نقل قول:
ناراحت نباش شاتل دوباره مجبور میشه سرعتها را بالاببره برسونه به دو مگ چون اگر این کار رو هم نکنه دیگه توجیه اقتصادی نداره وقتی شاتل ببینه که کابرا دسته دسته دارند کوچ می کنند به شرکت مخابرات مجبور میشه :5:
Printable View
نقل قول:
ناراحت نباش شاتل دوباره مجبور میشه سرعتها را بالاببره برسونه به دو مگ چون اگر این کار رو هم نکنه دیگه توجیه اقتصادی نداره وقتی شاتل ببینه که کابرا دسته دسته دارند کوچ می کنند به شرکت مخابرات مجبور میشه :5:
دوستان هیچ کس از بچه های شیراز نیست کمک کنه؟؟نقل قول:
چقدر شیرازیا با معرفتن واقعا!!!!!!!!!:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینقدر پینگم بالاس !؟!!!
برای اینکه سرویسهای شاتل دیگه آشغال شده.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
e
اينم هست :31:
مال من چطوره؟
بابا يه توضيحي درباره اينا بديد
دوستان جریان یوتیوب چیه که من توی ساعات رایگان زمانی که همه سرورها توی بدترین شرایط دانلود هستند سرعت یوتیوب زیر 68 نمیاد!!!!!!!!
منم همین سوال رو دارم !نقل قول:
یعنی سرعت دانلود ایشون نیم مگ بر ثانیه هست !
ویرایش:فهمیدم چی شد ! پست پاک بشه
نقل قول:
ببخشید ولی من از آرزوهای دست نیافتنی ام این هست که پینگم بیاد روی 600!
مال من روی 800-1050 هست همیشه!( البته منظورم از همیشه این یکماه اخیره !! قبلش بدک نبود مخصوصا پارسال که تازه سرویس گرفته بودیم ازشون)!!!
از اول هم بهشون گفتم که بابام جان !! من دارم اکو 512 می گیرم چون دانلود ندارم اگه دانلود داشتم که آرت می گرفتم!!:18: گفتم من فقط واسه خوندن وبها میخوام میخوام پینگم خوب باشه
ولی !!! کو؟!!! گوش!!! شنوا!!:2:
فقط میشه گفت افتضاح!!!!!!!!!!!!
واقعا تو این یک ماه اخیر اعصاب نذاشته واسم.
همش قطعی
صفر شدن سند و رسیو
کم شدن خیلی محسوس پهنای باند
فقط و فقط هم میندازن گردن مخابرات
واقعا فاجعه شده
تازه من اصلا اهل دانلود نیستم کسایی که واسه دانلود گرفتن چه مصیبتی دارن.
همه کارام با اینترنته اگه یه جا پیدا میشد حداکثر تو دو روز بهم اینترنت بده سریع از دست این شاتل فرار میکردم.
فقط همینجور تبلیغ میکنن و میفروشن بدون توسعه شبکه و زیر ساختاشون. بنده خدا پشتیبان ها هم یکی مثل من و شما آخه آدم چی بگه خوب اونا هم شغلشون اینه. کاری از دستشون بر نمیاید. همش مربوط به سیاستهای کلی شرکته.
فقط با ایمیل و تلفن باید نارضایتی خودمونو اعلام کنیم.
الان درک میکنم دوستانی مثل پدرام یاsei_pmچی میکشیدن.