نه قطعی ندارمنقل قول:
زنگ بزن به پشتیبانی ببین چی میگن
Printable View
نه قطعی ندارمنقل قول:
زنگ بزن به پشتیبانی ببین چی میگن
این بسته به کیفیت خط شما و همچنین پشتیبانی مرکز مخابراتی شما دارد. من خواهر زاده ام 2 مگابیت پارس انلاین داره 256 بهش می ده.بعد شما این سرعت هم داشته باشی حجم رو می خوای چکار کنی که زود تموم می شه.توی روز پهنای باند باز است و با دو مگابیت می شه این سرعت رو داشت ولی توی ساعت رایگان با دو مگابیت سرعت دانلود 128 و با 10 مگابیت سرعت دانلود 256 خواهم داشت یعنی شبی تقریبا 5 گیگ دانلود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تفاوت چندانی نداره
حامی نامحدود برنزی 128 با امکان تبادل حداقل 6 گیگ درماه
سرعتش چجوریه کسی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیانی که تماس بگیری اصلا خودشون می گن که نامحدود نگیر
نا محدود اسیاتک اصلا بدرد نمی خوره
با پشتیبانی که تماس بگیری خودشون بهت می گن که نگیر بدرد نمی خوره
ای خدا !! چقدر اشغاله این اسیاشت !!
قبلا 256 نامحدود داشتم سرعتش همیشه 30 تا بود
الان نامحدود 512 طلایی ثبت نام کردم سرعتش 100 تاس !! تازه 13 گیگ سرعت بالا و بعد 70 گیگ تبادل و بعد سرعت به زور به 60 برسه !!
ای حروم خور های اشغال !!
حیف این مرکز رو فقط اسیاشت و مخابرات ساپورت میکنه و مخابرات طرح نامحدود نداره @@@
باو این پشتیبانیش کلا تعطیلاً، هرچی میگی نمیفهمن بخدانقل قول:
من هزاربار زنگ زدم گفتم ارجاع بدین مرکز بیان رسیدگی کنن باز حرفشونو تکرار میکنن که تلفنارو بکشیدو این چرتو پرتا
فکر کردن همه آماتورن
حیف که نمیشه از سرعت شبانه 1مگ بگذرم:n09:
من 1مگ نامحدود داشتم و با توجه به شرایطی که از قبل میدونستم راضی بودم یعنی 40 گیگ حق تبادل در ماه. منتها متوجه شدم که فن آوا داره با همین مبلغی که من میدم 1 مگ نامحدود میده کامل با سرعت اسمی! بخاطر همین گفتم برم اونو هم تست کنمنقل قول:
یه سوال در مورد اینترنت پرسرعت دارم
قضیه چیه که تو بعضی انجمنا اقدام به فروش حجم بالای ترافیک میکنند مثلا 10 ترابایت
مثلا یه آقایی تایپک زده که لینکاتون رو برام بفرستید من دو سه روزه براتون دانلود میکنم حتی 10 ترابایت بعد رو هارد کپی و براتون ارسال میشه
از سرعت دانلودش هم عکس گرفته بود بالای 100 مگابایت بود
اینا چجور اینترنتی استفاده میکنند ؟
به احتمال زیاد از سرور های مجازی داخل ایران دانلود میشهنقل قول:
درود برشما دوست گرامی. ممکنه از اینترنت ماهواره ای استفاده میکنند،سرعت دانلود بسیاربالاست با اکانتهای ماهواره ای اما هزینه خریدشون بسیار گرونه.نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk