تمام مراحل رو درست رفتم منتها تو قسمت نام اپراتور آسیاتک رو نمیبینم. با 195 هم تماس میگیرم قسمت تماس با کارشناس رو که میگیرم پیغام خاموشی دستگاه مشترک مورد نظر رو میده!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تمام مراحل رو درست رفتم منتها تو قسمت نام اپراتور آسیاتک رو نمیبینم. با 195 هم تماس میگیرم قسمت تماس با کارشناس رو که میگیرم پیغام خاموشی دستگاه مشترک مورد نظر رو میده!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور مجازی چجوریه مگه تو خونه داره که فایلها رو رو هارد کپی میکنه ؟نقل قول:
فکر کنم حداکثر سرعت اینترنت ماهواره ای 45 مگابیتهنقل قول:
در قسمت نوع شکایت ......بجای تخلیه خط باید اینترنت پر سرعت رو انتخاب کنیننقل قول:
بعد صفحه بعد رو بزن....توی قسمت بعدی موضوع شکایت رو بنویس خروج خط از رانژه
خیلی ممنون بابات راهنمایی. اون قسمت تخلیه خط منو به اشتباه مینداخت.نقل قول:
این مورد دو حالت دارهنقل قول:
ی سریا هستن سرور مجازی دارن باهاش دانلود می کنن بعد خودشون تو تایم رایگان از سرور دانلود می کنند من خودم الان تو تایم رایگان تقریبا 20 تا 30 گیگ دانلود می کنم
ی مورد دیگه هم هست خیلی کمه البته سرور رو کو لوکیشن کردن یا یک رک اختصاصی دارن تو دیتاسنتر که 1 نفر مجوز دسترسی فیزیکی به سرور داره میتونه دانلود کنه و یه هارد ببره خالی کنه
دوست عزیز اینها اکثرا تو ISP هستننقل قول:
3 سال پیش با یک نفر اشنا بودم توی اهواز
اونم تو ISP بود 20 مگ سرعت داشت
سفارش دانلود میگرفت هر گیگ 500 تومن
به نظر من خیلی راح تمیشه .شما حساب کن مخابرات 10 مگ با شبانه میداد.کرمان البته الانمده.خوب با یه لود بالانسر میشه دوتا خط 10 مگ میکس کنی.میشه 20 مگ یعنی چیزی حدود 2.5 مگ سرعت دانلودش شبی میشه 50 گیگ دان کردن.به همین راحتی.نقل قول:
این اسیاتک واسه من چندروزیه تایم اوت زیاد میده سرعتشم پایینه واسه شما هم اینجوریه؟
واسه من یه مدت بود باز نیست در کل همینه دیگه عادت کردمنقل قول:
بعضی روزا زیاده بعضی روزا کمه
بعضی روزا هم اوکیه اصن معلوم نیست چی به چیه....
سرویس های voip از من داغونه یا از همه؟ نه اسکایپ نه لاین نه وایبر نه فیس تایم ۲ کلمه حرف نمی تونم بزنم