ظاهر هارد كه سالمه ... حجمش هم درست نشون ميده ...نقل قول:
اما وقتي كه ميخوام بعضي جاها رو كپي كنم ويندوز هنگ ميكنه و صدايي مانند تيك تيك از هارد مياد
يا روي يك ويندوز اصلا شناسايي نميشه ...
تو رو خدا كمك كنيد اطلاعات خيلي كم يابي رو هارد دارم
Printable View
ظاهر هارد كه سالمه ... حجمش هم درست نشون ميده ...نقل قول:
اما وقتي كه ميخوام بعضي جاها رو كپي كنم ويندوز هنگ ميكنه و صدايي مانند تيك تيك از هارد مياد
يا روي يك ويندوز اصلا شناسايي نميشه ...
تو رو خدا كمك كنيد اطلاعات خيلي كم يابي رو هارد دارم
از برنامه ی hdd regenerator استفاده کردی ؟ شاید جواب بده. تست کن .... انشاءالله مشکل حل میشه.:11::11:نقل قول:
وقتي هارد رو روشن مي كنم كاملا عادي بالا مياد ...
و صدايي هم نميكنه اما وقتي به قسمتي ميرم كه فايلي رو كپي كنم صدايي مياد كه البته از قبل هم بود و طبيعي
هست ... اما ويندوز كند شده و explorer هنگ ميكنه ... اما وقتي تو يك ويندوز ديگه سعي در كپي او قسمت دارم راحت كپي ميشه ...
كسي نظري داره ؟
سلام دوست عزیز خودم درستش کردم بدون لحیم کاری یه دونه پین گیر اوردم بعد جاشو تو کابل مشخص کردم که کجاش شکسته بعد پین رو داخل کابل کردم و در اخر کابل رو زدم به هارد و الانم دارم کار میکنم هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
ممنون
خوب مهربون مشكل از ويندوزت هست ديگه وقتي تو يه سيستم ديگه و يه ويندوز ديگه درسته يعني ويندوز شما مشكل داره ديگهنقل قول:
درسته ميگم ؟
از دوستان کسی هست لطف کنه جواب بده:37:نقل قول:
سلام
این پست رو هم جواب بدید
ممنونکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5454292&postcount=2094
نقل قول:
چی بگم ... از FF regenerator استفاده کردی ؟ میگن برنامه ی خوبیه. شاید کمک کنه.:41:
:11::11::11:
سلام به همگی من تازگیا یه هارد اکسترنال مدل ADATA classic CH94 گرفتم امروز اومدم هارد رو به کامپیوتر وصل کردم ولی تو مای کامپیوتر هیچ درایوی مربوط به هارد نمیاد و نه میشه با آنتی ویروس چکش کنم نه فرمتش ( تا وقتی هارد رو جدا نکم سیستم رو هنگه )در صورتی که هم لامپ هارد روشن میشه هم علامت وصل بون usb تو کامپیوتر میاد
دوستان خواهشا اگه میتونید کمک کنید
سلامنقل قول:
خب مشكل اش چي هست ؟ اين برنامه براي چي استفاده ميشه ؟
ممنون