نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سنگ پای قزوین پس از مشاهده کامنت های اقای darzi89 در دم جان به جان افرین تسلیم کرد.نقل قول:
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سنگ پای قزوین پس از مشاهده کامنت های اقای darzi89 در دم جان به جان افرین تسلیم کرد.نقل قول:
اقا فناوا میگن خیلی خوب شده....1 ماه بریم تست اگه خوب نبود بریم های وب که همون نمیدونم چیه قدیمیه...نمایندگی تو ساری اول مهدی اباد هست
این خط اعتباری منظورتون چیه>؟نقل قول:
چطوریاست
قمتش همین 10 تومنه خط های معمولی که 50 تومنه
بعد از اینکه صحبتم با بخش پشتیبانی تموم شد ، کارمند پشتیبانی 2020 گفت :
خوبه شما آروم صحبت میکنین .. خیلی ها با لحن بد با ما صحبت میکنن و بهمون فحش میدن ... در حالی که ما کاره ایی نیستیم ..
با اینکه خیلی دلم از مخابرات پره ولی دلم واسه این بنده خدا سوخت :n27:
تعرفه هاش که خوبه.کسی از سرعت دانلود و اینکه وبگردیش خوبه یا نه اطلاعی نداره؟نقل قول:
اقا فناوا میگن خیلی خوب شده
سپاس.
مخابرات تا دیروز صفحه باز کردنش حداقل برام بهتر شده بود.الان عملا داغون شده.
جدي؟نقل قول:
تا جايي كه يادمه اينترنت شبانه رايگان رو عملا تعطيل كرده بودن يعني 10 15 كيلو بايت مي داد ولي اگه اينو به روال قبل [انتخابات] برگردونده باشن گزينه عالي براي سرويس گرفتنه.
دقیقا مثل سیم کارت دایمی و اعتباری می مونه اینم اول باید شارژ کنی بعد بتونی زنگ بزنی ما هم که فقط برا adsl می خوایم دیگه کاری با شارژ کردنش نداریم تو سایت مخابرات مازندران که خبر اغاز فروش رو زده بود منم فردا پس فردا می رم پی کارش ببینم چی به چیهنقل قول:
بدبختی اینجاست که تاپیک فعال هم نداره که از شرایطش اگاه بشیم ولی از یکی از بچه ها که فن اوا داشت پرسیدم گفت شبانه مثل اسیاتک سرعت واقعی میشه مثل اگه 128 داشته باشین سرعت در زمان شبانه 16 و اگه یک مگ داشته باشین 128 میشهنقل قول:
خوب حالا شارژش تموم بشه باید بریم کارت شارژ بگیریم:n02:نقل قول:
این برعکس خط های معمولی هست اول پول میدی بعد صحبت میکنی
عجب سرعتی یه مدت میداد مخابرات!:n03:الان وضعیتش شده از عرش تا فرش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منه بدبخت تو روستا دارم زندگی میکنم و فقط مخابرات اینجا پشتیبانی میده شماهایی که تو شهرید برید از ispهای دیگه بخرید.حوصله داریدا
من اگه جای شما بودم حتی یه ثانیه درنگ نمیکردم.
حرف منو زدی داداشمن قبلا با 10 هزار تومان میدادم اینترنت gprs ایرانسل با سرعت دانلود 30 کیلوبایت استفاده میکردمارفتم این همه کابل مفتولی با مودم با کلی بندو بسات سرعتم اینه ای درزی کجایی مردی؟نقل قول:
داستان این طرح 3 ماهه رایگان آسیاتک چیه کسی میدونه؟ سرعتش خوبه ؟
اگه خوبه موقت میشه ازش استفاده کرد تا مخابرت درست بشه(البته اگه بشه)
فکر کنم اینه البته طبق تجربیات خودمنقل قول:
اینترنت 3 ماهه ماهی 1 گیگ ترافیک و شباهنه هم بشاش توش چون نداره :n27:
آخ اینو قشنگ گفتی،یعنی پاره شدم از بس خندیدم!!:n08::n08::n08::n08:نقل قول:
بعد این که 15 روز از اکانت 128 بیخال شدم 256 گرفتم دلم به صفحه باز کردنش خوش بود
از دیشب تا حالا اینم افتضاح شده :n23:
3ماهه هست با 3گیگ ترافیک و 2مگنقل قول:
20000تومن هم قیمتش هست
دوستان کسی این نوشته رو میدونه یعنی چی:
موضوع فوق از روی یوزر کلاس در حال بررسی می باشد.
