27000 توماننقل قول:
Printable View
27000 توماننقل قول:
دوستان ساعت رایگان پارس آفلاین همچنان 2-7 صبح هست آیا ؟؟
هدفت از این پارس آفلاین گفتن چیه ؟حاشیه نرو به سوالت رو بپرس لطفا
بله ، البته من از 1:50 هم امتحان کردم باز هم رایگان حساب شده. کلا یه چند دقیقه زودتر شروع میشه و چند دقیقه ذیرتر هم تموم میشه. البته ظاهرا برای همه یکسان نیست.نقل قول:
دوستان من وایمکس ایرانسل دارم و ماهی 83 هزار دارم پول میدم اما یک کلیپ نمیتونم تو یوتیوب ببینمفقط به درد دانلود میخوره. دارم adsl می گیرم.من میخواهم طرح 512 ماهی 30gb را بگیرم.اساتید لطف کنند بگند با تعرفه ای که گفتم سرعت دانلود رو چند هست در طول روز همچنین در ساعات مصرف ازاد با این اکانت سرعت دانلود چه مقداری است .لطفاً رانمایی کنید .
نقل قول:
برست رو 4 مگ بسته شده. در مراکزی که کشش ندارند رو 2 مگ.
در ضمن ویدئو دیدن در یوتیوب به دو پارامتر ربط دارد نه فقط پارامتر دانلود. به پارامتر دیگه ای ربط داره به نام پینگ. پینگ ایرانسل بالاست برای همین نمیتونید از یوتیوب به طور Smooth استریم کنید.
باید اون فلفل شکنی هم که دارید مناسب باشه و به روت خوبی وصل بشه که پینگ رو خیلی بالا نبره !
من اینترنتم تمام شده بود انلاین تمدید کردم ولی وصل نکردن فکر کردم درست واریزنشده دوباره واریزکردم امروز صبح وصل شدولی دوبار از حسابم پول کم شده ایمیل هم ظهر فرستادم ولی جواب ندادن ؟
حالا من چطور اون پولی که بار دوم از حسابم کم شده رو ازشون بگیرم ؟:n25:
بله دوست من پارس آفلاین (دزد حجم) همون 2 الی 7 ه .نقل قول:
یه سوال اگه به چیزی اعتراض داشته باشی بای از صفحه ی شخصی بهشون بگی یا ایمیل؟؟اگه ایمیله میشه ادرسش رو بدید
دزد حجم !؟ :n19::n19::n19:نقل قول:
لوووووووووووووووووووووووو ووووووول