعري از خدا نخوانده بود
تا که او مرا براي بازي خودش انتخاب کرد
توي گوش من يواش گفت : تو دعاي کوچک مني