بنیامین پسر حاجی رو میگی دیگه؟؟؟اره!؟؟؟؟!!اه اه چقدر ازش بدم میاد!! با اون اهنگهای خز و مسخره اش!هنوز اهنگ ساعت دیوار پنجره لاستیک پنچر ایکون مای کامپیوتر گیتارش یادمون نرفته!!!!:2::2::2::2::19::19:
Printable View
بنیامین پسر حاجی رو میگی دیگه؟؟؟اره!؟؟؟؟!!اه اه چقدر ازش بدم میاد!! با اون اهنگهای خز و مسخره اش!هنوز اهنگ ساعت دیوار پنجره لاستیک پنچر ایکون مای کامپیوتر گیتارش یادمون نرفته!!!!:2::2::2::2::19::19:
کلا آلبومش خیلی توپ شده ...
دمش گرم
آلبومش خداست
خیلی خیلی هم قوی کار شده . فوق العاده هست
شب و روز دارم گوش می کنم
دیووونه ش هستم
عالی
اون آلبوم خیلی چرت بود با شعرای سبک و ضعیفنقل قول:
تنگ غروب هوای تو تنگ غروب صدای تو تنگ غروب راه افتادم دنبال رده پای تو ! :27:
بیشتر به آهنگای کوچه بازاری می خورد که البته عامه پسند هم بود چون فروشش خوب بود !
ولی هر آلبومی که زیاد فروش کنه نمیشه گفت عالیه و هر آلبومی که زیاد نفروشه نمیشه که بگیم بدرد نمیخوره !
شعر و آهنگای محسن واقعا حرفه ای ! که البته با صدای محسن جذابیت آهنگ 2 برابر میشه .
نقل قول:
خب اگه می خواست از یه آهنگ غیر ملایم استفاده کنه پس خودش هم واقف بووده که طرفداراش آهنگ ملایم دوس ندارن درسته ؟نقل قول:
امروز یکی از دوستام گفت دائیش محسن جون رو توی ارشاد موسیقی دیده بود ؛ هم اسم محسن رو گفت ته دلم قند آب شد
روانیتم ؛ حالیته یا نه !!!!!!!
فکر نمیکنم ۱۵۰۰ تومان رقمی باشه که بخواهیم برای خرید یک آلبوم موسیقی بهش فکر کنیم.در روزگار آیس پک ۲۰۰۰ نومنی و پیتزای ۵۰۰۰ تومنی راه تشکر از خواننده ای که بهتون آرامش و عشق میده تهیه آلبومش بصورت اریجینال هست.
یک پیشنهاد: چه هدیه ای بهتر از یک شاخه رز قرمز و یک شاخه نیلوفر محسن چاووشی برای کسی که دوستش داری؟ پس شک نکنید…
بدون تو سنگ کنار تو ابرم
بیا تا گریه کنم سراومده صبرم
اگه یه روز مردم بیا و گریه کنان
یه شاخه نیلوفر بزار روی قبرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i36.tinypic.com/156yd86.jpg
لطفا هر جا میتونید این پیشنهاد رو برای حمایت از محسن چاووشی بنویسید:
یک شاخه رز قرمز به همراه یک شاخه نیلوفر محسن چاووشی برای کسی که دوستش دارید!!!
کد:http://lgodfather.com/?p=183
ربطی نداره! من خودم آهنگ های ملایم رو دوست دارم اما برای تیزر آهنگ های ملایم مناسب نیست!نقل قول:
به هر حال فکر نمی کنم مساله چندان مهمی باشه! :31: