حرفتون از دید یه خریدار که بین موبایل و پلیر تو دوراهی قرار گرفته کاملا درستهنقل قول:
سلامنقل قول:
نه این مدل رو ندارم الان فقط i9 و D3 دارم
Printable View
حرفتون از دید یه خریدار که بین موبایل و پلیر تو دوراهی قرار گرفته کاملا درستهنقل قول:
سلامنقل قول:
نه این مدل رو ندارم الان فقط i9 و D3 دارم
من بحثي مبني بر مقايسه پلير و مبايل ندارم. فقط ميخوام بگم گوشي هاي قديمي سيستم صوتي قوي نداشتن و تنها تفاوت گوشي ها با قابلتر بخش بهتر موزيك گوشي هاي به نام ايكسپرس موزيك يا واكمن بودن!
ولي الان ديگه انقدر تكنولوژي پيشرفت كرده كه ديگه كارت صداي تمام گوشي هاي دنيا بهترين كيفت ها رو داره. تنها دليلي كه كيفيت يك پيلر در پخش موزيك ميتون از پخش موزيك يه سلفن بهتر باشه برنامه هاي مبدل و نرم افزارهاست!
-
بحث پلير و گوشي مبايل هم بخاطر شكل ظاهري كه دارن مثل هم ميشن با هم مقايسه ميشن!
شما بين يه گوشي گلكسي و يه i9 اين كاري رو كه ميگم انجام بدين.
گوشي و پلير رو هر دو رو به يه اسپيكر وصل كنيد.
بعد از وصل كردن سعي كنيد صدا رو كم و زياد يا آهنك رو رد كنيد.
متوجه ميشيد كه گوشي مبايل به سادگي اين كارو انجام ميده ولي پيلر كند ميشه يا انجام نميده يا رييست ميشه!
-
تخصص هر قطعه اي در بخش خودش كاربري داره. اينو خودم قبول دارم و خودم هم يه كوون دارم و Z2 هم ميگيرم.
تنها چيزي كه من مد نظرم هست قيمته!
ميگم قيمت يه محصول كه به ضرافت و دقت و قدرتش شكي نيست بايد با توجه به امكانات و وضعيت بازارش بررسي بشه !
-
ميدوني بازار چي ميگه؟ ميگه وقتي يه كارگر در امريكا ميتونه يه آيپاد بخره ، يه ميلياردر هم يه آيپاد ميخره . پس نشون ميده كه اين برند در بازار براي تمام قشر جامعه قابل استفاده هست و در اين صورت هيچ توجيهي براي رقابت با اين محصول در دنيا وجود نداره مگر اينكه قيمتش كمتر باشه يا امكاناتش بيشتر بشه!
اينو من نميگم يه بيزنس مني كه تو بازارهاي كانادا داره كار ميكنه ميگه! و الا علايق بحث ديگه اي هست!
تا اواسط تبرماه آی ۱۰ میاری عزیز؟نقل قول:
سلام ، یک عدد i10 مشکی 16 گیگ در اصفهان موجود شده ، قیمت هم میده دقیق یادم نیست اما 180 تا 195 بود !
سلام ، در مورد گوشی موبایل یکمی اشتباه میگید ، موبایل های امروزی برعکس روی قدرت پردازش و نرم افزار ها مانور میدن و زیاد روی موسیقی و کیفیت اون مانور نمیدن ، شما یه گوشی گلکسی سامسونگ رو با یه گوشی واکمن سونی یا یه اکسپرس نوکیا مقایسه کنید حتماً متوجه میشید ، اکثر گوشی های امروزی فقط یه پخش موزیک ساده هستند ، بدون هیچگونه کیفیت خاصی ، بعضی هاشونم که انگار داری از توی قابلمه صدا رو میشنوی ، یه دلیل دیگه هم میارم :نقل قول:
اگه دقت کرده باشی روی اکثر گوشی ها یه هندزفری ساده گذاشته شده ، که نشون دهنده اینکه هیچ توجهی به این نمیشه !
سلام دوست عزیزنقل قول:
با توجه به مثالهایی که زدین من فکر کنم بتونم نظر قانع کننده ای بدم
من خودم گوشیم galexy s و پلیرم cowon i9
در مقام مقایسه باید بگم که پلیر نه عکس میگیره نه صفحه ی خوبی داره و....................
نبایدم داشته باشه
موبایل وظیفه ی اصلیش برقراری ارتباطه
ولی چون وسیله ای که همیشه همراه افراده شرکت ها بر اثر رقابت اومدن و ویژگیهای جانبی رو به دستگاهاشون اضافه کردن.تا حدی که این ویژگیها اومدن و یه جورایی مهمتر از کار اصلی شدن:31:
پلیر وظیفه ی اصلیش پخش آهنگه
من خیلی تعجب میکنم اگه شما هم صدای گلکسی رو شنیده باشین هم صدای کووان رو و بعد بخواین همچین حرفی بزنین
اصلا در همه ی جوانب پلیر خیلی سره
اون مواردی که شما گفتین مثل ممنوعیت استفاده و باتری ضعیف و ضعف در اجرای فرمت ها همشون رو میشه با راهکارهای ساده ای تا حدودی بر طرف کرد.
برای ممنوعیت استفاده گوشیمون رو رو حالت airplane میزاریم یا سیم کارتو در میاریم
برای باتری ضغیف میتونید یه باتری دیگه بخرید و از دوتا باتری استفاده کنید.
و ضعف در اجرای فرمت ها هم یه نرم افزار ساده میخواد که روی گوشی مثل گلکسی امثال این نرم افزارها زیادند.
در هر صورت تفاون تا حدیه که من خودم وقتی پلیرم شارژ نداشته باشه حتی به فکر اینم نمی افتم که بخوام با گلکسی آهنگ گوش بدم
مخصوصا در مورد توان خروجی و کیفیت و حجم فرکانسهای پایین
چون صدا اینقدر محو میشه و پاسخ فرکانسی ضعیفف که اصلا منصرف میشی
این قضیه درست مثل اینه که کسی به عکاسی علاقه مند باشه
بعد بره یه گوشی با دوربین 12 بخره و بخواد عکس بگیره
صد در صد شما وقتی یه عکسی رو توی کامپیوتر ببینین میتونید بگید که این عکس رو یه موبایل گرفته و یا یه دوربین
تفاوت بین صدا هم تا همین حد آشکاره
به نظر من گوشی موبایل طراحی شده تا خیلی از نیازهای شما رو به صورت سطحی بر طرف کنه
اگه نیازتون عمیقتر باشه باید برین و دستگاه تخصصی خودش رو بخرین
و اگه فکر میکنین این دستگاه ارزش پولشو نداره پس صد در صد نیاز شما به اون دستگاه عمیق نیست
سلام آقا میلاد منم دقیقا با تی جیز موافقم
واقعا اختلافش بیداد میکنه البته این تفاوت زمانی هست که خریدار چند باری صدای یه پلیر خوب رو بشنوه و دقت کنه تا بتونه تفاوت کیفیت رو تشخیص بده خیلی از ما که اینجا هستیم این تجربه رو داریم به همین دلیل وقتی به صدای موبایل گوش میدیم تفاوت کاملا اشکار هست اما کسی که همچین تجربه ای نداشته باشه تفاوت رو احساس نمیکنه و فقط براش اختلاف هزینه مهم جلوه میده
قیمت های جدید از سوی شرکت امرتات اعلام شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
^^^
یه اشتباه تایپی داره قیمت دو حجم مختلف i10 یکی نوشته شده.
اره اشتباه شده حجم 16 گیگ 249000 تومن هستنقل قول: