سلام دوستان مشهدی اسیاتک در مشهد مرکز فرشجی خوب هست های وب پورت نداشت الان فن آوا داره خیلی نویز داره قطع و وصل میشه یک ایتنرنت بی دردسر میخوام که هی نرم درستش کنم
Printable View
سلام دوستان مشهدی اسیاتک در مشهد مرکز فرشجی خوب هست های وب پورت نداشت الان فن آوا داره خیلی نویز داره قطع و وصل میشه یک ایتنرنت بی دردسر میخوام که هی نرم درستش کنم
محدودیت پورت داره 30% تو این مرکز مشکل دارن حالا شما باید چک کنی ببینی جزو 30% هستی یا نه البته مشکلشون بیشتر از خط و کیفیت خطشونهنقل قول:
خط صفره فقط برای ایتنرنت هست فکر کنم آخر به اسیاتک برسیم های وب پورت نداره صبانت و شاتل که امارش رو دارم داغونه پارس انلاین رو نمیدونم ولی فکر کنم اونم همین وضع باشه مشکل مرکز فرشچی هست که خیلی بزرگ هست و فکری بحالش نمیکنننقل قول:
آقا این چه وضعیه یکسره دارن دیسی میکنن !
تایم اوت یکسره بعدشم دیسی
من الان متوجه شدم نصف دوستان اینترنتی که میبینم اکثرا مشهد هستن!!!!!!!!!!!!نقل قول:
این یعنی اینکه علاوه بر کاربر زیاد و حجم زیاد مسافر همه نشستن پای نت!!!!!!!
بطور مثال روز اول عید خیلی تایم اوت و دی سی داشتم اما الان خیلی بهتر شده.....
خلاصه عادیه
اما تعجبه چرا صبانت این مشکلات و نداشت:n36:
مردشور آسیاشت رو ببرن من فردا درخواست میدم قطعش کنن
من هم تو ایرج میرزا هستم (فرشچی) شاتل قطی یا نویز نداره ..... شما فن آوا آمارشو داری ؟ نویزش چجوری اذیت میکنه ؟ پیشنهاد نمیدی فن آوا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خودم فن اوا دارم نویز ندارم ولی جالبه تا گوشی خونه رو برندارم چراغ adsl نمیاد خونه خواهرم نویز وحشتناک داناستریم وقتی وصل بشه 6 هست خطم روی 2 مگ هست کمترین هست همه چیز کشیدیم فقط مودم بازم نویز وحشتناک به پشتیبانی مشهد تماس گرفتم دختر مثل بقیه پشتیبانی ها مثل بیسوادها با ادم برخورد میکنه میگه نویز گیر مشکل نداره سیم تلفن و مودم به کدوم قسمت زدین میگم تازه مودم خریدم توی خونه خودم امتحان کردم هیچ مشکلی نیست خلاصه میپیچونه بعد دیگه کم اورد میگه همکارم میاد 20 هزار تومان میگیره مشکل نویز خونه رو رفع میکنه خود نماینده مشهد هم گفته شانسی هست شاید خط شما نویز بگیره شایدم نه شبانه 190 فیکس هست خلاصه من راضی نبودم دارم میرم عصر تلکام توی تایپکش توضیح دادم تماس بگیر ضرر نداره تا آخر هفته وصل بشه خبر کیفیتشو میدمنقل قول:
کلا بزنن قطع کنن نت کل کشورو راحت شن دیگه
اینطوری بیشتر اعصاب خورد میشه
عصری برا من همش قطعو وصل میشد ! یعنی کلا چراغ dsl هی خاموش روشن میشد !