ok. می دونم. دانلود شد. دستتون هم درد نکنه
ولی این خیلی ناجوره ها. از ما گفتن بود
Printable View
ok. می دونم. دانلود شد. دستتون هم درد نکنه
ولی این خیلی ناجوره ها. از ما گفتن بود
سلام دوستان
من دیروز این بازیرو نصب کردم البته فقط به خاطر زامبی ولی هر کار میکنم بعد از این که همه وارد بازی میشن سرور میوفته بیرون و ارورthere are not enough players continus میده
یه چیز دیگه هم هست سیستمی که سرور میشه اصلا سیستمای دیگرو نمیشناسه یعنی با اونا joine نمیشه یعنی اگه اونا سرور بشن این تو نمیره
این راهنمای راه اندازی مرحله زامبی توی شبکه هست :نقل قول:
فایروال و آنتی ویروس ها رو هم کاملا غیر فعال بکن. از شبکه بودن سیستم ها کاملا مطئمن شو.کد:http://krauser.persiangig.com/CoD5/CoD5.zip
سلام رفیق اینی که گفتی کجاستنقل قول:
توصفحه210یکی مشکل منو داشت شما بهش اینو گفتی فکر کنم مشکلش حل شده
با تشکر
توی تنظیمات منوی بازی بگردی پیداش میکنی (Punk Buster)
به نظر من مشکل تو به خاطر درست شبکه نبودن هست. وقتی مشکلی توی شبکه باشه کامپیوترها همدیگرو پیدا نمیکنن. معمولا فایروال ویندوز و آنتی ویروس مخصوصا نود 32 باعث همچین مشکلاتی میشن.
از دوستان كسي نسخه اصلي اين بازي رو نداره ؟
كه بتونيم با هم CO OP و Private Match بازي كنيم . مپ مورد علاقه من توي مولتي پلاير ِ DownFall هست. البته براي بازي 1vs1 فقط Dome !
پيشتر من علاقه به سلاح هاي Bolt Action Rifles دارم و مدت يكي دو ساله كه بازي مي كنم .
ببخشید فرق این بازی با نسخه پلی استیشنش به نام Call of Duty: World at War final front چیه؟
اون نسخه اي كه شما گفتيد مخصوص PS2 هست . قسمت آنلاين نداره . قسمت زامبي هم نداره .نقل قول:
همينطور Campaigns داراي 4 قسمت كلي هست شامل War in the Pacific, Winter Offensive, Victory in Europe and Victory in the Pacific.
موفق باشيد
سلام
من این بازی را وقتی اومد بازی کردم وتموم شد :3:
امروز حوسی شدم دوباره خریدمش
نصبش کردم تو منوی بازی هم میره
وقتی new game را میزنم
سطح بازی را که میزنم load شروع نمیشه
و توی بازی نمیره (البته هنگ نمیکنه ها)
ولی انگار اصلا این دکمه کار نمیکنه
کسی اطلاع داره جریان چیه؟ :42:
این مراحل رو پی سی هم داره؟نقل قول: