به تازگی ادکلن 1 میلیون رو خریدم . قبلش CK One داشتم .
یک رایحه لطیف و شیرین و خوب داره خوشم امد
Printable View
به تازگی ادکلن 1 میلیون رو خریدم . قبلش CK One داشتم .
یک رایحه لطیف و شیرین و خوب داره خوشم امد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط usertyu [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام
کسی می دونه عطرهای تام فورد رو کجا میشه تست کرد ؟
مطمئنی؟؟من که تا حالا ندیدم اونجا...از خودشون هم پرسیدم گفتن نداریم..نقل قول:
داداش دمت گرم. پس الور بیشتر به دردم میخوره؟فقط گرمه یا شیرین هم هست؟من بوی شیرین اصلا حال نمیکنم.نقل قول:
فک نمیکنم بشه اینطوری استدلال کرد. من برعکسش رو هم دیدم. فک میکنم تاریخ تولید ( قیمتی که عطر رو خریداری کردن ) هم دخیل باشهنقل قول:
والا خودتون میتونید مقایسه کنید! عموما 20-30 درصد گرون تره!نقل قول:
البته بعضی برند ها مثل آزارو قیمت هاش مناسبه
بله اسپری های دئودورانت هم راه با رایحه خاص خودشون هستند و مطئنا رایحه ادکلن رو از بالانس اصلی خودشون خارج خواهند کرد. ولی خب اگر استفاده از اسپری و مام ضرورت داشته باشه روی محل مورد نظر ادکلن اسپری نشه (قیمت های دیگر استفاده بشه) شاید برای نگهداری از رایحه ادکلن مناسب باشهنقل قول:
در مورد تقلبی بودن موارد فوق هم هیچ کدام تقلبی از اونها دیده نشده بجز آزارو کروم لجند که تقلبیش به وفور یافت میشه و حتی آمارشون ممکنه از تعداد اصلیش بالاتر باشه
به نظر من همون بلو گزینه مناسبی برای خرید هست ولی این نظر به این معنی نیست که بلو ارزش بیشتری دارد بلکه با توجه به فصل پیش رو این رو خدمتتون عرض کردمنقل قول:
چون لانویت در فصل گرما به مقدار قابل توجهی پخش بو و خصوصا موندگاریش پایین میاد. حسی هم که بلو در هوای گرم انتقال میده به نظر خوش آیند تر از لانویت در هوای گرم هست. ولی در فصل سرما کاملا این قضیه برعکس خواهد بود
نقل قول:
هر دو مورد گرم هستند
موندگاری و پخش بوی اوپیوم بسیار بیشتر از آلور هوم هست
با توجه به مواردی که استفاده کردید هیچ کدوم پیشنهاد نمیشن
بنده پیشنهاد میدم حتما و حتما آلور هوم ادیشن بلانچ رو تست بفرمایید. بسیار هم موناسب فصل پیش رو هست. رایحه ایی بسیار جذاب از لیمو و وانیل که در ادامه حالتی پودری پیدا خواهد کرد که جلوه زیبایی به این ادکلن میده
من یه مارک جدید به نام بلک آیس خریدم.روش که زده مال آمریکا(دیگه خدا می دونه)15 تومن.ولی هم بوش خوبه و هم ضد تعریقه و خارش هم نداره.
تا 150 تومان:نقل قول:
آزارو کروم لجند- خنک و سبز
پلیس تو بی - خنک و اسپایسی
آزارو کروم - خنک و مزکباتی
ناتیکا ویاژ - خنک و ملایم
سلام آقا فرید.واقعا دمت گرم.همیشه جوابات درست و کامله.یه خواهش از شما دارم.یه موقعیت پیش اومده در حدوده 10--15 تا ادکلن بگیرم قیمت مناسب.میخوام ازت خواهش کنم،من این لیستو میدم خدمت شما،شما با توجه به عطرهای قبلیم،و سلیقم که فکر میکنم از عطرهایی که بوهای گرم یا شیرین دارن خوشم نمیاد،مثل 1 میلیون،که اصلا حال نکردم،یا دیور هم اینتنس که اولش دوس داشتم بعدش شیرینیش دلمو زد،اما از مقدار شیرینیه عطر شیک خوشم میومد،خلاصه با توجه به اینا بفرمایین کدوم از ادکلنهای داخل لیست به دردم میخوره.بسیار ممنونت میشم که زودتر بتونی راهنماییم کنی.واقعا به راهنمایی نیاز دارما.
