الان 1 مگ گرفتم ولی سرعتش روی 2 مگ بسته شده،یعنی امکان داره 2 مگ هم روی 4 مگ باشه؟
Printable View
الان 1 مگ گرفتم ولی سرعتش روی 2 مگ بسته شده،یعنی امکان داره 2 مگ هم روی 4 مگ باشه؟
برای من که سرعتش همون 130 کیلو هست.نقل قول:
کدوم طرحش رو گرفتی دادا
2 مگ نهایت سرعت دانلودش به 300 نمیرسهنقل قول:
دوستان من طرح 2 ساله همراه مدم جيبي داشتم که فردا تموم ميشه.
طرح 512 بود ولي به اسم 128 آپگريد خريدم.
مشکل اينجا است که الان که ميخوام طرح جديد بخرم فقط يک طرح که 128 هست فعاله. امکان داره اين طرح هم اسمش 128 باشه ولي سرعتش تا 512 بره؟
اگر بخوام يک مگ يا 2 مگ بخرم چي راهي هست؟
راهش اینه که زنگ بزنی 096790 مشکلتو مطرح کنی تا سایر طرحها برای پنلت فعال بشه فکر کنم از سایت قدیمی مبین نت باید هزینه طرح دلخواهتو رو واریز کنی تا رزروش کنن دیگه خودشون راهنماییت میکنن فقط یه نیم ساعتی پشت خط الافی داره صبح زنگ بزنی الافیش کمتره وقتی پول طرح رو واریز کردی مودم رو 10 دیقه آف کن بعدش طرح فعال میشه هرطرحی بالاتر از 256 فعال کنی بقیه طرحها هم توی پنلت پیداشون میشهنقل قول:
1 مگ 4 گیگنقل قول:
تازه طرح گرفتی؟نقل قول:
من دیروز گرفتم طرحو
دوستانی که از طرحهای جدید استفاده کردن کسی بوده که حجم شبانش رو تموم کرده باشه ببینه چه اتفاقی میفته؟
Sent from my GT-I9300
من دارم هر شب دانلود می کنم بین یک و نیم تا دو گیگ .. باید ببینم از 16 گیگ رد شد چی میشه ..
به نظرتون این همه تایم اوت طبیعیه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ زدم میگم مشکل تایم اوت دارم میگه گوگل رو باز کن گفتم بازه .گفت پس مشکلی نداری میگم از هر 5 تا 4 تا تایم اوت میده میگه بعیده!!!!
چیکار کنم به نظر شما الان 3 روزه نتونستم درست و حسابی انلاین بازی کنم.(مودم رو هم یه بار طبق سفارش پشتیبانی ریست کردم ولی هنوز همون مشکل رو دارم تازه پینگ با مایکروسافت که میگیرم همش تایم اوت میده)
راستی 3تا انتن هم داره(28 و -71 هست)