الان که کار میکنه ! اگه تست کنی بعضی از سایت ها رو سریعتر هم میتونی باهاش باز کنی !! (سا کس نه ها ، فقط p p tp )
مگه میشه تایم اوت نداشته باشم ! این عددها برا پینگ حتما یه چندتایی تایم اوتی هم داره ! ( کم ) ولی باید منتظر باشی که من منتظر نشدم و سریع عکس رو گرفتم ! :n02:
اره اون عدد rate باید بیشتر از 2560 باشه و در اصل 4096 باید باشه ! اما به خاطر نویز شدیدی که داری اینجوری نوسان داره ! به نظر من کمی وقت بزار و دلیل این نویز رو پیدا کن ! چون حتما روی سرعت و ... در کل نت تاثیر گذار هست ! خدا رو چه دیدی اگه نویزت رفع شد شاید شبی 3 گیگ دانلود کنی :n02::n19:
اونیکی ( attainable rate ) والا نمیدونم چیه ! ولی خوب اونم غیر طبیعی هست :n02: چون بقیه موارد طبیعی نیست پس اینم مثل بقیست :n02:
این شرایط من هست ( اپ استریمم حدودا 8 و ایندورو برا بود که زنگ زدم بهشون و گفتم که بزارنش رو 512 که مشکل اپلودم هم حل شد ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بازم میگم ، کمی وقت بزار و دلیل زیاد بودن نویزت رو جویا شو ! اگه همسایه هاتون هم adsl دارن از اونا هم بپرس ببین شرایطتشون یکسانه یا نه ! چون شاید از نظر منطقه مخابراتی ایراد داشته باشی !
اینم یادم رفت بزارم ! نحوه تاثیر نویز (snr) در اتصال :
* 6bB. or below = Bad and will experience no line synchronisation and frequent disconnections
* 7dB-10dB. = Fair but does not leave much room for variances in conditions.
* 11dB-20dB. = Good with little or no disconnection problems
* 20dB-28dB. = Excellent
* 29dB. or above = Outstanding