گوچی بای گوچی--لانوین لهوم--ورساچه پورهم--باربری دبیت--آزارو ویزیت--لایت بلو--شنل الور هم اسپرت--دیور هم اسپرت اینا عطرام بوده و یه عطرم الان دارم به اسم ایوانهو که میگن دقیق مثل تق هرمسه.
فقط اینکه واسسم فرقی نداره زمستونی یا تابستونی بودنش.فقط با سلیقم بخونه.
d&g -pour homme
pegasus- parfames de marly
shagya- parfames de marly
polo blue- ralph lauren
polo black- ralph lauren
Wood- rocki
Chanel-platinum agoiste
Alfred dunhill-brown
mont baln-legend
gorgio armani-aqua gio
yves saint loren opium men
tree hermes
chanel allure homme
jean paul
dior higher
davidof good life
lanvin l homme
issey miaky
blue label givanchy
m7
tom ford men
creed royal oud
creed green irish
gucci pour home
aramis devin
aramis 900
hermes Eau D'orange Verte
cartier pash
کارتیر رودستر
terre –hermes
narciso rodrigues -him
chic
ممنون فرید عزیز:n16:نقل قول:
سلام ، دوستان 2 تا سوال دارم
اول اینکه کسی این عطرو می شناسه یا می دونه کجا دارن و قیمتش چنده ؟
TECK by Molinard
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم اینکه می خواستم عطر quorum رو بگیرم توی وزرا از 80 قیمت دادن تا 160 همه هم می گن اصله توی سایت ها 50 تومنم دیدم خلاصه گیج شدم.
اگه راهنمایی کنید لطف کردید.
من دنبال یه عطر کلاسیکم
بوهایی که می پسندم:
bogart
givenchy gentelman
givenchy very irresistible
logerfield
yatagan
pure un homme
هر کی پیشنهادی داره ممنون می شم بگه
اولویت اول عطاران هنگام ساخت عطر، حصول به اثر بویایی خاص (یادآوری رایحه ی دریا، جنگل، باغ گل، سبزه، کویر، میوه و کارامل و ...) است. استفاده از مواد اولیه ی معطّر ماندگار، ممکن است باعث تغییر اثر بویایی مذکور شود. کارکرد عطر از قبیل ماندگاری و انتشار برای عطاران در درجه ی دوّم اهمیّت قرار دارد.در این میان آمریکاییان همانند ما ایرانی ها برای کارکرد عطر اهمیّت زیادی قائلند. اما اروپائیان بیشتر به خوش آیندی رایحه توجه دارند.با توجه به مسائل مذکور مشخص می گردد این امکان وجود دارد که عطری اصل باشد اما ماندگاری کمی داشته باشد. پس ماندگاری عطر نشانه ی اصل بودن آن نیست و اصل بودن عطر نشانه ی ماندگار بودن آن نیست.
ممنون جناب فریدنقل قول:
مام یا رول هم اونقدی بود دارن که تاثیر بذارن رو عطر؟
اصلا تفاوت ماهیتی اینا چیه؟(تاکیدا کارشونو میدونم ،تفاوت نتیجشونو میگم،هرسه کارشون خوشبو کردن نقطه مورد نظره،حالا هرکدوم با مکانیزم خودش ولی تفاوت نتیجشون ...!)
