سلام.نقل قول:
امضا جدید مبارک منم اگه تونستم مکوان رو بخرم امضا که هیچی....آواتارمم عکس مکوان میزارم...:31:
رم ایر مکوان کار میکنه البته ساختمانش رو درست نمیدونم چطوریه ولی تو یه عکس دیدم که به هواکش متصل میشه!
Printable View
سلام.نقل قول:
امضا جدید مبارک منم اگه تونستم مکوان رو بخرم امضا که هیچی....آواتارمم عکس مکوان میزارم...:31:
رم ایر مکوان کار میکنه البته ساختمانش رو درست نمیدونم چطوریه ولی تو یه عکس دیدم که به هواکش متصل میشه!
میشه یه عکسی از این ماشین بذارین؟
ممنون
سلام.
اول از همه از سیاوش عزیز بخاطر لطفش نسبت به خودم سپاسگذاری میکنم..
دوستان که اینجا هستند به لطف خدا همه وارد و اهل کمک رساندن هستند و اگر جوابی را سریع ندادند بیشتر به خاطر دقت نظر و پیدا کردن یک پاسخ مناسب بوده..مطمئن باشید که همه ما برای کمک به همدیگر همیشه آماده ایم:20:
گویا شما قصد خریداری 2 خودرو را دارید..پس در این صورت هزینه ها را هم حتما در نظر گرفتید..اگر برای استفاده با خانواده در نظر دارید که حق با شماست و باید دنبال یک سدان آمریکایی باشید و به احتمال زیاد از نوع 4 درب ..البته توی آمریکایی ها 2 درب و کوپه جادار هم هست که نمونه آن را جناب مرد خسته اشاره کردند(مونت کارلو.یا سنچوری و یا حتی کاپریس دو درب که تعداد کمی از آنها وجود دارد..)..ولی برای ماسل حرف زیادی برای گفتن هست که چقدر خرج کنید..مثلا برای کامارو شما انواع مدلهای موتور و گیربکس را برای انتخاب دارید و از آنجا که در فکر وارد کردن قطعات هستید دست شما در انتخاب به نسبت ایران خیلی بیشتر باز است..و البته قیمتها هم که جای خود دارد...
من توصیه میکنم مورد خانوادگی را حتما تمیز و سر پا بخرید تا نیازی به تعمیرات و بازسازی آنچنانی نداشته باشد و البته برای استفاده روزمره نیز در دسترس باشد..در عوض برای ماسل(از هر مدلی که باشد) زمان و هزینه در دراز مدت را در نظر گرفته و برایش برنامه ریزی خاص داشته باشید..مثلا اگر قصد بازسازی دارید از همین الان صافکار درجه یک که با بدنه های آمریکایی آشنایی داشته باشد را پیدا کرده و نوع و کیفیت کارش را بسنجید..همینطور طیف انتخاب قطعات که برای این ماسل در نظر دارید.
از همین الان آدرسهای تعمیرگاهها و فروشندگاه قطعات را از هر راهی که میتوانید بدست آورید تا در زمان و هزینه صرفه جویی شود...
در مورد رم ایر مک وان من هم توی عکسها دیدم که دوتا رم ایر مستقیما به یک فیلتر هوا که توی کاپوت جاسازی شده وصل میشود و هنگام بسته بودن کاپوت رم ایرها روی کارب قرار میگیرند..این کار مقدار هوای ورودی را افزایش میدهد و البته قدرت و شتاب نیز بالا میرود...اما در بعضی مدلهای مک وان هم دیدم که این رم ایرها فقط نمایشی بوده و تنها هوا وارد محفظه موتور میشود و هیچ ارتباطی با کارب ندارد..روی کارب همان جای فیلتر هوا به صورت کلاسیک وجود دارد..من احتمال میدهم این تفاوت مربوط به مدل کارب و یا به احتمال بیشتر نوع موتورهای به کار رفته باشد..
اگر دوستان کسی هست که در این باب اطلاعاتی دارد ما را هم بی نصیب نگذارد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
این مدل رم ایر نشان میدهد که رمها روی کارب وصل میشوند و هوا وارد آنجا میشود البته من مدلی را دیدم که این هواکش روی کاپوت وصل بود..شاید یک ابتکار از طرف خود صاحب ماشین بوده و نه یک حالت استاندارد..
در این یکی هم که مشخص شده محل دهانه های رم ایرها که بر روی نیمه پایینی دهانه کارب قرار میگیرند..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در این یکی هم کاملا مشخص است هیچ هوایی از طریق رم ایرها به کارب نمیرسد و جای فیلتر هوا یک درپوش جداگانه داشته و تنها از طریق همان مجرای متصل به جا فیلتر هوا وارد کارب میشود..
سلام
این تصاویر مربوط به جنگنده mustang p 51 است که در جنگ جهانی دوم رکوردهای زیادی را بدست آورد..تاثیر این جنگنده بر وقایع جنگ جهانی دوم در اقیانوس آرام و اروپا در نبردهای هوایی باعث شد تا صاحبنظران آنرابه عنوان یک هواپیمای بسیار ممتاز و جلوتر از زمان خود انتخاب کنند ..جنگنده ای که به عنوان غرور آفرین منتخب هواپیماهای قرن 20 دست پیدا کرد..سالها بعد این شکاری و ایده های ساخت آن باعث تولد اسطوره ای دیگر شد که نه در نبردهای هوایی و آسمان بلکه بر روی جاده ها غرش میکرد میتاخت..که چیزی نبود جز ford mustang [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این هم چند تا تصویر دیگر..
سوال:
بادگیر زیر پوزه موستانگ که معمولا به رنگ مشکی است از چه جنسی است؟فلز یا فایبر گلاس؟آیا دست دوم آن پیدا میشود؟کسی دیده؟چون گویا این قسمت زود صدمه میبیند..
علی جان اون ها خیلی چیز های تکی هستن.. به این راحتی پیدا نمیشن.. حتی تو ماشین های خارجی هم کم دیدم.. ولی فابریکش اون رو داره.. من که تا حالا زیارت نکردم والا .. ولی مال کامارو 67-69 و 70 هم این رو داره با جنس فایبرگلاس. به احتمال قوی اینا هم فایبر هستن..
شما هم یا باید بدی بسازن یا از خاک بیگانه بیاری... :31: ولی زیاد رو این قسمت حساس نباش.. اگه اینو نبندی بیشتر به نفعه.. چون زودد از بین میره.. بد جاییه..
راستی رم ایر فقط تو بعضی حجم موتور ها بسته شده... اولین تولید رم ایر برای موستانگ 71 با موتور 351 بوده... و بر روی مک.وان به صورت اختیاری بسته می شده..
سلام.
تشکر از بابت راهنمایی..بله حق با شماست من هم کم دیدم که داشته باشند.البته اگر لازم باشه من میتوانم از فلز هم بصورت دستی درست بکنم چون از اینجور کارها زیاد انجام دادم.برای رم ایر فکر میکنم بشود روی مدلهای دیگر هم پیاده کرد..شاید کمی کار ببره اما شدنی است..
بچه ها كلوب داره به مكون تبديل ميشه منم يواش يواش دارم فستبك 68 رو تصور ميكنم البته من و سعيد فعلا بايد باچيزاي ارزونتر حال كنيم چون ..........