راهی هست که بشه برنامه ها رو به System Tray فرستاد؟
میخوام Kontact همیشه در حال اجرا باشه!
Printable View
راهی هست که بشه برنامه ها رو به System Tray فرستاد؟
میخوام Kontact همیشه در حال اجرا باشه!
البته در مورد مودم چيزي نگفتهنقل قول:
تنظيم گراب رو تونستم کار کنمنقل قول:
اما نصب داريور گرافيک ناممکنه
دستورات بالا رو اجرا ميکنم ولي در هنگام نصب باز ارور ميده که xserverدر حال اجراست
دوست عزیز ببین این طوری مشکلت حل میشه؟نقل قول:
دقیقا همین طوری تایپ کن
گذاشتمش رو دسکتا و به a.run تغییر نامش دادم
<CTRL> <ALT> F1
cd Desktop
sudo /etc/init.d/gdm stop
sudo sh a.run
بعد نصب و چند کلیک ساده
sudo reboot
sudo /etc/init.d/kdm stop
برای میز کار kde هست.
میشه بگید دقیقا چه دستوری رو باید بدم تا network-manager آپدیت بشه؟نقل قول:
سه سوال دیگه :
می خوام wine 1.0.1 رو که پایدار تر هست رو نصب کنم
دانلودش کردم ولی اجازه نصب نمی ده؟
باید قبلی رو پاک کنم؟(نمی دونم قبلی دقیقا چه ورژنی هست؟)
طبق این آموزش برای نصب بابیلون
چرا من هرچی میزنمکد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BabylonForLinux
export WINEPREFIX="/home/esmail/.ies4linux/ie6"
هیچ اتفاقی برام نمی یفته؟
این مسیر اینترنت اکسپلورری هست که من نصب کردم
/home/esmail/bin/ie6
حالا باید چکار کنم؟
برای نصب wicd
میشه بگید چی باید تایپ کنم؟
راستش من که چیزی از اینجا نفهمیدم و نتونستم اجراش کنم
با تشکرکد:http://wicd.sourceforge.net/download.php
چجوری میتونم محیط xfce رو نصب کنم ؟
خودم پیدا کردم
نقل قول:
sudo apt-get install xubuntu-desktop
من فکر می کنم شما به مطالعه بیشتر احتیاج داریدنقل قول:
مثلا یه کتاب پارسیکس و یه کتاب در مورد دستورات دستورات خط فرمان بخونید کلی از این سوالات از بین می ره
برای آپدیت کردن بسته network-manager برنامه synaptic رو باز کنید و اول یه بار reload کنید و بعد این بسته رو پیدا کنید و ببینید اگر نسخه جدید تری براش هست روش کلیک راست و آپدیت کنید
البته باید ببینید لیست مخازنتون هم چطوره
- نصب wine
اگر دستی نصبش کردید بله
با همون سیناپتیک نصب یا آپگرید کنید
- نصب بابیلون
دوست عزیز شما انتظار دارید بعد از دستور export چه اتفاقی بیوفته
این دستور فقط یه متغیر محیطی می سازه
یه سوال
شما که با وجود برنامه های مشابه خوب و قوی بازم می اصرار داری از برنامه های ویندوزی استفاده کنی پس چرا با همون ویندوز کار نمی کنی؟
یکسری استانداردهایی در مورد صفحات وب وجود داره که فایرفوکس اونا رو پشتیبانی می کنه
به شخصه توصیه می کنم صفحات غیر استاندارد رو لود نکنید
نمی دونستم اینقدر ناراحت میشی دوست عزیز!نقل قول:
شما که با وجود برنامه های مشابه خوب و قوی بازم می اصرار داری از برنامه های ویندوزی استفاده کنی پس چرا با همون ویندوز کار نمی کنی؟
هنوز اولمه!(شما زیاد سخت نگیر)
نزدیک 3 سال هست که به بابیلون عادت کرده بودم
والا خودمم نمی دونم چرا اینقدر از برنامه های تحت ویندوز می خوام استفاده کنم!
فکر کنم به خاطر این هست که توی هر سایت و وبلاگی که می رم (مدیران و لینوکس کاراان) برای اینکه کاربرها رو علاقه مند کنند از این جور پست ها می دن.
نصب بازی های ویندوز روی لینوکس...
نصی اینترنت اکسپلورر روی لینوکس...
نصب ...... روی لینوکس
والا ما هم تازه کار .اونوقت مدام این ها رو اجرا می کنیم و هزار تا عیب و ایراد!
