اتفاقا من داشتم قبلا که از پارس گرفته بودم اولش می بینی خود داره دان میشه بعد دانلودت میاد روی صفرنقل قول:
اخرش هم فهمیدم به خاطر ورژن idm بود
یه مدل پایین تر نصب کردم مشکلم حل شد
شما هم روی یه دانلود منیجر دیگه مثل فلش منیجر یا dap تست کن
Printable View
اتفاقا من داشتم قبلا که از پارس گرفته بودم اولش می بینی خود داره دان میشه بعد دانلودت میاد روی صفرنقل قول:
اخرش هم فهمیدم به خاطر ورژن idm بود
یه مدل پایین تر نصب کردم مشکلم حل شد
شما هم روی یه دانلود منیجر دیگه مثل فلش منیجر یا dap تست کن
از دو تا ورژن 1.6 و 3.5 فلش گت استفاده کردم ، از اوربیت استفاده کردم ، IDM رو دوباره نصب کردم ولی هیچ فایده ای نداشت! وقتی سرعت صفر میشه حتی IE , opera ,firefox , chrome ,safari , ... هم سایت رپیدشیر رو باز نمیکنن.حتی از خود رپیدشیر منجر هم استفاده کردم بازم نشد.:41:
همه همین مشکل رو دارن داداش. از بیخخ مشکل داره نه از ما!نقل قول:
راستی بچه ها از مخابرات گرفتن سرعت 128 دانلود روزا 250-260 شبا هم 130-140! کسی خبر جدید نداره؟؟
میگم کسی اینترنت مخابرات داره؟
لطفا بگید سرعتش چطوره و چگونه میتونیم بگیریم:31:
میگم بین شاتل و پارس انلاین کدومش رو انتخاب کنم؟
جهت اطلاع دوستان راجع به اينترنت مخابرات
آدرس شركت آسياتك كه adsl مخابرات رو ارائه ميده اينه: خيابان ملاصدرا- خيابان هدايت- سمت چپ - ساختمان 195- طبقه چهارم
البته اون موقعي كه من رفتم تازه در اين محل مستقر شده بودن.
بقيه شركتها مثل اوني كه روبروي دانشكده مهندسي هست يا اوني كه داخل خيابان خلدبرين هست شركتهايي هستند كه جالبه حتي نميدونن آدرس شركت آساتك كجاست اما به اسم شركت آساتك و مخابرات و حتي با آرم اين دو فعاليت ميكنند.
من خودم تعرفه شركت آساتك و اون شركت داخل خلدبرين رو ديدم با هم فرق ميكرد.
128 براي خونه ميده و 512 و 1 و 2 رو براي اداري
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
جهت اطلاع دوستان راجع به اينترنت مخابرات
آدرس شركت آسياتك كه adsl مخابرات رو ارائه ميده اينه: خيابان ملاصدرا- خيابان هدايت- سمت چپ - ساختمان 195- طبقه چهارم
البته اون موقعي كه من رفتم تازه در اين محل مستقر شده بودن.
بقيه شركتها مثل اوني كه روبروي دانشكده مهندسي هست يا اوني كه داخل خيابان خلدبرين هست شركتهايي هستند كه جالبه حتي نميدونن آدرس شركت آساتك كجاست اما به اسم شركت آساتك و مخابرات و حتي با آرم اين دو فعاليت ميكنند.
من خودم تعرفه شركت آساتك و اون شركت داخل خلدبرين رو ديدم با هم فرق ميكرد.
128 براي خونه ميده و 512 و 1 و 2 رو براي اداري
نقل قول:
من با اون شماره که اس ام اس امد زنگ زدم و ادرس خلدبرین دادند توی قرار دادهم اسم شركت آسياتك بود
میگم حالا سرعتش خوبه؟
چون بعضی شرکت ها از تیر به بعد سرویس هاشون افتضاح شده
به نظر شما پارس انلاین یا شاتل یا مخابرات را بگیرم؟
قیمت برام مهم نیست
شنیدم سرعتش خیلی خوبه.4ماهه 128 میدن حدود 35000
سرعتشم رو 2مگ بستن
شاتل را فعلا بزنید کنار.......... بحث کنید درباره آسیا تک که از مخابراته کسی گرفته وضعیتش چطوره؟