دوستان لطف کننده در مورد Chambre Noir یه راهنمایی کننده :n13:
quorum شده ۱۶۰ تومن؟؟ دیگه با دلار ۴۰۰۰ تومن هم نباید از ۸۰ بیشتر بشه. اگر که ۲۰ دلار درنظر بگیریم. من ۲۵ تومن خریدم با دلار ۱۰۰۰ تومنی. تازه قبلش ۱۵ تومن بود. بعید میدونم تقلبی داشته باشه.نقل قول:
وظیفه ی اصلی مام و رول بستن غدد عرق ریز به منظور جلوگیری از تعریق است و زیر 5% هم موادِّ معطّر دارند. رایحه ی خوش در اولویّت دوّم کارکرد این دو محصول است.نقل قول:
اینکه رایحه ی مام و رول رایحه ی عطر را تغییر می دهند صحیح است. ولی چون هم عطر مام و رول دارای آکوردی متوازن است و هم عطر ادوکلن یا ادو تویلت، لذا انتشار هر دو رایحه از روی بدن نیز آکوردی متعادل را شکل می دهند. پس رایحه ی حاصله هرچند متفاوت از هر کدام از دو عطر می باشد، امّا خوشبو است.
یه عطر خوب تا 120 تومان میخواستم بهم معرفی کنید
تلخ باشه و پخش شوندگی خوبی داشته باشه
نظرتون درباره لالیک مشکی چیه؟
تو این رنج قیمت لالیک مشکی انتخاب خیلی خوبیه!نقل قول:
سلام به همگی
دوستان کسی تستی از ایسی میاکه سامر ادیشن داشته؟اگه ممکنه بگین در مقایسه با میاکه بلو سر تره ؟؟؟
ممنون از همگی:n16::n16:
با تشکر از فرید عزیز به خاطر معرفی این ادکلن:n12:
یه مناسب بهار و تابستون هم بهم معرفی کنین ممنون میشم ماکزیمم بودجم هم 170 80 تومنه
بودجه من متاسفانه محدوده و با توجه به قیمت ها انتخاب ها محدودتر!
بعد این همه تست ادکلن و بحث و پرسش و پاسخ ، 3-4 روز پیش تصمیم گرفتم لانویت تویلت رو بخرم. اول با پرفیوم شاپینگ تماس گرفتم ، علی رغم اینکه دیروزش 180 قیمت داده بود ، گفت قیمت رفته بالا و الان 190 ِ ! :n24: به خاطر همین رفتم سراغ لیلیوم ، دیدم 100 میل رو زده 170 ! :n20: سفارشو ثبت کردم ، در حین اینکه قیمت ها و موجودی بروز بود ( ادعایی که لیلیوم داره ) ، امروز باهام تماس گرفتن که 100 میل موجود نیست و 200 میلش با قیمت مندرج سایت موجوده و شاید تا 5شنبه تو سفارش جدیدشون 100 میل بیارن؛ منتهی ، قیمتش 20-30 تومنی میره بالا. :n23:
بلافاصله با عطر نت ( تامین کننده جدید عطر و ادکلن چاره ) تماس گرفتم ، قیمتی که تو سایتشون هست ، 180 تومنه ، ولی طرف 230 تومن بهم قیمت داد. من که دیگه از همه جا ناامید شده بودم ، یه اس ام اس هم به عطرافشان دادم ( ساعت 5:30 ) . همین الان جواب داده که این ادکلن رو موجود دارن و قیمتش 220 ! :n29: واقعا" حالم گرفته شد و کلا" حس خرید ادکلن از سرم پرید. :n27:
سلام
برای کسایی که از یه عطری خوششون اومده ، برای خرید عطرهای دیگه فکر میکنم برن کارهای طراح همون عطر رو تست کنند بد نباشه..
مثلا خودم به تازگی فهمیدم عطرهای olivier polge به سلیقه م میخوره.
سیلور سکنت ۶۰ هزار تومان
تستر لالیک ۱۰۰ هزار تومان
تستر بابری بریت زنانه پرفیوم ۱۱۰ هزار تومان
دیزل بریو قرمز ۹۰ هزار تومان
بلو ۳۷ درجه با بوی بلو شنل ۷۵ هزار تومان
اوپیوم ایو سن لورن ۱۱۰ هزار تومان
کسی از جریان این عطرهای بدون کارتن خبر داره؟ که به عنوان اصل میفروشن با قیمتی کمتر از نصف قیمت اصل !