سرعت من عالیه خیلی خیلی هم عالیه !!! منم مثل شما نمیتونم صفحه باز کنم :n27:نقل قول:
سرعت دانلودتون چنده؟نقل قول:
ا ماهه دارین؟
منم از قائمشهر این سرویسها رو گرفته بودمنقل قول:
من قبل اینکه بیام مخابرات از این خدمات آسیاتک استفاده کردم
البته اینجا دم ماه رایگان بوده
هر شرکتی واسه خودش یه جور بازاریابی میکنه اینا هم این طوری میخوان مشتری جذب کنن
التبته به من گفته بودن که نصب و رانژه و .... اش رایگانه که هفت تومن هم واسه این مورد دادم به قول یارو کرایه ماشین بود..حالا کجاش بدون هزینه بود خداااا میدونه
جالبش اینجا بود امروز زنگ میزدی میگفت رایگانه فردا زنگ میزدی میگفت دیگه هزینه نصب رایگان نیست
سرعتش خوب بود ولی دیگه شبانه رایگان نداشت و فکر کن 2 ماه 2 گیگ استفاده کنی چی میشه حتی نمیشد وبگردی کرد
در کل همه کلاه بردارن
آقا مخابرات فقط رو سرویس های محدودش کار کنه باز هم خوبه
چون ترافیک دزدی نداره من آسیاتک داشتم 6 رو نصف ماه نکشیده بود تموم کردن مثل فرفره حجم میخورد این حداقل حجم دزدی ندراه خوبه
اگه اگه حجمی ها تو 2 ماه دیگه خوب بشه
سرویس های نامحدود هم همینطوری هست دیگه خوب نمیشه دیدین که چه جوابی برام فرستادن
الانم به خاطر تفکیک کردن نامحدود از محدود مشکل دارن که بدبختی حجمی ها رو اوردن پایین:n28:
کی بره بالا معلوم نیست
پهنای باند اینترنت کشور افزایش یافت
ظرفیت اینترنت کشورمان با ۱۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش برابر با STM1 64 از ۷۳ گیگابیت بر ثانیه برابر با STM1 463 به ۸۳ گیگا بیت بر ثانیه برابر با STM1 527 افزایش یافت.
به گزارش پاتوق پلاس به نقل از ایسنا ، مهندس حسن کریمی – مدیر کل مهندسی عملیات شبکه دیتا این شرکت – با اعلام این مطلب افزود: این ظرفیت به مشتریان پهنای باند زیرساخت اعم از شرکت هایPAP و شرکتهای مخابرات استانی و سایر مشتریان بخش دولتی و خصوصی واگذار می شود.
قابل ذکر است ظرفیت پهنای باند کشورمان از سال ۸۵ که تامین شبکه دیتای کشور به شرکت ارتباطات زیرساخت واگذار شد با رشدی ۱۹ برابری از STM1 28 به STM1 527 افزایش یافته است.
مخابرات دزدی نداره !!!نقل قول:
با صد رحمت به شرکتهای دیگه کم شد بهت میدن
ی مدت سیستمهای مخابراتی مثل باقلوا دزدی میکرد خودشون خبر داشتن برای من تو 2 روز 9 گیگ کن شد ولی فقط 1 گیگش رو برام پس فرستادن
حالا بماند به دزدیهای 3 یا 4 گیگ که اصلا به چشم نمیاد
بله الان تازه با خوندن این پیام اثرش رو دارم حس میکنم خیلی اینترنتم خوب شد فقط نمیتونم صفحه باز کنم دانلود هم که مرخصه خلاصه داستان از همون 2 هفته پیش شروع کردن به مسخره کردن کاربرا پهنای باند سیخی چندهنقل قول:
من خودمم میدونم فقط اینو پست کردم یه سری ها میگفتن پهنای باند مازندران تمام شده ولی الان که اضافه کردن هیچ تغییری نکرد همه این حرف ها هم بهونه بوده!نقل قول:
دوستان نظرتون چیه محدود شش ماهه بگیریم با رایگان شبانه ش دانلود کنیم؟
میدونم داداش :n01:نقل قول:
فقط دارم میگم دارن مسخره میکنن بیشرفا
با وضعیت الان طرح های بلند مدت خوبننقل قول:
راستی دوستان این درزی نمیاد؟؟؟؟؟؟؟
مطمئن باشید بارها اومده ..نقل قول:
ولی به نظر شما جوابی داشت که بده ؟! :n02:
تفاوت را احساس کنید
سرعت یکی از دوستان در کانادا.البته تو تست اول رو 17Mb/s بود
و مقایسه سرعت با اینترنت پر سرعت مخابرات مازندران. با افتخار :38::14:
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد.مثل گرگ همه دنبال گوسفندیم :D
اقا درسته نمیشه دانلود کرد و سرعت دو مگ روی 120 هست! اما برین محدود 2 مگ بگیرین ببینین چه حالی میده پیج باز کردن خدایی موشک شده آنلاین بازی میکنم یک حالی میده مخابراتم شده عین بقیه isp ها دیگه چه میشه کرد من که روستام فقط مخابرات رسیده به ما:n02:
الان 2 مگ محدود سرعتش چنده؟نقل قول:
120 هست فیکس بجای اینکه 250 باشه
پس روی 1 مگ بستن:n23: ای نامردانقل قول:
من الان 10 روزه شارژ کردم 4 گیگ الان کلا 600 مگ پریده از بس سرعت پایینه حجم کم نمیکنه
19 شارژم تموم میشد رفتم محدود خریدم 10 روز زودتر الان با این وضعیت نمیدونم بمونم یا یه سرویس دیگه بگیرم
سلام. منم چند روز پیش 256 نامحدود خریدم . سرعت دانلود میانگین رو 30KB هست ! حداقل از سرویس قبلیم 128 بهتره . نمیدونیم این وضعیت کی میخواد برطرف بشه یا همین میمونه ؟!!نقل قول:
نامحدود ها ارهنقل قول:
ولی محدود ها رو نمیدونم
[QUOTE=hossein 1994;7813452]من به دیتا نامه دادم ازتون شکایت کردم ببین چی برام فرستادن:
اولین پاسخشون
با سلام
طبق مصوبه سازمان تنظیم مبنی بر لزوم ارائه سرویس نامحدود با شرایط اشتراکی 1 به 8 مخابرات استان مازندران ملزم به ارائه همچنین سرویس شده است.
لذا به رغم خواست این شرکت مراتب سرویس های نامحدود با کنترل ترافیک 1 به 8 صورت پذیرفت.
بعنوان مثال پهنای باند 128 تقسیم به 8 شده و 16 کیلو بیت بر ثانیه بدست می آید. 16 کیلوبیت بر ثانیه نیز طبق قوانین شبکه باید تقسیم به 8 شده تا بر اساس کیلوبایت
بر ثانیه بدست آید که می شود 2 کیلو بایت
با این اوصاف شرکت مخابرات استان این سرویس را با سرعت 16 کیلو بایت در نطر گرفت که تقریبا 8 برابر قانون سازمان تنظیم است.
با تشکر
خداییش 2 کیلو بایت خیلی زیاده...من که نمیتونم این سرعت دانلود کنترل کنم..:n19::n19::n19:..اگه این 2 کیلو بایت تقسیم بر 8 بشه ما راضی هستیم .:n10::n10::n10:..وضعیت اینترنت کشورمون چقدر عالیه....2 کیلو بایت...من که به خاطر این 2 کیلو بایت از تمامی مسئولان مخابرات به خاطر زحماتشون متشکرم.....(فقط به خاطر 2 کیلو بایت=فیلمی از اینترنت پرسرعت مخابرات ایران)......
:n08::n08::n08:
من رفتم 128 محدود 4 گیگ گرفتم فکر میکردم کم کمش سرعت دانلودم تا 32 بره ولی الان در کمال ناباوری سرعتش با نامحدود هیچ فرقی نداره و رو همون 8 هست :n28:
سرویس حجمی همه جا سرعتش دو سه برابر سرعت واقعیه ولی این نصف سرعت واقعیه :n28:
حداقل یه اطلاعیه بزنید تو این پنل کوفتی بگید مشکل چیه ما تکلیفون رو بدونیم :n03: