به شخصه نمیتونم این چیزا رو بپذیرم چون به نظرم این نظریات مثل یه کتاب میمونه که به طور کامل جلوی شماست و تا آخرش نوشته شده و ما میخوایم صفحاتی از این کتاب نوشته شده رو ورق بزنیم و بخونیم ...نقل قول:
Printable View
به شخصه نمیتونم این چیزا رو بپذیرم چون به نظرم این نظریات مثل یه کتاب میمونه که به طور کامل جلوی شماست و تا آخرش نوشته شده و ما میخوایم صفحاتی از این کتاب نوشته شده رو ورق بزنیم و بخونیم ...نقل قول:
سلامنقل قول:
انگار یه تاپیک جداگانه زده شده همین اواخر در تالار نجوم و اختر شناسی .
به اونجا مراجعه کنید.
دوستان اینجا جای بحث در مورد عقیده ی 7 و کتاب7 و... نیست
من به احترام تذکر babak عزیز جواب ندادم و ترجیح دادم بحث رو ادامه ندم
هر در این پیرامون دوست داره بدونه یا بحث کنه یا نقض کنه یا ... من در پرو فایلم منتظرش هستم:20:
سلام
من اینجارو تازه پیدا کردم.خیلی خوبه
تا حالا فکر کردید زمان چیه؟نقل قول:
اگه زمان وجود نداشته باشه چی میشه؟
من هر وقت بهش فکر میکنم گیج میشم.مثل فکر کردن به نبود خدا و نبودن هیچ چیز
حالا سفر در زمان چیه دیگه؟!
آدم یاد لاست میافته:31:
مغزم قبول نمیکنه
اینا میخواستن برن ماه
یهو پاشدن رفتن؟ چه جوری رفتن که انقدر مردم به شک افتادن؟
میدونید الان که داشتم پستای اول رو میخوندم یاد یه حرفی افتادم.یکی گفت تو قران نگفته که علوم غریبه وجود نداره ولی گفته شده که خیلی دنبال این چیزا ندارید.
البته فکر کنم منظور از علوم غریبه روح و جن و جادو و این چیزا باشه نه این.گفتم یه چی گفته باشم:دی
زمانی وجود ندارهنقل قول:
حالا شما سوال میپرسید که این چیه که حس میکنید؟
بالاخره یه چیزی رو حس میکنید که اسمش رو زمان گذاشتید
جواب اینه
اینا فقط الگو هستن
نوزادی و کودکی و نوجوانی و جوانی وکهن سالی
برای مثال این یک الگو هست!
دورو ور ما پره از اینطور الگوها
ببینید من بنابر قوانین در این حیطه نمیخوام وارد بشم ولی شما دنبالش بری میبینی که جادویی که قران نفیش میکنه واقعآ کار میکنه
نکته ای که هست جادو ابتدای ادیانه و اصلآ میشه گفت خودش یک دین بوده!
ممنون که فونت منو خوش رنگ کردی:10:نقل قول:
من نفهمیدم الگو چیه؟
زمان خیلی پیچیدس . بیخیالش شیم بهتره. زمانه دیگه
قرآن کجا جادو رو نفی میکنه؟! فقط گفته دنبالش نرید. ای کاش میتونستم آیشو گیر بیارم
سلام
دوستان همون طور که گفتم تاپیک مجزا داره.
اونجا بحث رو ادامه بدید.
آقای Saeedz شما خودت پست میدی که جواب نمیدی به صجبت های دوستانی که بحث منطقی میکنند که قوانین نقض نشه.
بعد حالا دوباره شروع کردی افکار و عقاید 6و8 ای رو در جواب سوال نامربوط به بحث تکرار میکنی ...
اگر کسی خواست میاد پروفایلت لطفا اینجا رو بی خیال شو ... متشکر.
سفر در زمان چگونه انجام میشود؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=293578
سلامنقل قول:
نه یهو نرفتن. برنامه های فتح ماه از قایق سازی شروع شد رسید به کشتی سازی. از پرتاب های ابتدایی ماهواره شروع شد رسید به آپولو. پروژه های پاییونیر + رنجر + سوریور و لونار اوربیتر و 10 آپولو مقدمه آپولو 11 بود که سطح نشین ایگل رو به ماه فرستاد. آپولو 12 +14+15+16+17 هم ادامه اش بود. آپولو 13 ناموفق بود.
شک مردم نفرمایید. یه سری آدم کم اطلاع یا بهتره بگم بی سواد (منظورم در حد معادل تحصیلات راهنمایی در ایرانه) به جای اینکه سوال کنن چیز هایی که نمیدونن ، نادانسته هاشون رو به حساب دروغی بودن سفر انسان به ماه قلمداد کردن. کاملا منطبق بر تئوری توطئه.
برای توضیح آنچه گفتم درباره سواد راهنمایی توجه تون رو به این ادعا جلب میکنم:
اگر ما ميتوانيم اشيا را بر زمين در سايه ببينيم، به علت وجود مولكولهاي هواست كه ميتواند نور را با خود حمل و مسير آن را تغيير و آن را در اطراف شيء حركت دهد. در واقع نور، بازتاب مولكولهاي هواست كه ميتوانند قسمت تاريك اجسام را روشن كنند و همچنين جو، اشعههاي خورشيد را منحرف ميكند و باعث ميشود كه آسمان، آبي به نظر برسد. اما در ماه هيچ جوي وجود ندارد تا نور را پخش يا منحرف كند، بنابراين آسمان آن كاملا سياه است و اشيا در سايه ديده نميشوند. در این تصویر چرا پرچم آمریکا به وضوح پیداست و قسمتهای تاریک ماه را می توانیم ببینیم؟
برای اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ...................یه مستند درباره ی اپولو 13 پیدا کردم ..............گفتم بذارم که دوستانی که کمتر در مورد این موضوع میدونند ببینند به اطلاعاتشون اضافه شه
محتوای مخفی: فیلم
سلام آقا بابکنقل قول:
من متوجه نمیشم که شما باور داری که اینا رفتن ماه یا میگی که دروغ بوده؟
و خواهشا میشه مقداری منبع فارسی و انگلیسی درست حسابی بدی که مقاله ها رو بخونم و lecture زبانم رو بدم؟
ممنون