با عرض سلام
دوستان من یه xbox arcade تازه خریدم وقتی بازی های کپی شده میزارم مینویسه disk is unreadable و بعد باید ok کنم میاد بیرون و بازیو اجرا نمیکنه این یعنی چی؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
با عرض سلام
دوستان من یه xbox arcade تازه خریدم وقتی بازی های کپی شده میزارم مینویسه disk is unreadable و بعد باید ok کنم میاد بیرون و بازیو اجرا نمیکنه این یعنی چی؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
یعنی شما میگید که ازعربستان نگیریم.ازهمینجا بگیرم؟ :20:نقل قول:
اینهم تازه ترین خبر در مورد -- اسلیم
قراره x360usb pro در تاریخ 28 فوریه عرضه بشه سایت team-xecuter هم داره اموزش کار با این دستگاه رو تو سایتش برای هر یک از مدل ها میازره و یواش یواش داره تکمیل میکنه اینجا رو ببینید
کد:http://www.team-xecuter.com/forums/f...play.php?f=136
در این سایت اموزش -- اسلیم با این دستگاه رو زده به زودی ...
در اموزشهای دیگه نشون میده که برنامه جانگل فلشر جدید ساخته شده و حتما این برنامه از درایور های اسلیم هم پشتیبانی می کنهکد:http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=60925
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من باید بعد از 28 فوریه هر روز باید منتظر فریمور باشیم یعنی 17 روز دیگه
دقیقا .نقل قول:
شما از همینجا بخری حداقلش اینه که هر مشکلی هم اگر خدای ناکرده داشته باشه کسی هست که بشه خرخرش رو جوئید :31:
ولی دیگه اونجا ... نه.
این هم دستگاه 360usb pro
360 DVD Drive Progress:
Hitachi (All Versions) Read: Done
Hitachi (All Versions) Write: Done
Samsung (All Versions) Read: Done
Samsung (All Versions) Write: Done
Benq (All Versions) Read: Done
Benq (All Versions) Write: Done
Liteon 74850 Read: Done (CK3 Probe (v1 or v2) still required - working on a no cut/no solder solution)
Liteon 74850 Write: Done
Liteon 83850 V1 Read: Done
Liteon 83850 V1 Write: Done
Liteon 83850 V2 Read: Done (MRA ---- still required: CK3 Probe 2, LT Switch or LT Clip - working on a no cut/no solder solution)
Liteon 83850 V2 Write: Done
Liteon 93450 Read: Done (MRA ---- still required: CK3 Probe 2, LT Switch or LT Clip - working on a no cut/no solder solution)
Liteon 93450 Write: Done
We are also testing Slim LT Firmware with the X360USB. This is C4E's work and progress / release is dependent solely on him
Slim 9504 Read: Done (No Probe / No Cutting / No Soldering Required - Confirmed)
Slim 9504 Write: Done (No Probe / No Cutting / No Soldering Required - Confirmed)
Slim 0225 Read: Done (No Probe / No Cutting / No Soldering Required - Confirmed)
Slim 0225 Write: In Progress - No ETA
Slim 0500 Read: In Progress - No ETA
Slim 0500 Write: In progress - No ETA
بازیهای اصلی xbox اسلیم الان قیمت چنده؟
اصلا تو ایران هست؟
اگه گیر بیاد بین 70 تا 100 هست .نقل قول:
بازی Original که دیگه Slim و Phat و ... نداره که عزیز :31:
خوب چرا میخندی.:13:نقل قول:
من که توپست قبلی گفتم از XBOX360 اطلاع زیادی ندارم.:31: :20:
:31: خنده بر هر درد وا مونده ای دواست :31:نقل قول:
جیگرتو شما هرچی سوال داشتی اینجا بپرس مثل هلو برات جواب میدن , مشالا مهندس زیاد داریم .
اینجا انجمن خنده درمانی کنسول هاست دادا !!:31:نقل قول: