-
هر موقع خواستي از كسي جدا بشي يادت نره بهترين راه اينه كه بهش بگي براي هميشه خدانگهدار، شايد طرف مقابلت ناراحت بشه و قلبش بشكنه ولي بهتر از اينكه منتظر بمونه
------------------------------------
گاه يک لبخند آنقدر عميق ميشود که گريه ميکنم گاه يک نغمه آن قدر دست نيافتني است که با آن زندگي ميکنم گاه يک نگاه آن چنان سنگين است که چشمانم رهايش نميکنند گاه يک عشق آن قدر ماندگار است که فراموشش نميکنم
-----------------------------
قلب مهربانت مثلثي را مي ماند در درياي عشق
مرا در خود كشيدي برموداي من !!!
------------------------------------
عشق حقیقی مثل روح است افراد زیادی درباره ی آن صحبت میکنند ولی تعداد کمی محدودی آن را دیده اند.
-----------------------------
مثل شقايق زندگى كن:كوتاه اما زيبا
مثل پرستو كوچ كن:فصلى اما هدفمند
مثل پروانه بمير:دردناك اما...عاشق
-
پروانه به دور شمع گشت و پرش سوخت... من به دور تو گشتم جگرم سوخت...
------------------------
تو مرا مي فهمي... من تورا مي خوانم و همين ساده ترين قصه ي يك انسان است. تو مرا مي خواني من تورا ناب ترين شعر زمان مي دانم و تو هم ميداني تا ابد در دل من خواهي ماند...
---------------------------------------------------
سكوتم صداي تو... هوايم هواي تو... دلتنگيم براي تو... تنهاييم بياد تو... زندگيم فداي تو...
---------------------------------------------
آنقدر زير لبم نام تورا زمزمه كردم... كه لبم سوخت ولي نام تورا توبه نكردم...
-------------------------------------------------------------
اگر سنگ در رود زندگي نمي كرد ، صداي آب هيچ وقت زيبا نبود...!
-
کاش هرگز در محبت شک نبود
تک سوار مهربانی تک نبود
کاش بر لوحی که بر جان دل است
واله تلخ خیانت هک نبود
--------------------------------------------
آسمون وقف نگاهت گل من
مانده ام چشم به راهت گل من
هر کجا هستی و باشی گویم
که خدا پشت و پناهت گل من
--------------------------------------------
دلا دیشب چه می کردی تو در کوی حبیب من؟
الهی خون شوی ای دل تو هم گشتی رقیب من!
--------------------------------------------------
دوستی مثل ایستادن روی سیمان خیسه!
هر چی بیشتر بمونی رفتنت سخت تر میشه،
و اگه رفتی جای پاهات برای همیشه می مونه..
-
آخرين تکه قلبم را به پروانه اي دادم که رنگ پرهايش سوي ديدن را از من گرفت ، به او دادم چون از تمامي چيزهاي دور و برم پاکتر بود ، حتي آبي تر از حوض آبي كلبه ي تنهايي ام ...
-----------------------------------------------------------------------
کاش غرورم را که در پستوی سادگی ام پنهان بود می يافتی، اما تو این سادگی را بهانه ای قرار دادی برای در هم شکستن غرورم..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
توی زندگیت هرگز اخم نکن چون ممکنه یه نفر فقط به لبخند تو زنده باشه..
------------------------------------------------------
تا روزي كه رفتي مي پنداشتم عشق همه اش شيريني است! اما آن روز چشمانت به من آموخت كه با آخرين نگاه است كه اولين رنج آغاز مي شود..
---------------------------------------------------------------------------
تو را براي وفاي تو دوست مي دارم، و گرنه دلبر پيمانه شكن که فراوان است..
-----------------------------------------------------------
اگر بوي گلي را دوست نداري لا اقل شاخه هايش را نشكن ..
-
می دونی چرا دل به دلت دادم؟ به خاطر شباهتت به ماه ، با این تفاوت که ماه سه حرف داره ولی تو حرف نداری!
.................................................. ..............................
مي گن خدا بهترين نعمتش رو به بهترين بنده هاش ميده، ولي من که بهترين بندش نيستم! پس چرا تو رو به من داده ؟!
--------------------------------------------------------------------------------
برای شکستن من یه اخم کافیه... نیازی به فریادت نیست، واسه اشک ریختنم سکوت تو کافیه... نیازی به قهر نیست، برای مردنم حرف رفتنت کافیه... نیازی به انجامش نیست..
-----------------------------------------------------------------------------
تو ممكن است در تمام دنيا فقط يك نفر باشي ، ولي براي يك نفر تمام دنيا هستي..
-
-
bvcdnbvcm c gfju hgjhg ytmnj utmnbkuiy mjyk
-
میدونی قهوه چند تا خاصیت داره؟ 1- رقیقه مثل قلبت 2- سنگینه مثل عقلت 3-خوش رنگه مثل چشمات
4-تلخه مثل دوریت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همیشه وقتی کسی میپرسید چقدر دوستم داری؟ یه عدد بزرگ می گفتم ولی وقتی تو پرسیدی گفتم یکی ! میدونی چرا؟
چون قوی ترین و بزرگترین عددیه که می شناسم
دقت کردی که قشنگترین و عزیزترین چیزای دنیا همیشه یکی هستن! خورشید یکیه ... ماه یکیه...خدا یکیه... ووسعت عشق من به به تو هم یکیه...پس بدون از الان تا همیشه یکی دوسِت دارم!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تویِ این مملکت که اینقدر با اعتیاد مبارزه میشه تو چرا نا رفیقی کردی و منو معتاد خودت کردی؟؟!!
-
عشق خام می گه:چون بهت احتیاج دارم دوست دارم ولی عشق پخته می گه:چون دوست دارم بهت احتیاج دارم.
-
من از ساعت متنفرم از این اختراع عجیب بشر...که جای خالیه تو رو به رخ دلتنگیهای من می کشه.