من دو دیسکش رو دارم بچه ها ...... مشکلی هم نداره !!!
Printable View
من دو دیسکش رو دارم بچه ها ...... مشکلی هم نداره !!!
سلام
بازی را خریدم.
خیلی با نسخه ی قبلش متفاوته.
عالیه:20::8:
فک کنم شما از داستان بی اطلاع باشی...یا واقعا مانند دولت روسیه باور کردی که کار دولت امریکاست.نقل قول:
اقا یه سوال این کاپیتان پرایس زندس؟؟؟ اگه زندس تو کدوم قسمت معلوم میشه؟؟
شخصیتی که ما باش بازی میکنیم کیه و چی کارس؟
عزیز بازیو ادامه بده پرایس خودش میاد عجله نکن.نقل قول:
اقا یه سوال این کاپیتان پرایس زندس؟؟؟ اگه زندس تو کدوم قسمت معلوم میشه؟؟
شخصیتی که ما باش بازی میکنیم کیه و چی کارس؟
ما هر بار در هر قسمت با یک شخصیت متفاوت بازی میکنیم.
که در نقد دوستان هم کامل توضیح داده شده بود.
Roch..Mactavish...remeniz.....
من هم بلاخره تموم کردم اما تنها مرحله هایی که خیلی هیجان داشت با کاپیتان پرایس بود مخصوصا زمانی که GOOD یا تحسین می کرد:31: بازی بدی نبود اما یزره داستاناش ناملموس بود گیج کننده بود ...
موافقم ...امکان داره فقط بدنش سوخته باشه و هنوز زنده باشه:27:نقل قول:
البته باز باید منتظر موند چون به این راحتی از شخصیت ghost دل نمیکنند و ماجراهایی برای این کاراکتر در اینده اتفاق خواهد افتاد !!! ...
اين افراد ما چرا مثل هويج ميمونن ؟! يارو ميره تو دل دشمن بعد يوهو ميبيني داره برميگرده يا مثلا يكي از افراد دشمن پشت ميله ها كاور گرفته بود اينا نميتونستن بزننش ! فقط ميله هارو ميزدن ! آخرش خودم يكي زدم تو سرش .
اما هرچي ميرم جلوتر بازي جذاب تر ميشه ! خيلي عالي ساختنش . يه سري صحنه هاش فوق العادن ! موزيك بازي هم كه خيلي زيباست .
انشاالله خدا قسمت كنه سريع تر نسخه PS3 رو بگيريم بريزيم آنلاين كه دلمون لك زده .
سلام خدمت همه
من نمیدونم تعریف دوستان از عالی و این حرفها چیه
به نظر بنده مزایای بازی اینها هستند
بازی اول شخص داستاندار زیبا و خوب
طراحی جنگ و قرار دادن کاربر در اون فضای بحرانی این واقعا جزو محاسن اصلی بازی هست
جذب کاربر برای ادامه بازی
گرافیک هم در شب عالی کار شده مخصوصا مرحله آخر در باران واقعا رفلکس ها روی سطوح عالی کار شدند
تنوع سلاح
ولی معایب اصلی بازی
از نظر فیریکی حتی 1 درصد با سری قبلش فرق نکرده
منظور از فیزیک بازی مثلا تیر زدن تیر خوردن
به دشمن تیر میزنی انقدر مصنوعی هست که اصلا اون حس مرگ رو نمیده جنازه وقتی میفته رو زمین انگا اصلا حجمی ندارد قشنگ از روش رد میشیم تیر هم بهش میزنیم هیچ تاثیری ندارد این واقعا ضعف بازیه
انفجارهای واقعا مسخره یعنی واقعا افتضاح بعد از 5 سال هنوز با اون موتور قدرتمند نتونستند یه انفجاری ایجاد کنند که حداقل به واقعیت نزدیک باشه بازوکا ور میداریم میزنیم 10 متری خودمون انگار تیر از کلاش در کردیم نه افکتی نه هیچی واقعا انفجار های فوق مسخره ای داره
هوش مصنوعی فوق پایین همیاران ما که اصلا انگار تو بازی نیستند 20 نفر با گروه حمله میکنیم تا شما خودت دست به کار نشی دو سه نفر هم یارانت نمیتونند بکشند
طراحی کوها زمین و ... بصورت عکس و HUD در اون مرحله برفی مشخص بود که اصل کوها فوق مصنوعی هستند
بعضی ها دیدم این بازی را با GTA IV مقایسه میکنند که واقعا این بازی هیچ حرفی برای گفتن در مقابل همچین بازی عظیمی رو ندارد تازه اون بازی برای 1 سال پیش بود و واقعا روی فیزیک بازی کار کرده بودند به تمام نقاط بدن افراد تیر اندازی که میکردید یک عکس العمل داشتند وقتی جنازه ای رو زمین بود حجم داشت وقتی از روشون رد میشدید حس میکردید یکی زیر پاتونه و یا وقتی با ماشین میزدید یه ادمی را واقعا عالی طراحی کردند و همچنین وقتی با اجسام مختلف داخل اب میفتید واقعا اون حس عالی رو به شما میداد
اصلا به نظر من این بازی در اون حدی نبود که بخواهیم عالی بنامیش فقط یه سری موارد بهش اضافه شده بود از سری قبل تا الان وگرنه هیچ
البته این نظر شخصی من هست
بله دوست من شما 100 درصد درست میگی مثلا دوستان گفتن انفجارات یا اتش گرفتن یه درخت مثل یه ترقه بازی میمونه و خیلی مصنوعی هست و انگار از قبل رندر شده این تصاویر ...
از نظر فیزیک هم که اصلا جای بحثی نیست که بسیار ضعیف عمل کرده و علاوه بر فیزیک و اینکه ادما انگار حجمی ندارن یارو یه دفعه دستش میره تو لباسش یا تو تتنش من این صحنه رو تو قسمت اموزشی دیدم خوب ما انتظار خیلی بیشتری داشتیم .
حتی از لحاظ داستان هم در سطح خیلی عالی قرار نداشت و خیلی جاها داستان هم گنگ بود و هم بد طراحی شده بود ..
در کل بازی خیلی خوبی هست ولی توقع ما خیلی بهتر بود که IW این کارو نکرد ...
تو این تایپیک تا اون جا که یادمه، کسی این 2 بازی رو مقایسه نکرده. چرا که سبک و ژانر این دو بازی بسیار متفاوته. مقایسه ای که شده بود، مقایسه ی فروش بازی بود.نقل قول:
بعضی ها دیدم این بازی را با GTA IV مقایسه میکنند که واقعا این بازی هیچ حرفی برای گفتن در مقابل همچین بازی عظیمی رو ندارد
با فیزیک هم موافقم. GTA IV با استفاده از Euphoria engine سطح توقع گیمرها رو بسیار بالا برده. تو اکثر بازی ها انیمیشن هایی از قبل رندر شده و محدود، برای به تصویر کشیدن صحنه ی تیرخوردن، افتادن انسان بر روی زمین، تصادف با یک انسان و ... وجود داره. ولی در GTA IV این صحنه ها از قبل ساخته نشده، بلکه بوسیله ی CPU در لحظه خلق میشه، به این خاطر هر بار انیمیشن تازه ای دیده میشه. در تعجبم که چرا بازی های بیشتری از این موتور فیزیک برای پردازش انیمیشن های برخورد( هر برخوردی) استفاده نمی کنند؟ به خاطر هزینه ی بالای حق استفاده از موتور ؟ به خاطر مشکلات فنی ؟ به خاطر تنبلی؟!