حرف تون کاملا درسته و مسلماً هرچقدر پول بدی همون قدر آش میخوری!
ولی متاسفانه بودجه منم محدوده و بیشتر از این نمیخوام خرج کنم.
اگه میشه یه سیستم دیگه پیشنهاد بدین که حدودای یک میلیون قیمت داشته باشه، حالا ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن اینور اونور راه داره
آدم سیستم بازی نیستم اهل کل کل و این حرف ها نیستم بیشتر دوست دارم خودم و توی ماشین از عمق بیس گرم و جزئیات صدا لذت ببرم. اکثراً ولوم متوسط گوش میدم، گاهی آهنگی خوشم بیاد یکم ولوم بدم. قبلا هم سیستم خاصی نداشتم یه پخش معمولی سونی و یه جفت کواک پایونیر داشتم.
قبول دارم برند گلیدن خیلی با کیفیته و اصیل هستش ولی متأسفانه برای بنده یکم گرونه
1-اگه ممکنه لطفاً مدل هایی از برندهای قیمت مناسب تر رو معرفی بفرمایید.
اسپیکر و کامپ برندهای jbl و Infinity و Helix و Pioneer و ... و آمپلی های Kenwood و Pioneer و ... که قیمت هاشون متعادل تره چیز خوبی توشون درنمیاد ؟
jbl و Infinity رو شنیدم تو خودروهای خارجی خیلی استفده میشه قاعدتاً باید با کیفیت باشن
2-سیستم پیشنهادی تون تک استیج هستش؟ یه جفت کامپ (جلو یا طاقچه رو نفرموده بودین) + ساب + آمپلی؟
آیا دو استیج صدا 3D و دلنشین تر نمیشه؟
3-اکسسوری منظور همون سیم های رابط و BIG3 و کانکتورها هستش؟ گیج 0 خوبه بگیرم یا 2 کافیه؟ کدوم برند ؟
4-راستی سایز فابریک اسپیکرهای جلو و طاقچه ال 90 چنده شما داشتین؟ خودم حدس می زنم طاقچه 16 و جلو 13 باشه؟ جلو رو می تونم بدون برش 16 بزنم؟
5-آخرین سوال برای باز کردن رودری جلو از کجا شروع کنم هرچی گشتم تو نت چیزی نبود!
ببخشید سوال هام زیاد شدن:n16: