دوستان من میخواستم طرح غزال 512 به 2 مگ 6 ماهه رو بگیرم اشتباها 512 معمولی 6 ماهه رو ثبت و پرداخت کردم امکانش هست عوضش کنن یا قبول نمیکنن
Printable View
دوستان من میخواستم طرح غزال 512 به 2 مگ 6 ماهه رو بگیرم اشتباها 512 معمولی 6 ماهه رو ثبت و پرداخت کردم امکانش هست عوضش کنن یا قبول نمیکنن
سلام با 2020 تماس بگیر مشکلت رو مطرح کننقل قول:
اگه مابه التفاوت هم لازم باشه باید پرداخت کنی
ولی قطعا قابله تغییر باید باشه مشکله عجیب و پیچیده ای نیست
خوب خودت داری میگی، اون بیشتر مصرف کرده بوده. الان کلی آدم هستن که کمتر از سقف مجازشون مصرف کردن، ولی باز هم رقمهای بسیار بالایی براشون اومده. من خودم ۶۰ گیگ بین الملل می تونم ماهیانه مصرف کنم. اما ماه مرداد ۱۷ گیگ و شهریور ۳۵ گیگ مصرف کردم. روی هم برای دو ماه ۶۰ گیگ نمیشه، چه برسه به یک ماه. برای من به جای ۴۰ تومن، ۸۴۰۰۰ تومن اومده. یعنی دو ماه مرداد و شهریور رو که من سر جمع هم ۶۰ گیگ مصرف نکردم، دو برابر حساب کرده، پس مربوط به خطا در محاسبه طرح غزاله.نقل قول:
نه این مربوط به طرح غزال نیستش دوست من طرح معمولی داشت که ماهی 8 تومن میداد با 5 گیگ ترافیک ماهیانه که برای 2 ماهه 18 گیگ بیشتر مصرف کرده بوده ولی 96 هزار تومان اومده بود براش
از دوستان کسی طرح غزال 2 مگ با 4 برابر سرعت ( 8 مگ با 90 گیگ ترافیک بین الملل یا 360 گیگ ترافیک داخلی ) گرفته؟ به این طرح برای مشتری جدید مودم رایگان هم میدن؟
من مرکز مخابرات بودم به من گفت این هزینه برای اینه که تفکیک ترافیک داخلی / خارجی در یک سال اخیر نداشتیم الان اومدن همه را یک دفعه حساب کردن.... :n19:
باید برم 195فکر کنم .
سلام
بچه ها مخابرات تهران الان می تونه ترافیک داخلی رو از حارجی تفکیک کنه؟ قبلا یادمه که نمی تونست و مثلا من که سرویس 16 مگ داشتم کل به جای 175 گیگ بین الملل، کل 700 گیگ رو حساب می کرد
الان پست یه سری دوستانم خوندم. ظاهرا واسه اونام قبض بیشتر اومده
قضیه چیه؟ ترافیک ها رو جدا کردن و از حجم داخلی رد شده یا مشکلی چیزی هست؟
این مشکل اوناست به کاربرها ربطی نداره میخواستن تفکیکشون رو از اول درست بزارن کابر نمیتونه بشینه حساب کنه چقدر خارجی مصرف کرده چقدر داخلینقل قول:
195 که پاسخ نمیده 3 روز درخواست ثبت کردم مخابرات دزد میگه قسطی بده ! عمرا بدم طبقه مصوبه 266 باید نت من 128 میشد اما نشده من نت نامحدود خریدم ایناش به من مربوط نیست / گویا به گدایی افتادن و اخر خط هستن میخان ملت به چاپن
اصلا به تفکیک ربط نداره برای من تیر و مرداد رو با تفکیک داخلی و خارجی مینوشت چقدر مصرف کردم.
هرچند که اینا اکثر مصرف رو خرجی حساب میکنن و نهایت ۲ تا ۳ گیگ رو داخلی.
از شهریور و تا امروز برای من داخلی ۰ هست و همرو بین الملل حساب کردن.
ولی بازم به اون حجمی که خودشون گفتن هم باز کمتر مصرف کردم.
به همه جا هم سر زدم و گفتم. اصلا انگار درگوششون یاسین میخونی.
فقط مخابرات منطقه گفت اصلا قبض رو پرداخت نکن تا قبض جدید بیاد.
لطفا کسی قبض رو پرداخت نکنه چه نقد یکجا چه قسطی و.....
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
طرح غزال 2مگ 12 ماه (سرعت8مگ و 90 گیگ ترافیک بین الملل ماهانه) که تو بخش مخابرات من سایت tci ماهی 250,000 ریال بود رو خیلی ریز کردن ماهی 250,000 تومان!(متاسفانه عکس رو نمیتونم بفرستم)
الان فهمیدم چرا شرکت گدایی مثل مخابرات سرویسی که فیمتش ماهی 50هزار بوده رو میده ماهی 25 هزار من که قبضو پرداخت نمیکنم