كار نشد ندارهنقل قول:
ايناش ديگه به سطح توانايي و time گذاشتن هكر ها بر ميگرده
حالا بگذار هك اين slim بياد اونش پيش كش هكر ها:31:
كار نشد ندارهنقل قول:
ايناش ديگه به سطح توانايي و time گذاشتن هكر ها بر ميگرده
حالا بگذار هك اين slim بياد اونش پيش كش هكر ها:31:
همونطور که میلاد جان صفحه ی قبل گفتن و همینطور که پدرام جان این صفحه گفتن وهمونجور که بنده میگم :31:نقل قول:
تمام کنترل سیستم دسته Bios هست و هر کاری که باعث بشه دستگاه فایل های خارجی با فورمت های خودش مثل XeX و ...
بتونه اجرا کنه و Boot بشه به قل معروف HomeBrew خور بشه دیگه بلایی نیست که نشه سره Xbox آورد !!
حالا 16GB که سهله !! حتی میشه DLC هارو هم توسط خوده Xbox از LIVE به صورت Full Version دزدید :31:
هنوز هیچ راهی برای نصب بیشتر بازی روی هاردهای اکسترنال(برای آرکید)پیدا نشده؟البته به غیر از اون راه وقت گیر تغییر نام پوشه
نه عزیزنقل قول:
طبق پست قبلی فقط راهش همونه.
سلام دوستان... این آپدیت داشبورد آخری که اومده برای اسلیم که خطری نداره؟:31:
الان ما نفهمیدیم :دی
هــــک شد ؟ :دی
J-tag چیه ؟ :دی
J-tag همون ه ک داشبورد کنسول هست که قبلا توسط Jumper زدن چند تا از Solder های Main امکان پذیر میشد .نقل قول:
و الان فکر میکنم مثل PS3 توسط یک Dongle انجام میشه.
کارش هم اینه که کنسول به طور کامل Open Source میشه وهمه میتونن براش HomeBrew بنویسن.
یکی از قابلیت هاش پخش انواع فایلهای صوتی و تصویری یا Share کردن File بین کنسول و PC به صورت Free.
منم امررز XBOX ام رو بردم +LT روش نصب کردم.
بنده خدا فروشنده ماگقت خشبحتانه XBOX شما سری های قدیمی هست و احتیاجی به لحیم کاری و نصب مقاومت نیست!!
میخواستم بدنم قضیه این چیه؟
راستی یه سوال دیگه هم دارم!
میخواستم بدونم چه طوری این NFS HP رو بدون وصل شدن به XBOX LIVE بازی کنم واقعا اعصاب خرد کن شده!!
و یه سوال دیکه این که این +LT رو XBOX LIVE که آدم رو لو نمیده بن بشیم ؟!!
سلام. دوست عزیز تعمیری کاری که بردید پیشش اینکاره نبوده. لحیم کاری کاری کنسول شما نداره کار به اپدیت فریم ویر قبلیتون داره.نقل قول:
منم امررز XBOX ام رو بردم +LT روش نصب کردم.
بنده خدا فروشنده ماگقت خشبحتانه XBOX شما سری های قدیمی هست و احتیاجی به لحیم کاری و نصب مقاومت نیست!!
میخواستم بدنم قضیه این چیه؟
راستی یه سوال دیگه هم دارم!
میخواستم بدونم چه طوری این NFS HP رو بدون وصل شدن به XBOX LIVE بازی کنم واقعا اعصاب خرد کن شده!!
و یه سوال دیکه این که این +LT رو XBOX LIVE که آدم رو لو نمیده بن بشیم ؟!!
اصلا نیازی نیست به لایو وصل بشید واسه بازی کردن.و اینکه امن هست خیالتون راحت
J-Tag تو همه کنسولهای xbox انجام میشه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا شب عید اسلیم ه ک شده میاد به بازار ایران ( به راحتی گیر میاد ؟؟ ) ؟؟؟ قیمتش چند میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