از کجا میاد و کی میفروشه؟
فکرشو نکن :دی بلو سرتره، هم از لحاظ پخش هم ماندگارینقل قول:
با سلام
کسی جایی تو تهران میشناسه که ست های هدیه عطر مثل این رو بفروشه ؟با تشکر
ممنونمنقل قول:
اطلاعاتتون کامل و دقیق بود
حالا اسپری که جلوی عرق کردنو نمیگیره،درسته؟
من خودم اسپری رو ترجیح میدم چون مثه اینکه عوارضش کمتره ولی از بو داشتنش خوشم نمیاد،حالا نظر شما چیه؟کدوم رو تهیه کنم؟مام،رول یا اسپری؟
اگر روی اسپری نوشته باشه Antipirspirant (ضدّتعریق) این نوع اسپری نیز همون کار مام و رول رو انجام می ده و غدد عرق ریز رو مسدود می کنه و اگر روی لباس استفاده بشه لباس رو لکه می کنه.نقل قول:
اگر هدف شما از خرید اسپری خوشبو شدنه، به شما عطر، ادو پرفیوم (مایع عطر) ادو تویلت (مایع آرایش) ادو کلن (مایع کلن) رو پیشنهاد می کنم. چرا که ماندگاری بیشتری از اسپری دارند. ولی اگر از رایحه ی یک اسپری خاص خوشتون اومده یا به دلیل قیمت پایین قصد خرید اون اسپری رو دارید اوّل مطمئن بشید که ضدتعریق نیست و سپس خرید نمایید.
اگر منظور شما تستر است که فرقی با عطر اصلی نمی کند مگر بسته بندی و درپوششان. معمولاً روی کارتن یا بطری تسترها، عبارت تستر درج می شه. ولی اگر این عطرها تقلّبی (فیک) باشه خرید آن را به شما پیشنهاد نمی کنم. (معمولاً کسانی که عطرهای فیک می فروشند تمامی عطرهایشان بدون کارتن است و از تمامی برندها، عطر بدون کارتن دارند.)نقل قول:
برای کسب اطّلاعات بیشتر پست ذیل را مطالعه فرمایید:
من از این فروم رفتم
اکانتم را هم دیلیت میکنم
اینجا باشد برای مدیران محترم!!
پست ایجاد شده توسط شما طبق قوانین حــذف شد.
قسمت ابتدایی پست : بچهها قیمت تهران پرفیوم به روز است؟
من می خواهم ال هوم......
تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل حذف : لینک تبلیغاتی- خلاف قوانین انجمن
این پیغام به صورت اتوماتیک ارسال شده است، در صورت داشتن هرگونه سوال با اعضای تیم مدیریت انجمن مربوطه مکاتبه داشته باشید.
باتشکر
P30World
حذف کردن اکانت در این فروم چگونه است؟
سلام دوست من /نقل قول:
اول از همه اینکه جای این پست شما توی این تاپیک نیست ؛ اگر انتقادی دارید لطفا از انجمن انتقادات/پیشنهادات استفاده کنید .
نکته ی دوم اینکه ما از رفتن شما و هیچ کاربر دیگه ای به هیچ وجه استقبال نمیکنیم :n16:
ببینید لینک فروشگاه های اینترنتی خلاف قوانینه ، ما بارها در این تاپیک این مشکل رو داشتیم و به شیوه های مختلف به دوستان تذکر دادیم ؛ درسته که قصد شما تبلیغ نبوده ولی نفس عمل لینک فروشگاه اینترنتی دادن ولو به منظور مشاوره و نظرخواهی قیمت در آیین مبین قوانین انجمن متفرقه حرام است :دی
اگر مایل بودین بیشتر صحبت کنیم در این باره از انجمن انتقادت / پیشنهادات استفاده فرمایید .
ممنون
یادم رفت دقیق تر بگم،پوزشنقل قول:
منظورم اسپری دئودورانت بود
کلا رول و مام و اسپری دئودورانت منظورم هست.
ا دوست عزیز چرا اخه؟نقل قول:
خب برای همه ما پیش اومده حذف های پستهامون به دلایل مشابه:n17:
حالا مگه چطور شده؟
از شما بعیده این برخورد
خواهش میکنم کمی اروم باشید:n16:
یکی هم ما رو تحویل بگیره :n02:
یه عطر تلخ تو مایه های لالیک مشکی تا 130 40 (من لالیک رو خودم قبلا داشتم اما جدیدا میگن فیک زیاد داره) و یه عطر مخصوص فصول گرم تا سقف 180 لطفا چند تا معرفی کنین که من بتونم برم تستشون کنم نتیجشم همینجا میگم
پیشاپیش ممنون از کمکتون
دوستای عزیزی که از ایسی پور هوم (1994) تست داشتن،ممنون می شم نظر شون رو بگن:n12::n12::n12:
و اینکه در مقایسه با میاکه بلو کدوم رو اتخاب خواهند کرد:n16:
ممنون
این تاپیک نیاز به این لینک ها داره .اگه میبینید نمیتونید کلا تاپیک رو حذف کنید .چون همه رو شاکی کردید با کارهاتون. ده دفعه اقلا پست های منو پاک کردن .دیگه هم رغبتی ندارم اینجا پست بزارم به خاطر شما ها .نقل قول:
دوستانی هم که دارن پست میزارن و جواب بچه هارو میدن بالاخره یه صبر و تحملی دارن.
این ما هستیم که فروم رو سرپا نگه داشتیم .میتونستیم بریم تو فروم دیگه ای .نه پولی از شما میگیریم و نه اون سایت های فروشنده دیگه .اقلا هم 20 نفر از دوستام هم با این تاپیک آشنا کردم و اونا هم حتما خیلی هارو آشنا کردن
.ما اینجا خرید و فروش که نمیکنیم .هرکی ارزون تر بده و جنسش اصلی باشه معرفی میکنیم .کوچیک ترین مشکلی هم داشته باشه اطلاع رسانی میکنیم .تبلیغ نیست .اطلاع رسانیه .امیدورام متوجه باشید .
ببینید من همیشه گفتم این تاپیک و تاپیک سربازی به واقع بهترین و مفید ترین و بی حاشیه ترین تاپیکهای متفرقه هستن /نقل قول:
من توی پست قبلیم هم گفتم که کاملا میدونم هدف دوستان از گذاشتن لینکها صرفا مشاوره قیمت و اطلاع رسانی هست و نه تبلیغات ، شما هم چزو قدیمی ترین کاربران این تاپیک هستید و این وصله ها به شما نمیچسبه اما قوانین انجمن ما رو محدود میکنه در مورد اجازه دادن به گذاشتن لینک فروشگاههای اینترنتی مثل پرفیوم شاپینگ و ... ؛ در صورتی که اسم آوردن از اینها منعی نداره البته /
من تقاضا و خواهشم از دوستان اینه که اگر اسم پرفیوم شاپینگ و ... رو میارن لینک فعال ندن لطفا ، و لینک رو از طریق پیغام خصوصی یا پروفایلی ارسال کنند برای همدیگه تا مشکلی بوجود نیاد از این بابت /
منم به نوبه ی خودم از تمامی دوستانی که فعالیت مفید کردن و میکنن در این تاپیک به سهم و به نوبه ی خودم تشکر ویژه میکنم و امیدوارم کماکان شاهد حضور حداکثری دوستان باشیم در این تاپیک و با کمک و همکاری هم سعی کنیم این تاپیک کماکان بهترین باقی بمونه :n16:
از مدیران محترم خواهشمندم بیش از حد متّه به خشخاش نذارن و مثل فروم های خارجی آزادی عمل بیشتری به کاربرا بدن. اجرای مو به موی قوانین بعضاً باعث دلزدگی می شه.نقل قول:
امیدوارم از توصیه ی بنده دلخور نشوید. با تشکّر
از دوست عزیزمون که فعّالیّت بسیار خوبی در انجمن داشتن و همه ی ما به وجودش اینجا عادت داریم و نقصانش هم جبران ناپذیره هم خواهشم می کنم که ما و انجمن رو تنها نذارن تا فروم با قدرت سابق بتونه به اعضاش و بینندگانش کمک برسونه.