وقتی یک عدد فارسی اعشاری (مثلاً 12.23) رو تایپ می کنم، خود به خود به تاریخ لاتین (مثلاً DEC-10) تبدیل می شه.
Printable View
وقتی یک عدد فارسی اعشاری (مثلاً 12.23) رو تایپ می کنم، خود به خود به تاریخ لاتین (مثلاً DEC-10) تبدیل می شه.
سلام دوستان
من تو کارم با اکسل یه مشکل برخوردم ولی امکان خوندن 218 صفحه ی این تاپیک رو نداشتم
وقتی توی یک نمودار پارامترها زیاد میشن و نمایش کامل اطلاعات رو احتیاج داشته باشیم مجبور به بزرگ کردن سایز نمودار یا به اصلاح کشیدن جدول میشویم که این کار در مانیتور با زوم اوت کردن حل میشه
اما مشکل اساسی تو پرینت کردن هستش
وقتی باید این نموداری که عرض کمی داره و طولش تقریبا 4 یا 5 برابر یک کاغذ A4 هستش رو پرینت کنم نمیدونم باید به چه نحوی این نمودار بزرگ رو به چند قسمت کوچکتر تقسیم کنم و هر کدوم رو توی یک برگ A4 چاپ کنم
آخه با این کار وقتی چاپ صورت گرفت میشه کاغذا رو کنار هم چید و به نمودار اصلی رسید
حالا از شما استادان محترم تقاضا دارم که هرچه زودتر این مشکل رو جواب بدید که بد جوری توش موندم
به هر کسی هم که مشکلم رو در میون میزارم جواب درستی نمیگیرم
من از 2007 استفاده میکنم
فقط خواهشا زودتر جوابمو بدید
حتی اگه منفی باشه
سلامنقل قول:
شما بايستي Format سلول مورد نظر را به number تغيير دهيد.
سلام
نماز و روزه هاتون قبول.
آيا در اكسل تابعي هست كه بتونه اعداد صحيح رو هم روند كنه :
مثلاً :
- 1452 رو به 1450 تبديل كنه
- 1456 رو به 1457 تبديل كنه
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
در هنگام کار با اکسل بعد از چند دقیقه که بصمرت اتوماتیک می خواهد اطلاعات را ذخیره کند با یک اخطار مبنی بر اینکه فایل مشکل پیدا کرده مواجه می شم،فایل بسته مشه و دوباره ریکاوری میشه و تمام تغیراتی که ایجاد کردم از بین میره.در ضمن یکسری از آیکون ها مثل merge نیز خاموش شده و به مشکل بر خوردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
سوالات صفحه قبل بی جواب مانده هنوز
با تغییر فرمت به NUMBER ، به جای عدد اعشاری فارسی یک عدد لاتین (که معلوم نیست چی هست )را می نویسد.نقل قول:
دوباره تاکید می کنم که من برای ممیز در فارسی از / استفاده می کنم که در نوشتن فارسی متداول است. ولی ظاهراً در اینجا باید با ترفندی آن را به کار برد.
سلام خدمت همه ی اساتید محترم!
راستش من یه سوالی در مورد اکسل داشتم اما وقت لازم برای بازخوانی این 214 صفحه رو ندارم!
یک دنیا ممنون می شم اگه کمکم کنین!
راستش در حال تدارک یک پایگاه اطلاعاتی برای یک موسسه هستیم! قراره بر اساس کار هر فرد یک امتیازی بهش داده بشه که در نهایت سیستم با جمع زدن امتیازات به صورت خودکار مارو به دسته بندی افراد یاری بده!
در واقع می خوام برای یه کار 0و 1 و در نظر بگیرم ! مثلا اگر کاری انجام شد 1 بذاریم! ولی 3 امتیاز داشته باشه!و اگر انجام نشد 0 بذاریم و 0 امتیاز!
یک دنیا سپاس گذار شما!:11:
سلام
چطور میشه پسورد یه فایل اکسل پیدا کرد؟؟
سلام دوستان
با excel 2007 دارم یکسری قبض باسکول رو لیست می کنم نیازمند یه 2 تا دستور هستم.
1-میخوام به صورت اتوماتیک با زدن شماره پلاک ماشین وزن ماشین وارد شود که دیگه لازم نباشه واسه هر سرویس که این ماشین بار میاره من مجددا وزن آن رو بزنم
2-می خوام تعداد سرویسی که تو هر روز یه ماشین آورده مشخص بشه.
این یه عکس از فرم من هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنماییم کنید