ممنون از راهنماييت
Printable View
ممنون از راهنماييت
سلام به دوستان گل پی سی
میگم من یه مشکلی با برنامه اسمارت کام جی پی اس دارم. وقتی برنامه رو باز میکردم، اولش برای اینکه موقعیت اولیه رو پیدا کنه، حدود 10 ثانیه به gprs متصل میشد. بعد وقتی موقعیت اولیه رو پیدا میکرد، قطع میشد و دیگه بدرستی کار میکرد. البته اینش مشکلی نبود.
حالا سیم کارت همراه اولمو زدم سرش، دیگه مینویسه connection to internet needed. connect? یه همچنین چیزیه. یعنی میگه باید به اینترنت وصل شی. کسی میدونه مشکل چیه؟ اصلا gps چه ربطی به اینترنت داره؟
ممنونم میشم.
یاعلی
دوست عزیز مشکلتون رو همه جا مطرح نکنید دوست خوبم جوابتون رو دادم میتونید تست کنید ببینید درسـته یا نــه ؟نقل قول:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5368072&postcount=1620
میدونم مشتی. حق با توئه. ولی خوب آخه قبلا یه بار مشکلی که برا گوشیم پیش اومده بود (اون موقع ان 70 داشتم) مطرح کردم، بعد دیدم پست ناپدید شد. چند ماه بعد بطور اتفاقی توی کلوپ ان 70 پیداش کردم واسه این بود.
چشم دیگه اینجا پست نمی زنم
اصلا به اینترنت وصل نمیشهنقل قول:
در ضمن قبلا امتحان کردم ارور داد
سلام
گوشی من یه3روزیه که هرکاری می کنم جی پی اسش وصل نمیشه حدود1ساعتم می زارم تو باغچه به پشت وهوا هم صافه
میشه کمکم کنید
باتشکر
سلام
نظرتون درمورد کیت دو سیم کارته چی هست ؟ مشکلی ایجاد میکنه ؟ اگر جوابتون مثبته چه مشکلاتی ایجاد میکنه ؟
من از دیروزه گوشیم دیگه جی پی اسش کار نمیکنه
وقتی با smartcomgps یا ovi map میخوام کار کنم اصلا چراغ gps چشمک نمیزنه و کانکت هم نمیشه
مشکل چیه و باید چکار کنم؟
بچه ها برام یه مشکلی پیش اومده. دکمه های سمت چپ گوشیم دلبخواهی کار می کنن! یعنی دکمه های 1،4 و 7 بعضی مواقع کار می کنن و بعضی مواقع هم نه. دکمه سمت چپ بالا (کنار چراغ) حسی حرکتی شده، با کوچکترین لمسی از خود بیخود می شه و کار می کنه D:
دکمه های صدا هم انگار که از جای خودشون حرکت کردن. چی کار کنم؟ بره تعمیرات یا خودم می تون یه بلایی سرش در بیارم؟
سلام چطور میشه موبایل را طوری تنظیم کرد که وقتی مسیجی دریافت میکنیم نام فرستنده را نیز بنویسد( قبل از باز کردن مسیج )