SNR استاندارد باید رو 22 باشه!
شما چجوری تحمل میکنید!
من الان SNR م روی 15 هستش نمیتونم نویز خطو تحمل کنم!
:n04:
Printable View
SNR استاندارد باید رو 22 باشه!
شما چجوری تحمل میکنید!
من الان SNR م روی 15 هستش نمیتونم نویز خطو تحمل کنم!
:n04:
این نویز، سرعت رو کاهش میده ؟ الان من سرعتم بد نیست !نقل قول:
اینم نتیجه کاملش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماً بهنام جان.نقل قول:
آره یکی از دلایلی که باعث میشه نویز بالا بره رد شدن سیم تلفن از کنار سیم برقه ،بررسی کن نتیجه رو بگو
اینم پینگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من اینترنت نامحدود 512 مخابرات دارم اما 1 ماهی میشه که سرعت دانلودم خیلی پایین اومده حدود 20-30
الان تصمیم گرفتم نامحدود 256 پارس انلاین بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید که خوب هست یا نه؟سرعت dl موقع جایزه مصرف منصفانه و در بقیه موقع ها چجوریه
ممنون
خیلی ممنون اما من این رو مطالعه کردم من میخواستم بدونم از دوستان کسی 256 نامحدود داره و سرعتش چه جوریه ؟ واقعا این چیزی که شرکت میگه هست سرعت با نه؟
مشکل قطی یا کندی سرعت و...
اگر کیفیت خط و مرکز مخابرات خوب باشه همون سرعت رو دارین , من 256 نامحدود دارم(البته الان جایزم حذف شده:n28:) روزا بین 160-130 بود و بعد از ساعت 2 حدود 40 , الان هم 35:n27:نقل قول:
------------------------------------
دوستان اگر توی بخش گذارش مصرف چیزی ثبت شده باشه( من یه 11g دارم که مشکوکم بهش), شکایت نتیجه ای داره؟
یه سوال دیگه
با توجه به بسته شدن سرعت دانلود سرویس های 512 به بالا روی 4,سرعت سرویس های محدود 512 و 1024 توی ساعات مجانی یکیه یا 1024 بیشتره؟
دوستان واسه این نویز خط راهی هست ؟ پست اول این صفحه ...
من سرویس 1 مگ دارم ، سرعت شبانه ام که خیلی داغونه. حالا تصمیم گرفتم ترافیک حجمیم که تموم شد برم سرویس 256 رو بگیرم چون فکر کنم از لحاظ سرعت فرق چندانی نداره.
سلام به دوستان فروم....
من وایمکس داشتم و تازه ADSL پارس گرفتم.....تنظیم مودمم روی PPPOE گذاشتم تا هر دفعه پسورد بزنم با کانکشن وصل بشم.
اگه ممکنه توضیح بدین چی کار کنم تا از ساعت شبانه استفاده کنم.... حتما باید تا ساعت 1 بیدار بمونم و اون موقع مودم رو روشن کنم.... و یا این که فقط IDM رو تنظیم کنم از ساعت 1 به بعد دانلود کنه کافیه..... لطف میکنید پاسخ بدید....
من 256 نامحدود دارم ولی این دوره صورت خیلی بد بود و مثلا فقط اول صب دانلود بالا میده عصر و شب پایینه. هنوز 20 گیگی هم مصرف نکردم. واسه همه اینجوریه؟