آمدیم دستوراتش رو یاد بگیریم
تمام این pdf های این سایت و سایت های دیگه رو دانلود کردیم و خوندیم به هزار راه رسیدیم(چون یک دستور جواب می داد یک دستور جواب نمی داد)
فکر کنم این مشکل خود آموزی از طریق اینترنت این دردسر ها رو داشته باشه
امیدوارم خدا به شما ها هم صبر بده که کاربرایی مثل من مدام سوال تکراری می کنند و حوصله شما رو سر میبرند!
آقا ما بیخیال سایت و اینترنت شدیم!
یک کتاب خوب معرفی کن برم بخرم بشینم بخونم تا شاید از این بلا تکلیفی در بیام
والا کسی رو هم دور و برم نمیی شناسم که لینوکس کار کرده باشه به هر کی میگم من و مسخره می کنه!(البته زیاد جدی نمی گیرم)
(خبر ندارن ایران داره به تجارت جهانی پیوست می خوره !و فردا خودشون دست از پا دراز تر میرن یاد می گیرن)(هرچند که از ایرانی جماعت راحت طلب تر نیست .برای اون هم یک روش ابداع خواهند کرد)
یا حق
عزیزم من فقط یه سوال کردم ... ناراحت نشدم
خودت می دونی برای چی می خوای لینوکسو یاد بگیری و باهاش کار کنی
توصیه می کنم پستهای جادی با موضوع لینوکس ویندوز نیست رو بخونی:
خوب آخه وقتی دیکشنری توپی مثل stardic هست چرا بابیلون؟!کد:https://www.freekeyboard.net/
هیچی از بابیلون کم نداره (شاید بهترم باشه)
گفتم ... نظر من اینه که کتاب پارسیکس رو برای آشنایی کار با محیط گرافیکی گنوم و یه توزیع دبیان بیس بخونی
بعدشم یه کتاب در مورد دستورات خط فرمان
همشو توی تاپیک مقالات می تونی پیدا کنی (همون تاپیک مهم)
موفق باشی
با سلام
چند وقتی بود به دلیل امتحانات ترم نمی تونستم به سایت سر بزنم (خیلی دلم تنگ شده بود)
خوب حالا با یه سوال فنی شروع می کنم من می خوام یه لپ تاب Lenovo بگیرم طبق تحقیقات من Ubuntu 7.1 (نسخش درست یادم نیست) با wireless سیستم مشکل داره و در ضمن این لپ تاب ها اصلا برای لینوکس (تاجایی که فهمیدم) درایور ندارن می خواستم بدونم کسی در این مورد اطلاعات بدرد بخورتری داره؟؟؟
در ضمن من یه هفت هشت تا صفحه قبل یه سوال در مورد wireless سیستم خودم کردم که هیچ کس انگار اونو ندیده پیامی رو هم که از طریق دستورsudo lshw -C network از سیستم گرفتم هم گذاشتم (صفحه ۲۰۵ رو لطفا ببینید) اما هیچ خبری نشد ممکنه در این مورد هم منو راهنمایی کنید!!!
آخ موضوع اصلی رو یادم رفت بگم من جدیدا درایور کارت گرافیکم رو گفتم ATI Radeon 4670 که البته این درایور توی خود سایت ATI ارائه شده و برای ATI Radeon 4800 اما توی توضیحاتش گفته که درایور نسخه هایی مثل 4670 هم توش هست من بسته رو بدون مشکل نصب کردم و انصافا هم درست نصب شد و همه چیز حتی حداکثر رزولیشن مانیتورم رو هم شناسایی می کنه (حتی بازی هایی مثل Savage II رو هم باهاش اجرا کردم) اما مشکل من اینه که موقع نمایش ویدئو کلیپ هام صفحه پرپر میزنه در ضمن این رو هم بگم که توی گزینه های Hardware Drivers هم گزینه کارت گرافیک غیره فعاله (ستون Enable تیک نداره) این رو هم اضافه کنم که وقتی این گزینه رو فعال می کنم یه بسته رو از اینترنت میگیره که حجمش حدود 9.0 MB و اسم بسته هم xorg... هستش امانکته اینه که وقتی این بسته نصب میشه دیگه رزولیشن مانیتورم رو نمیشناسه و نهایتا تا 1280*960 رو قبول میکنه توی توضیحات بسته هم چیزی از 4670 نیومده و کلا سری 3000 رو پشتیبانی می کنه حالا من چه کار کنم (در مورد ویدئو کلیپ ها) چون همونطور که گفتم توی بازی ها اصلا مشکل ندارم
ممنون