سلام
من سرویس 256 حجمی دارم می خواهم 128 نامحدود بگیرم می خواستم بدونم سرعت دانلودش چقدر در شب و روز ؟
Printable View
سلام
من سرویس 256 حجمی دارم می خواهم 128 نامحدود بگیرم می خواستم بدونم سرعت دانلودش چقدر در شب و روز ؟
دوست عزیز این سوال بارها پاسخ داده شده حتی صفحه قبل :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 رو مگ بسته شده با جایزه 20 گیگ
بله. همیشه سرویس محدود 128 داشتم.نقل قول:
تو شب خیلی سرعت پایینه. فکر کنم کمتر از 10
چون تو اون چند ساعت + ترفند های مرتبط هیچوقت نشده بیشتر از 500 مگ دانلود بشه . یه زمان هایی حتی 200 مگ هم دانلود نمیشد !!! (متوسط 350 مگ)
برای همین خیلی وقته که دیگه دانلود شبانه نمیکنم.
من تو این چند سال همیشه سرویس 128 - 2 یا 3 یا 4 گیگ داشتم.نقل قول:
من 512 نصب شد اینم تستم به نظر شما خوبه؟
512 حجمی ؟ سرعت شبانت هم بگو + وضعیت پینگت ...نقل قول:
نقل قول:
پینگ بین 250 تا 300
قطعا حجمی زیرا 512 نا محدود برست 4 مگ نداره.
................................نقل قول:
این پراکسی چی چی هست ؟ منم میتونم ازش واسه کم کردن تایم اوت ها استفاده کنم ؟! اینطور که شما میگید با این نویزی که من دارم نت باید بترکه تعجب میکنم وضعیت من بد نیست و خوبم هست (خدا رو شکر:n02: ... )نقل قول:
(حالا 2 حالت داره، یا من با این نویزم، حالت خوب تا به حال ندیدم یا واقعاً وضعیت خوبه !) شما بیشتر اوقات پینگ 8.8.8.8 ــدتون بالای 200 ــه یا پایین ؟ من شبا که اصلا تایم اوت ندارم اما روزا توی بعضی ساعات مثله 5 و 6 غروب تایم اوتا یکم زیاد میشن مثلا هر 10 15 تا 1 یا 2 تا ...
پینگ الان با google :
یه نکته جالبم اینه وقتی که از مخابرات داشتم Downstream ــام پاینن تر از Up بود ... (از لحاظ نویز) مثلاً DOWN 15 بود UP 8.(این نویز خوب بوده ؟) اگه واقعاً خوب بوده پس مشکل از من نیست ! اما الان بر عکس شده.
شما خودتون پینگتون اینقدره ؟ یادمه یه تست پینگ گذاشته بودید روی 150 تا 190 بود.نقل قول:
پینگ بین 250 تا 300
سرعت دانلود شب100.پینک70
نقل قول:
عزیزم پینگ از 50 مایلی تهران که ملاک نیست :n12:
شما پست ها رو نصفه نیمه دنبال می کنید من بالای همون عکس ها و تست ها نوشتم که چرا پینگ اینطوریه :)
پروفایل 1 مگ نواینترلیو Non-interleaved
و اینکه 190 نیست وگرنه خودمو می کشم !:n19: