امید جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
می ترسم اینها بجای درست کردن ارور ویروس بفرستن
آخه توی یه سایتی یک نمونه از این ارورها رو جاسوس معرفی کرده بود
شاید اینها نرم افزار سازنده همین ارور باشن
نظر شما چیه؟
Printable View
امید جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
می ترسم اینها بجای درست کردن ارور ویروس بفرستن
آخه توی یه سایتی یک نمونه از این ارورها رو جاسوس معرفی کرده بود
شاید اینها نرم افزار سازنده همین ارور باشن
نظر شما چیه؟
سلام نرم افزاري مي خام که ش تلفن کسي که بام چت ميکنه يا آف مي زاره بهم بده
متشکرم
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط essi99
گشتم نبود نگرد كه نيست من چند ماه پيش به طور مداوم دنبالش بودم تا گيرش آوردم ولي اصلا كار نداد شايدم تو ايران جواب نده ولي خلاصه كار نداد اصلا ياهو اگر اين كار رو بشه باهاش كرد ديگه ياهو نيست
با تشكر
باي
سلام ...
دوستان يه برنامه خوبي ميتونيد معرفي كنيد كه وقتي طرف چراغ خاموش مياد بالا ..فهميد on در صورتی که off نشون میده
مرسی ;)
سلام :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط essi99
فكر ميكنم غير ممكن باشه كه بتونيد مشخصات فردي رو كه براي شما آف گذاشته رو فقط به وسيله آفلاينهاش پيدا كنيد ;)
البته مشخصات كسي رو كه ميل فرستاده باشه رو به راحتي ميشه پيدا كرد ( البته اگر از ياهو ميل براتون ميل فرستاده باشه ) ولي آفلاين رو فكر نميكنم ممكن باشه :blink:
البته ميتونيد آيديي رو كه با اون براتون آف گذاشته شده رو توي اينترنت سرچ كنيد شايد تونستيد سايتهايي رو كه با اين آيدي در اون ها ثبت نام كرده ( مثل سايتهاي دوستيابي يا فروم ها و ... ) رو پيدا كنيد و از طريق اونها آي پيش رو به دست بياريد و باقي قضايا ... :rambo:
ولي در مورد پيدا كردن شماره تلفن شخص مقابل شما ميتونيد از طريق به دست آوردن آي پي اون شخص و پيدا كردن مشخصات آي اس پي اون به آي اس پي مراجه كنيد و شماره شخصي رو كه از طريق اون آي پي كانكت شده رو بگيريد ( البته يا بايد صاحب آي اس پي رو بشناسيد يا از طريق قانوني اقدام كنيد ) :blush:
يه راه ديگه فرستادن نرم افزارهاي جاسوسي براي طرف مقابل هست ( كه براي اين كار فرد مقابلتون بايد مبتدي باشه ) :puke:
يه راه ديگه حك كردن از طريق دستورات داس هست ( البته اگر فرد مورد نظر كامپيوتر امني نداشته باشه و از فاير وال خوبي استفاده نكنه و كامپيوترش داراي پورتهاي باز و ... باشه ) :cool:
يه راه ديگه هم اينه كه از طريق آي پي طرف مقابل ببينيد اون شخص در چه شهريه بعد بريد و ببينيد كدوم كارت اينترنت در اون شهر هست كه وقتي به قسمت مديريت اكانتش وارد ميشيد شماره تلفن هايي رو هم كه با اون كانكت شدن رو مينويسه بعد شما ميتونيد يه دونه از اون كارت بخريد و يوزر پسوردش رو برداريد و اون كارت رو به شخص مورد نظر بديد بعد از اولين باري كه شخص مقابل از طريق اون كارت به اينترنت كانكت ميشه ميتونيد به قسمت مديريت اكانت اون كارت بريد و ببينيد با چه شماره اي كانكت شده :rolleye:
برنامه Y!int برای همین کاره دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
آقا دیدید وقتی با یاهو مسنجر به صورت مخفی وارد میشیم کسی نمیفهمه به صورت عادی ولی هنگامی که میخاهیم از یاهو خارج بشیم با اینکه اینیزیبل اومدیم بالا ولی واسه طرف میگه که فلانی اف شد که این ضایع هستش
حالا نمیشه کاری کرد که این مشکل برطرف بشه بدون هیچ برنامه ای
درسته...نقل قول:
نوشته شده توسط kazemfdisk
این برنامه زیاد جالب نیست
برنامه ای که همزمان بشه از مسنجر استفاده کرد...نه اینکه از مسنجر sign out بشی و با اون برنامه sign in و این کار رو ادامه بدی...
در ضمن تو این برنامه چطور بایستی همه اد لیستا رو وارد کرد...دونه دونه وارد کردن یکمی مشکله
......................
اشکان جان برنامه ای نیست...منتظرم داداشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)
ادامه پست 1974
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از اين آدرس ها استفاده ميكردم
scs.msg.yahoo.com
scsc.msg.yahoo.com
scsb.msg.yahoo.com
scsa.msg.yahoo.com
ولي الان هيچ كدوم كار نميكنه !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال درباره ی یاهو مسنجر داشتم من وقتی می خوام تو چت روم با کسای دیگر چت کنم یاهو مسنجر ارور می ده درحالی که وقتی بادوستام چت میکنم همچین مشکلی نیست باید چکار کنم؟