:27:اکثرشون باهوش نیستن ولی تو جمع باهوشترین ها همیشه حضور دارن. من که زمان دانشجوییم یادمه تو رشته خودمون که مهندسی برق - الکترونیک بود و خداییش رشته آزارنده و مرد افکنیه شاگرد دوم و سوم دختر بودن، اولی البته پسر بودش. بهترین جزوه ها همیشه مال دخترا بود. تو پروژه های عملی هم کم پیش نمی اومد که بتتترکونن! نمی دونم والا ...
راستی شما در دسترسی به سایت 4SHARED مشکلی ندارین؟ من ازون موقع که صحبت fraps پیش اومد دیگه نمیتونم برم تو 4shared :41:
یه پیشنهاد دارم. بیاین فرودگاههایی که عجیب غریب یا دارای ویژگی خاصی هستن یا فرود در اونها خاص و مشکل هست رو پیدا کنیم و تو فروم معرفی کنیم. مثلا اگه وقت کردین یه سر به فرودگاه innsbruck با کد icao : LOWI یه سر بزنین. باند 26 رو انتخاب کنین. این فرودگاه در اتریش واقعه و وسط کوههای یخزده و سر به فلک کشیده قرار داره. پیشنهاد میکنم هواپیماهایی رو انتخاب کنین که قابلیت صعود سریع و فرود با سرعت کم رو داشته باشن. بهترین نمونش MD-80 و Fokker 100
این عکس ها رو ببینین! خداییش فقط یه MD-8x اینجوری میتونه بلند شه، با این زاویه تیز. و تو این فرودگاه جور دیگه ای قابل قبول نیست!