من تو برگه ثبت نام نوشته بودم در صورت اتمام ترافیک بره رو حجم ماه بعد
خودشم تایید کرد طرف موقع ثبت نام!
نه اینکه تعرفه ازاد باشه
Printable View
من تو برگه ثبت نام نوشته بودم در صورت اتمام ترافیک بره رو حجم ماه بعد
خودشم تایید کرد طرف موقع ثبت نام!
نه اینکه تعرفه ازاد باشه
طیق مصوبه شماره 266 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات, سرویس دهنده برای اینکه بتونه تعرفه آزاد حساب کنه, باید حتما از مشترک تاییدیه بگیره و اطلاع رسانی کنه.
دوستانی که قیض نجومی براشون اومده, حتما به 195 شکایت کنید.
سلام
برخلاف بیشتره دوستان که فقط نشستن پای کامپیوترشون و توی این فروم و اون فروم اعتراض میکنن و شاخ و شونه میکشن من امروز صبح رفتم مرکز مخابرات منطقه مخابراتیمون (تندگویان) و نسبت به این مشکل پیش اومده اعتراض کردم که چرا هزینه های ADSL این سری اینطوری بی قائده و قانون محاسبه شده و خیلی جالب بود که اون اوپراتور که اونجا بود گفت " کاملا حق با شماست و مشکلی در سیستم محاسبه پیش اومده" و شماره ADSL من رو توی سیستم زد و پیگیری کرد و گفت طی 3 الی 4 روز کاری از طریق 1818 یا 2000 و یا سایت مخابرات تهران اقدام کنید برای مشاهده قیمت جدید و به روز شده.
در کل که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه اگر همه بشینیم و در فضای مجازی فقط حرافی کنیم و یا با 2020 که یه مشت کارنشناس درش مشغول کارن تماس بگیریم مشکلی حل نمیشه
تازه جالب بود که اون متصدی میگفت شما نفره اول نیستید که برای این مشکل مراجعه کردید و لیست شماره هایی که نشونم داد نزدیک به 15 الی 20 نفر دیگه هم قبل از من رفته بودن و پیگیری کرده بودن.
پیشنهاد من هم به شما دوستای خوبم اینه که حتماً حظوری پیگیری کنید و به احدی باج ندید اگه فقط 20% جامعه پیگیره این دزدی ها و ندونم کاری ها باشن باور کنید وضعمون از اینی که هست خیلی بهتر میشه
موفق باشید روز خوش.
پنل گزارش مصرف تغییر کرده ولی هنوز مشکل داره من بیشتر ترافیم مصرفیم از سایت trianbit (داخلی) هستش ولی بین الملل حساب کرده
ترافیک فیلیمو و پیامرسان بومی دیگه چیه آخه اونم جزو داخلی باید بیارن دیگه :n35:
منم رفتم حضوری 195 هم برید رسیدگی گفتن میکنن طبق مصوبه 266 باید سرعت من 128 میشد ولی نشده و به خاطر همین از مخابرات شکایت کردم با اون پنل مسخرشون اصلا معلوم نیست چی مصرف کردی
دوستان پنل پیش پرداخت هم همین شکلی هست؟ یا فرقی با پس پرداخت داره؟ ممنون میشم کسی توضیح کوچیک بده
به نظر میاد همه این مشکل رو دارن. برای چند تا از آشنایان قبض چند میلیونی آمده. برای خودم 500 تومن. من اصلا استفاده نکردم مسافرت بودیم.
من شکایت می کنم. اگه می خوان تلفن قطع کنن واقعا بدرک. از شر مخابرات خلاص می شیم می رم از ایرانسل می گیرم. اشتباهم این بود از اول تنبلی کردم و می خواستم رو adsl با همون سیستم بمونم.
تعجب می کنم سایت های خبری این مساله رو پوشش ندادن هنوز.
راه های ثبت شکایت :
حظوری : رفتن به نزدیک ترین مرکز مخابرات محل سکونت یا محل کار
غیر حظوری : شماره تماس 2021 و همینطور 195
مجازی : سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد بنده حظوری هستش خودم این مسیر رو طی کردم و کاملا با تسلط کامل و اشراف به تمام قوانین پیگیری کردم مشکل پیش اومده رو ، اگه واقعاً دلتون برای پول زحمت کشیدتون میسوزه لطفاً سکوت نکنید.
منم رفتم مرکز مخابرات .گفتن قبض رو پرداخت نکنید.تا آخر هفته دیگه قبض جدید میاد.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
من هم طرح غزال یک مگ دارم به جای اینکه ۴۰ تومن هزینه Adsl برای دو ماه بیاد، ۸۴۵۰۰ اومده. میزان مصرف مجاز من ماهی ۶۰ گیگ بین الملله، ولی توی کل دو ماه هم زیر ۶۰ گیگ مصرف کردم. زنگ زدم ۲۰۲۰، کاملا معلوم بود هزار نفر از صبح تا حالا برای همین مساله زنگ زدن. گفت که تلفن رو ثبت کرده با من تماس می گیرن....
اما من خودم دقیقا فهمیدم داستان از چه قراره همه مایی که طرحمون رو به غزال تغییر داریم، چون سیستمشون باگ داره، طرح غزال حساب نکرده، معمولی حساب کرده و اضافه ی استفاده از طرح معمولی رو اینترنت آزاد حساب کرده. یعنی من هرچی بالاتر از ماهی ۱۵ گیگ مصرف کردم رو آزاد حساب کرده و اصلا ۶۰ گیگ بین الملل طرح غزال رو در نظر نگرفته. واسه همینه که برای بعضیا اصلا نجومی اومده.
نه این مربوط به طرح غزال نیستش دوست من طرح معمولی داشت که ماهی 8 تومن میداد با 5 گیگ ترافیک ماهیانه که برای 2 ماهه 18 گیگ بیشتر مصرف کرده بوده ولی 96 هزار تومان اومده بود براشنقل قول: