سلام!
خاک بر سرشون 80 دقیقه گل نمیرنن ، تو 2 دقیقه گل می خورن!
چی بگم دیگه!؟!!
سلام!
خاک بر سرشون 80 دقیقه گل نمیرنن ، تو 2 دقیقه گل می خورن!
چی بگم دیگه!؟!!
در کل میشه گفت بازم داوری
اقا یکی نیست به اینا بگه چرا تبانی نمیکنین؟!شماره حساب مایلی کهن رو میگفتن هرکدوم هزارتومن میدادیم اگه ذوب اهن کارخانه داره ما هم پول تو جیبی داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
استقلال پاکترین فوتبال رو بازی می کندنقل قول:
اقا یکی نیست به اینا بگه چرا تبانی نمیکنین؟!شماره حساب مایلی کهن رو میگفتن هرکدوم هزارتومن میدادیم اگه ذوب اهن کارخانه داره ما هم پول تو جیبی داریم
وگنه تا حال 4 با قهرمان شده بود
فکر همین روزارو من میکردم !
جدول لیگ تا پایان بازیهای امروز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلعه نویی: شرمنده هواداران هستم
امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه در بازی امروز نتوانستیم از موقعیتهای خود استفاده کنیم، از هواداران استقلال بابت تساوی آبی پوشان مقابل سایپا کرج عذرخواهی کرد.
امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران پس از تساوی یک بر یک تیمش مقابل سایپا اظهار داشت: در بازی امروز نتوانستیم از موقعیتهایمان به خوبی استفاده کنیم. با این حال از عملکرد بازیکنانم راضی بوده و از اینکه نتوانستیم سه امتیاز بازی را به دست آوریم شرمنده هواداران هستم.
وی افزود: انشاء الله در دیدار آینده مقابل پیام مشهد با قدرت هر چه تمامتر برای قهرمانی به میدان می رویم.
بعد از تشویق امیر قلعه نویی، سرمربی تیم استقلال قبل از ورود به سالن کنفرانس چند دقیقه ای به سمت تماشاگران آمد و به ابراز احساسات آنان پاسخ داد و از هواداران تیمش خواست که با آرامش ورزشگاه را ترک کنند.
تماشاگران ناراضي با اصرار قلعهنويي استاديوم را ترك كردند
هواداران ناراضي استقلال كه عليرغم پايان ديدار با ساپيا حاضر به ترك استاديوم نبودند؛ با اصرار قلعهنويي استاديوم آزادي را ترك كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) تماشاگران تيم استقلال تهران كه تا دقايق پاياني بازي و پيش از گل آرش برهاني يك صدا شعارهايي عليه داور و فدراسيون فوتبال سر ميدادند، پس از به ثمر رساندن گل تساوي سايپا در دقايق وقت اضافه نيز همچنان اعتراض خود را از بازي استقلال و قضاوت داور اين ديدار ابراز ميكردند و حاضر به ترك استاديوم آزادي نبودند.
براساس اين گزارش، هواداران ناراضي استقلال درپايان اين ديدار با سر دادن شعارهايي، نسبت به نتيجهي حاصله اعتراض ميكردند كه در نهايت با وساطت قلعهنويي استاديوم را ترك كردند.
امسال کمر استقلال را شکستند.
امسال از پشت به استقلال خنجر زدند.
امسال .......
امسال .......
ولی حرف امید یک چیز دیگه است. میگه ما قهرمانیم. حرف من نیستا، امید میگه :40: