هر کدوم از شرایط کفالت فقط شامل یک نفر میشهنقل قول:
اگه خانواده شما 3تا شرایط از شرایط کفالت رو داشته باشه
می تونید برای 3 نفر استفاده کنید
هر کدوم از شرایط کفالت فقط شامل یک نفر میشهنقل قول:
نقل قول:حالا این یعنی اینکه فقط یک شخص توی یه خونواده میتونه فقط از یک شرط معافیت استفاده کنه و دیگر این شرط برای شخص دیگر لغو میشه ... ؟ ... یعنی هر یک از شرایط معافیت یکبار مصرف هستند ؟ درست میگم دیگه ؟نقل قول:
هر کدوم از شرایط کفالت فقط شامل یک نفر میشه
یه سوالی که دارم و ذهنم رو مشغول کرده اینه که : آیا واقعا بر اساس گفتههای شما ، برادرهایی که توی یه خانواده شرط های مختلف یک معافیت کفالتی رو داشته باشن ، میتونن برن معاف بشن یا نه ؟
یعنی اگه برادری اول از شرط معافیت کفالت پدرش استفاده کرده و معاف شده باشه ، بعد برادر دیگه هم بخواد از شرط معافیت کفالت صغیر در خانواده استفاده کنه آیا میتونه معاف بشه یا نه ؟
حتما جواب بدید ممنون میشم .
اگه اینجوری که میگی باشه ، واقعا خوب میشه... خوب که چه عرض کنم ، عالی میشه !نقل قول:
دستتون درد نکنه ... به اون سوال بالایی هم جواب بدید ...
ممنون .
سلام دوستان عزیز...
من متولد اردیبهشت 70 هستم مدرک دیپلممو خرداد 87 و مدرک پیشو تیر 88 بصورت حضوری گرفتم پشت کنکوری بودم و خلاصه امسال دانشگاه آزادقبول شدم(سال دوم) میخوام بدونم الان من از نظر نظام وظیفیه مشکلی دارم یا نه؟ تو سایت اصلی دانشگاه آزاد(azmoon.net)نوشته متولدیت 70 که مدرک پشو سالهای قبل دریافت کردن نیازی به برگه نظام وظیفه ندارن من جزو این بند هستم فقط نمیدونم باید دفترچه پست میکردم یا نه ؟ الان از نظر نظام وظیفه مشکلی دارم یا نه؟ راستی حدود یک ماه پیش دوستان همینجا گفتن من غیبت خوردم ولی تازگیا تو همین فروم یه خبر از نظام وظیفه دیدم که نوشته بود متولدین 70 واسه ثبت نام دانشگاه مشکلی ندارن درسته یا من اشتباه میکنم؟؟؟ خواهشا جواب کامل بدید
ممنون
ویرایش:
الان که واسه ثبت نام تو سایت دانشگاه آزاد قزوین اقدام کردم تو بخش ششم که مربوط به نظام وظیفه هست 22تا شرایط نوشته ولی هیچکدوم شامل من نمیشه فقط بین دوتا شک دارم
21-دارای مجوز ادامه تحصیل از اداره وظیفه عمومی میباشم
22-فاقد شرایط فوق و از نظر نظام وظیفه مشمول میباشم
منظور از مجوز تو بند 21 چیه ؟ میشه از اون اطلاعیه استفاده کرد یا باید از نظام وظیفه مجوز بگیرم؟؟؟
تشکر...
دوستان خسته نباشید .
من متولد شهریور 70 هستم و 88 هم مدرک پیشم رو گرفتم و امسال سال دومی هست که کنکور شرکت میکنم .
الان دانشگاه آزاد قبول شدم و میخوام ثبت نام کنم برای سربازی هم مرداد پست کردم و معافیت زدم که امروز رفتم و گفتن معاف از رزم شدی .
حالا میخواستم ببینم من اگه بخوام ثبت نام کنم دانشگاه میتونم یا نه ؟ غیبت دارم یا نه ؟ آخه میگن غیبت داشته باشی ثبت نام نمیکنن ؟!
دانشگاه آزاد توی اطلاعیه ای که شهریه هارو نوشته ذکر کرده که متولدین 70 که مدرک رو در سال های قبل به صورت حضوری گرفتن نیازی به مدرک وظیفه عمومی ندارن ! این یعنی چی ؟ یعنی من مشکلی دارم برای ثبت نام یا نه ؟
ممنون .
سلام آقا خواهشا یکی کمک کنه و یه جواب به من بده
من متولد 68/11/6 هستم و سال دوم کنکور پیام نور ثبت نام کردم و سال سوم کنکور دادم
الان می خواهم سال چهارم کنکور بدم ( فقط دانشگاه آزاد ) کنکور 90
می تونم ؟؟؟
باید چکار کنم ؟؟؟؟
چه مشکلی سر راه هست ؟؟؟
راه حلی داره که من بتونم دوباره شرکت کنم ؟؟؟
لطفا کمک کنید
ممنون می شم
براي تحصيل در خارج از نظر نظام وظيفه چه شرايطي بايد داشته باشيم؟
اگه دفترچه بگيريم و تمديد بكنيم بازم امكان تحصيل در خارج است؟ يا اگه دفترچه بگيريم به معني رفتنه و هيچكاري نميشه كرد؟
من الآن فارغ التحصيلم و 6 ماه فرصت دارم... مي خوام بدونم ميتونم با ورودي بهمن برم يه كشور خارجي... و اگه پذيرش براي بعد عيد بگيرم تكليفم چيه؟ مي تونم دفترچه بگيرم و تمديد بزنم و براي ورودي بعد عيد اميدوار باشم؟
مرسي
شرایط اینه که غیبت نداشته باشی، از یکی از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم پذیرش گرفته باشی و نمره زبانت هم باشهنقل قول:
شما هر موقع پذیرش بگیری و شرایط بالا برقرار بود میتونی بری، تو مهلت 6 ماه، بعد از گرفتن برگه سبز، روز اول سربازی، وسط سربازی، 1 ماه مونده باشه سربازیت تموم شه
هر موقع
فقط شرایط بالا رو باید داشته باشی
مرسي... :40::40::40:نقل قول:
اگه من دفترچه اعزام رو بگيرم و تمديد بزنم چي؟ مشكلي پيش نمياد... يعني اگه پذيرش گرفتن من طول بكشه و من نتونم تا آخر امسال كارامو راست و ريس كنم... مي تونم براي اينكه غيبت نكنم دفترچه رو بگيرم و تمديد بزنم؟ تمديد مشكلي پيش نمياره؟
سلام؛ خسته نباشید ا
من پارسال برای سال دوم کنکور داده بودم، دانشگاه آزاد قبول شدم و با اخذ معافبت تحصیلی مشغول به تحصیل بودم. ولی امسال با توجه به اون قانونی که میگه اگه کمتر از چهار ترم خونده باشی، در صورت قبولی در دانشگاه بهتر میتونی از دانشگاه قبلی انصراف بدی و بری دانشگاه جدید، کنکور شرکت کردم. امشب نتیجه میاد و هفتهی آینده ثبت نام شروع میشه. با توجه به رتبه خیلی خوبی که آوردم، قبولیم توی دانشگاه جدید قطعیه. خواستم بپرسم که الان واسه ثبت نام چطور باید عمل کنم؟ یعنی اول باید به دانشگاه قبلیم مراجعه کنم یا اول باید برم دانشگاه جدید؟ کلا روند این کار چطوره؟ از دوستان کسی نیست که از این قانون استفاده کرده باشه؟
ظاهرا مشکلی ندارین.نقل قول:
مجوز نظام وظیفه هم همون معافیت تحصیلی یا تمدید اعزام هست...
اگه غیبت داشتی توی برگه سبز مینوشتن.اگه ننوشتن یعنی مشکلی برای ثبت نام نیستنقل قول:
مدرک پیش رو به صورت حضوری اگه گرفته باشی مشکلی نداری ...
نقل قول:
شما باید دفترچه رو بفرستین تا غیبت نخورین اگه تا حالا غیبت نخورده باشین
نقل قول:
باید اول در دانشگاه قبلی انصراف بدی بعد بری ثبت نام دانشگاه جدید
موفق باشید