دوستانی که 512 یا 256 دارن سرعت انلود شبانشون چنده؟
Printable View
من واسه نویز خط امتجان کردم، قطع کردن تلفن ها و جابه جا کردن ودم در نقاط مختلف خونه هیچ فایده ای نداشت ... الان 2 حالت داره : یا مشکل از سیم کشی ساختمونه یا اینکه مشکل از مرکز مخابراتی هستش ...
الان وضعیت پینگ من اینطوره : وضع نتم هم خیلی خراب شده خیلی قطعی داره و صفحه هم کمی سخت باز میکنه ماله دوستان هم اینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
خواستم بدونم ماله دوستان هم اینطوره ؟ اونایی که خطشونو کردن 2 مگ یا ... اگه اینطور نیست تا منم برم بدم خطم رو روی 2 مگ ببندن !
من که 128 محدود دارم شبا رو 30 ــه :n03:نقل قول:
ممنوننقل قول:
جلوی up نوشته 4095/509kbps منظورتون همین اعداده؟میشه یه توضیخ بدین کم و زیاد بودن این اعداد چه تاثیری داره؟مگه خود پارس آنلاین رو بهترین حالت نمیذاره؟
امروز سرعتم افتضاح بود :
مهم ترین دلیل نویز بالا به نظر من فاصله زیاد از مرکز مخابراتی و وجود لوپهای متعدده و احتمالا خیلی از اونها قابل حل نیستن مثل خود مننقل قول:
ضمنا attainable rate یعنی حداکثر سرعتی که میشه با این خط دریافت کرد که برای من 1700 هستش تا حالا هیچ وقت توی adsl شانس نداشتم یا فیبر بوده یا فاصله زیاد لعنت بر این مخابرات
بچه ها ساعت1 یا 2 دانلود رایگان میشه؟
2 تا 7 اینترنت رایگانه دوست عزیز
ساعت 2 به بعدنقل قول:
بله منظورم همین اعداد هست . به علت بروز نبودن تجهیزات مخابرات و بقیه عوامل ممکنه خط تلفنتون با سرعت 4 مگ به مشکل بر بخوره و به اصطلاح ظرفیت اش 4 مگ نباشه و به همین دلیل دچار دی سی های مکرر و افت سرعت بشین . خود شرکت همه ی سرویس ها رو روی 4 مگ بسته . توی بهترین و ایده ال ترین شرایط کسی که خطش رو4095 kbps بسته میشه میتونه حداکثر سرعت 511 kbyte رو داشته باشه .نقل قول:
قبلا گفته بودین از طرف شرکت گفته بودن مشکل از نویز هست توی همون صفحه ببینین snr margine چنده ؟ اگه کمتر از 10 یا حدود 5 ، 6 باشه درست گفتن که نویز دارین
اگر مشکل اصلی واقعا از نویز باشه همونطور که دوستان گفتن چند تا علت میتونه داشته باشه (سیم کشی ساختمان_رد شدن سیم تلفن از کنار سیم برق_ ، دوری از مرکز مخابراتی ، تعداد یوزرهای زیاد و ....) ولی چون قبلا همچین مشکلی نداشتین احتمال داره که مشکل از شرکت باشه
چون سرعت شما 256 هستش ، شرکت موظفه حداقل سرعت رو (یعنی 32 کیلوبایت) توی ساعات رایگان بهتون بده .
من که دیشب با سرعت 110 دانلود میکردم