با کسب اجازه از بزرگان :
من هم باند 963 جی بی ال دارم با پخش 9650 با آمپ اون مشکل اهم راحت حل میشه
با کسب اجازه از بزرگان :
من هم باند 963 جی بی ال دارم با پخش 9650 با آمپ اون مشکل اهم راحت حل میشه
سلامنقل قول:
بلی با آمپ میشه! البته نمی دونم میشه دو جفت باند با امپدانس های متفاوت رو به یه آمپ وصل کرد یا نه؟!
دوستمون گفته بدون بدون آمپلی فایر ، واسه همین گفتم حواسشون باشه
راستش مشخصات بقیه اجزای سیستم تون چیه؟ صدای سیستم تون چجوری شده؟
من یک جفت هلیکس دارم جلو سری e با دو تا آمپ باند جلو و کواکس عقب را درایو کردم صدا عالی البته برای 1700000 راضیم
ولی این سری اگر خواستم سیستم جمع کنم جلو حتما از محصولات گلیدن استفاده می کنم
به خاطر حجم صدا یا بیس از هلیکس راضی نیستین؟نقل قول:
از هلیکس راضی هستم ولی شما نمی تونی از حداکثر آمپ برای این باند بهره ببری تق تق میکنه (اصطلاحا توی استرس میره)
برای شما باند هستش یا کامپوننت؟نقل قول:
منم هلیکس E6X.2 رو میخواستم بگیرم فقط تو اینترنت خوندم حجم و بیس نداره مردد شدم! نظر شما چیه به عنوان استفاده کننده؟ با هم رده های خودش از برندهای دیگه مقایسه کردین؟
سلام دوستان
اقا کسی دی ال سی فروشی داره 1073
داداش حمید دی ال سی بخرم امپ چی بندازم
پخش 1853 باند دی ال سی 1073 امپ؟؟؟ نمیدونم
سیم چی بگیرم
سلام رضا جان احوال شما؟نقل قول:
تو بار قبل با باکس فابریک سیلد اومده بود.خیلی هم صدای پر و قوی داره.940 تومن بود.بدون باکس ممکنه این سری بیاد نمیدونم دقیق.
سلام.نقل قول:
اگر ساب ارزون اما با کیفیت میخواهید بدون شک سریه آلفا و m گلیدن کم نظیره.یعنی واقعا کمتر سابی تو رنج قیمت تا 300 تومن به گرد پای m12 نمیرسه.
سلام.نقل قول:
این مقایسه اشتباه هست.چون از نظر سایز یکی نیستن.
اما این رو بدونید هر دو جزو سابهای خیلی خوب هستند.اگر فضا براتون مهمه rs8ex انتخاب مناسبی میتونه باشه ولی تو ماشینهای اطاق کوچیک و هاچ بک جوابگو هست ولی برای سدانها کمه.
اگر پراید یا 206 یا 111 دارید یدونه 8 تو باکس پورتد یا دو تا 8 تو سیلد مناسبه.یا یدونه 10 تو سیلد.
اگر غیر این ماشینها هست مثلا پرشیا 405 سمند و کلا سدان هست حتما یدونه 12 یا دو تا 10 تو سیلد.
من شخصا با پایونیر غیر سریه prs موافق نیستم. نظر شخصم هست حتی سریه 9 فقط حسن پایونیر یوزر فرندلی بودنش هست اما اگر صدای خوب و فلت میخوهاید 7056 یا 8019 کن وود.تو رنج قیمتشیون واقعا عالی هستند.
در خوب بودن آمپلیفایرهای هلیکس که شکی نیست اما برای کامپوننتی که انتخاب کردین کمه. همچنین بریجش برای ساب.
من rs100c4 گلیدن رو پیشنهاد میکنم که هم رده و مخصوص کامپوننت rs165 هست.قیمتش هم احتمالا حدود 1100 هست.
سلامنقل قول:
چرا 1073؟ دیگه کواک بستن قدیمی شده. به روز باشید.
ترکیب کامپوننت و ساب خیلی بهتر از کواک قوی هست.
در هر صورت این کواک امپ قدرتمند نیاز داره.
مثلا سریه پاور راکفورد
گلیدن xl150c4
ماسکنی one 130.4
سلام.نقل قول:
اگر پستهای قبلی من رو مطالعه کنید بارها عرض کردم ،اسپیکرهای هلیکس صدای خیلی خوبی دارن.اما قدرت نه.مثل همین سریE.
در کل انتخابهائی که شما کردین جزو معمولیها هستن و بدون شک تو مدت کوتاه از هزینه ای که کردین پشیمان خواهید شد.
باز حرفی که سالهاس دارم به دوستانی که مشاوره میگیرن و میزنم:یا هزینه نکنید یا خوب و درست و یکبار هزینه کنید تا پشیمان نشوید.
در حال حاظر به نظر من بهترین برندی که واقعا نسبت به هزینه ای که براش میشه صدای خیلی بیشتری تحویل میده همین گلیدن هست.
میگین گرونه خب عجله نکنید خورد خورد بخرید جمع که شد نصب کنید.وگرنه کن وود و پایونیر که همه دارن و میخرید و نیاز به مشاوره گرفتن نداره.
برای دوستتون هم میتونید برای استیج عقب گلیدن آلفا 609
6" x 9" Coaxial
19 mm silk dome tweeter
2x 160/110 Watt
3 ohm impedance
mounting
depth 74mm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای جلو هم آلفا 165 کوک بگیرید.
6,5" Coaxial
13 mm silk dome tweeter
2x 110/75 Watt
3 ohm impedance
mounting
depth 62mm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ALPHA-LINE Coaxial
- High-Efficiency Systems
- GFP 432 fiberglass cone
- Nomex spider
- Tweeter wiring through T-Yoke
قیمت کوک 9*6 هست 360 و قیمت کواک 16 هم 280 تومن.
سلامنقل قول:
پخش کن وود 2363 میتونن بگیرم.اگر زیر 300 بخوان هزینه کنن.
از نظر کیفیت e69X ولی قدرت اصلا نداره.نقل قول:
T696 قویه و آمپ خوب میخواد ولی بیسش خشکه
کاپا جالب نیست.
6900 رو هم تست نکردم.
نکته:تمامی اسپیکرهای بالای 40 وات RMS بهتره با آمپلیفایر درایو شوند تا از حد اکثر قابلیتهای آنها استفاده شود.در غیر اینصورت با بالارفتن ولوم پخش صدا به هم ریختگی پیدا خواهد کرد.