ساعت رایگان از ساعت 2 تا 7 هستش !نقل قول:
شما نیازی نیست بیدار بمونی و اون موقع روشن کنی مودمت رو،
شما میتونی اتوماتیک بزاری روی 1:50 دقیقه شروع دانلود رو و اتمام دانلود رو هم 7:5 یا 10 دقیقه ...
Printable View
ساعت رایگان از ساعت 2 تا 7 هستش !نقل قول:
شما نیازی نیست بیدار بمونی و اون موقع روشن کنی مودمت رو،
شما میتونی اتوماتیک بزاری روی 1:50 دقیقه شروع دانلود رو و اتمام دانلود رو هم 7:5 یا 10 دقیقه ...
من IDMرو میگذارم ولی عمل نمیکنه میشه بگید چکار کنم.
بعد یه سوال دگ برایچی از 1:50 بگذاریم از اون ورم 7:10 قطع کنیم اینجوری که از حجممون میره؟
تشکر از این که جواب دادین...موفق باشین..!نقل قول:
سلامنقل قول:
نویزت شدیدا بالاست ! یعنی منفجره !!
از اسپلیتر استفاده میکنی ؟ یه بار گوشی های تلفن منزل رو از پریز تلفن دربیار ببین نویزت به چه حالی درمیاد ...
الل حساب میتونی بگی سرعت اپلود خطت رو ( اپ استریم ) روی 512 بزارن ... اگه بخوای که داون استریم هم بره رو 2 مگ سرعت روزانت کم میشه ...
چون نویزت خیلی زیاده حتما تو دانلودت هم مشکل ایجاد میکنه ... البته کار اصلی نویز قطع و وصل و نوسان شدید در سرعت دانلود هست ...
کلا این پارس آنلاین به ایمیل جواب میده یا نه؟
من چند روز پیش براشون یک ایمیل فرستادم هنوز جواب ندادن :n24:
والا تو این مدت مشکل آن چنانی نداشتم نمیدونم چرا باید اینقدر نویزم بالا باشه ... حالا شما مثل من توی روزا هر چند تا پینگ که میده با تایم اوت مواجه نمیشی ؟ کلا پینگ و سرعتم مشکلی داره ؟ اگه داره تا یه کاریش کنم این نویز رو !نقل قول:
تا چند دقیقه قبل و بعد از ساعات رایگان حجم رو کم نمیکنه ... فقط زودتر وصل نکنی و دیر تر هم قطع نکنی که ممکنه ازت حجم کم شه ...نقل قول:
نه پینگت مشکلی نداره ! یعنی خیلی بالا نیست ! من هم پینگم شرایط یکسانی داره ولی تایم اوتی کم دارم ... بعضی مواقع تایم اوتی دارم که اونم با اجرای پرا کسی رفع میشه ! ( از عجابت روزگار هست ! ) ... اگه قطعی یا افت سرعتتون زیاد هست یه فکری براش بکنید وگرنه بزارید همینجوری بمونه ! گرچه نویزتون خیلی زیاده !نقل قول:
:n24: یه روزه چقدر پست می ذارید آدم نمی رسه همشو بخونه :n24::n25:
دوست عزیزی که در موردایمیل پرسیده بودی ؛ باید منتظر بمونی ، اگر سوال درست و حسابی پرسیده باشی که جواب داشته باشه ، احتمالش هست که بررسی بشه و باهات تماس بگیرن :n05:
سلاااااااااااااااااااام:n16 :
دوستان سرعتا بهتر نشده برای من هنوز سرعتم افتضاحههههههه...:n27:
یعنی این افت سرعت سراسریه !!!!!!!!:n05:
تو سایت پارس سه نوع تنظیم هست که عبارتند از : route , nat , bridge
bridge رو میدونم.... ولی کسی فرق بین route و nat رو میدونه؟؟ ظاهرا تو جفتشون لازم نیست با کانکشن وصل بشی....پس فرقشون چیه؟؟