من که فکر نمی کنم برای ضعیف بودن چشم به بعدی کفالت بدن، انشالله که میدن ولی من معتقدم نمی دن.نقل قول:
Printable View
من که فکر نمی کنم برای ضعیف بودن چشم به بعدی کفالت بدن، انشالله که میدن ولی من معتقدم نمی دن.نقل قول:
سلام
من برای معافیت کفالت (مادر) اقدام کردم، ولی زدن عدم معافیت !!!! :blink: نامه هم نیومد برام!!! :eh:
رفتم پلیس + 10 میگه پروندتو بستن... چیکار کنم؟ :n27:
حقوق ارتش درمقایسه با ارگان های دیگه چه فرقی داره؟
تجربش رو دوستان داشتن ولی کسی نمیاد شما رو معاینه کنه که ببینه مشکل داشتی یا نه.نقل قول:
یه بررسی کن ببین دلیل دیگه ای میتونی بیاری که خیالت راحت باشه.
شرایطت چی بوده که ببینیم شاملت میشده یا نه.نقل قول:
بعدم برو نظام وظیفه اونجا پیگیر شو.
حقوق سربازا تابع قانون نظام وظیفه هست و در همه ارگانا یکسانهنقل قول:
بچه ها سلام-جواد هستم از یزد-لیسانس حسابداری با تاریخ اعزام 4/1 امریه دادگستری یزد اسم نوشتم (کلا 2 نفر میخوان) دیروز رفتم گفت 13 نفر شدیم (طرف گفت چهار نفرتون متاهل هستند و بهم گفت شانست را 5 درصد بدون-چون اولویت با متاهلین است) /طرف گفت پرونده ها را اول اردیبهشت میفرستند تهران تا تهران انتخاب کند////حالا به نظرتون برم دنبال امریه ارگان دیگه یا اینکه توکل کنم به خدا تا شاید قبول بشم؟؟
این را گفتم واسه یادآوری/بچه ها امروز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا پنجشنبه 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا//شما هم همین نظر را دارید؟؟؟:n20:
برای مصاحبه چی بخونم؟؟؟
امریه آموزشی هم داره؟نقل قول:
خوندنی که چیزی نیست .نقل قول:
سوالاشون اقلب مذهبی هست .
مثلا نماز جمعه چطوریه؟
تا به حال نماز جمعه رفتی؟
یه مقدار اطلاعات عمومیت رو تو این زمینه ببر بالا.
سوالای حفاظت اطلاعاتی هم شاید بپرسن.
یه موقع هم دیدی بازدید بدنی لازم بود برا اینکه ببینن جای چاقو یا چیز دیگه داری یا نه گفتم که آمادگیش رو داشته باشی.
اگر چیزی هم نمیدونی بگو نمیدونم چون اگه دروغ بگی یه سوالی میپرسن که دروغت مشخص بشه.
کلا اول فکر کن بعد جواب بده . البته فکر کردنت طولانی نباشه.
اگر تکمیلی داشته باشی خیر/اگر نه باید دو ماه را تشریف ببرید آموزشینقل قول:
آقا امیر وقتی میگویند بیا واسه مصاحبه یعنی پذیرفته شدنم داره میره نزدیکای حتمی شدن برسه؟نقل قول:
درجه لیسانس توی ارتش نیروی زمینی طبق آخرین قانون چیه؟؟
(یه جا میگه ستوان 2 یه جا میگه ستوان 3 یه جا میگه استوار!!!
لطفا یکی که خودش الان خدمته و مطمئنه جواب بده
خیلی ممنون)