آقا چرا شایعه می کنی من الان سربازم تو 01 ازتش همون 2 ماهه هنوزنقل قول:
Printable View
آقا چرا شایعه می کنی من الان سربازم تو 01 ازتش همون 2 ماهه هنوزنقل قول:
ایشون شرایط کفالت مادر فاقد همسر رو ندارن.نقل قول:
سلام دوستان عزیزنقل قول:
آقا فکر کنم ما هم خدمتی باشیم دانشگاه هوایی ستاری شما بچه کجایی دوست داشتی آشنایی بده ببینیم همو خوشحال میشم . راستی وسایل و آرم و علایم رو از کجا گرفتی ؟
چه شایعاتی می کنن، واقعاً کهنقل قول:
آخه بیش از 2 ماه می خوان چی یاد بدن، من نمی فهمم که دوستان می گن بیش از 2 ماه شده:18:
چی گیرتون میاد از این شایعه سازی ها ؟؟!
خیلی حالا مدت سربازی کمه !! شما هم هی شایعه سازی کنید .
متاسفم .
دوستای عزیز نگران نباشید به این حرفام گوش ندید آموزشی دو ماه بیشتر نیست حالا 4&5 روز کم و زیاد .
سلام خدمت دوستان عزیز
1-اگه بخواهیم که از پست برجک خارج بشیم و معاف از رزم هم نشیم چه کار باید بکنیم ؟ ( پزشکی یا چیز دیگه )
2-اگه یه مشکلی برامون پیش بیاد ( پزشکی ، یا مشکل از قبل داشته باشیم و در اون روز شدت پیدا کنه ) و مثلا پنجشنبه باشه و فرداش پست باشیم ( جمعه ) و دکتر بخواد برای شنبه استعلاجی بنویسه و به دکتر بگیم که برای جمعه استعلاجی بنویسه که یه باره پست هم ندیم آیا پادگان قبول میکنه ؟ یا باید استعلاجی برای روز های غیر تعطیل باشه ؟
سلام
دوستان هچ کس نمیتونه منو راهنمایی کنه؟اگر میتونید لطفا جواب منو بدید.
من در پادگان دو کوهه ارتش سربازم و به تازگی متاهل شدم لطفا سریعترین راه انتقالی گرفتن به شهر خودم رو بهم راهنمایی کنید.چون واقعا دیگه تحمل اینجا برام ممکن نیست.اگر مدارکم رو ببرم ستاد نیرو کارم زود تر راه میفته؟
آیا برای متاهلین هم کمسیون تشکیل میدهند؟این پروسه چقدر طول میکشه؟
لطفا لطفا من رو راهنمایی کنید.
با نهایت تشکر
با سلام
کسری خدمت جبهه پدرم در لویزان در حال پیمودن مراحل اداریش هست. بعد از لویزان باید ببرم ستاد ونک یا مستقیم ببرم پادگانمون؟ پدرم تو ارتش خدمت کرده. راستی اونجا هیچ مدرکی مثل عکس و شناسنامه و مدرک دانشگاه و.... ازنم نخواستن. آیا این مشکل ساز نمیشه؟
میشه یکه کم راجع به مراحل کسری جببه پدر توضیح بدید؟
متشکرم
دوست عزیز من خودمم تازه وارد آموزشی شدم و اینو از بچه های پادگان شنیدمنقل قول:
خودمم از خدامه که همون 2 ماه (و حتی کمتر باشه)
در ضمن شما کی وارد آموزشی شدی ؟
مخلصمنقل قول:
حتما
اتفاقا کلی گشتم ببینم کسی اینجا هست یا نه
حتما تو پی ام خصوصی باهات هماهنگ میکنم
آرم که رو لباس دوخته شده بود
اتیکت هم دادم سمت گمرک زدن برام
کلا مشکلی از لحاظ آرم و اتیکت و اینا نیست
ظرف 2 دقیقه همرو برات ردیف میکنن و میدوزن (البته منظورم همون گمرکه)
البته میگن روبرو پادگانم یه نظامی فروشی هست
در مورد مدت آموزشی برا ما دقیقا 56 روز بود که باز هم زیاده به نظر من...تو 45 روز هم میشد تمومش کرد.
10-11 روز آخر ما تقریبا بیکار بودیم...و فقط چیز هایی که قبلا یاد گرفته بودیم تمرین میکردیم...
خوبه 56 روز که ما دقیقا 59 روز اونجا بودیم:27:نقل قول:
دوستان بنده مدرک لیسانس دارم....دیگه اوضاع ام جوری شده که باید برم خدمت با اینکه یه سالی وقت دارم یعنی تا اخر سال 91.....
بنظرتون الان پست کنم یا نگه دارم واسه اقدام امریه تا مهر؟
به نطر من هرجور شده امریه رو بگیر زیاد هم عجله نکننقل قول:
ممنون ...بنده لیسانس زبان انگلیسی هستم....مدرس کانون و مدارس هم بودم...اینا واسه امریه کمک میکنه>؟نقل قول:
ضمنا کی باید واسه امریه اقدام کنم؟
با توجه به دوساله شدن خدمت و دوسال مدت امریه میارزه امریه گرفتن>؟
با تشکر از شما دوست گرامی:10:
من قبلا افتاده بودم پرندک ولی یک هفته مونده به اعزام دانشگاه قبول شدم و نرفتم خدمت. حالا تو دفترچه جدید زده سابقه تمدید اعزام یکبار. چقدر احتمال داره دوباره پرندک بیفتم؟
سلام
من آموزشی و تو مرکز آموزش تکاور لشکرک(لواسان ) تموم کردمدوره کد نخوردم ولی افتادم توپخونه 44 اصفهان
با یه مکافاتی با مدارک شرایط داری و اتشهاد محلی و خیلی چیزای دیگه انتقالی گرفتم
هوانیروز توی لویزان
حالا می خواستم بدونم کسی میدونه چه جور جاییه این هوانیروز لویزان( تو اتوبان ارتش همون جایی که هلیکوپتر هستشه )
سه شنبه صبح باید اونجا باشم
وسیله ای چیزی باید با خودم ببرم؟ یا فقط با لباس پلنگی و مدارکم برم؟
مرخصی ایناشو کسی خبر داره چه جوریه؟ روزبرگه؟ تگهبانی داره یا نه؟
ممنون
سلام دوستان . برای دانشجوی مشمول امکان خروج از کشور هست ؟ به جز سفر زیارتی .
اگر پاسخ مثبته چند بار و هر بار به چه مدتی خروجی میدن ؟
و اینکه برای دریافت پاسپورت چه اقداماتی باید کرد ؟ و از زمان درخواست چقدر طول میکشه تا پاسپورت صادر بشه ؟
با سلام
کسری خدمت جبهه پدرم در لویزان در حال پیمودن مراحل اداریش هست. بعد از لویزان باید ببرم ستاد ونک یا مستقیم ببرم پادگانمون؟ پدرم تو ارتش خدمت کرده. راستی اونجا هیچ مدرکی مثل عکس و شناسنامه و مدرک دانشگاه و.... ازنم نخواستن. آیا این مشکل ساز نمیشه؟
متشکرم
حدود 5,6 ماه قبل اعزام باید اقدام کنیدنقل قول:
به نطر من میارزه امریه بگیرید چون واقعا خدمت در بقیه جاها فقط علافی هست
از با تجربه ها میخوام کمکم کنند .
من مدرکم سوم دبیرستان هست و واحدمانده شدم و با همون سوم دبیرستان دفترچه فرستادم . اعزامم خورده بود به مرداد ولی درخواست تعجیل دادم برای خرداد و موافقت شد . 25 روز دیگه اعزام میشم . متولد 72 هستم از تبریز . من آشنایی کامل به کامپیوتر و رانندگی دارم میخواستم بدونم اونجا اگه پرسیدن چی بگم که راحت تر باشم ؟؟؟ و اینکه میشه حدس زد کجا میفتم ؟؟؟
کامپیوتر رو بگو !نقل قول:
با سلام
متشکرم
سلام دوستان
یه سوال:
شرایط معافیت کفالت پدربزرگ چیه؟
ممنون
دوستان من پارتی دارم سپهبد ارتش هست اگه بخوام بیفتم نزدیک ترین پادگان باید چیکار کنم ؟
سپهبد که نداریم عزیزنقل قول:
در نهایت باید سرلشگر باشه که اگه روابط نزدیکی باهاش داری بگو بندازتت ارتش بعدش برات آمارت رو رد کنن اصلا نری پادگان !
نمیدونم سرتیپ هست مثله این که مادرم بهم گفت سپهبده ولی سرتیپ هستنقل قول:
انقدر روابطم باهاش نزدیک نیست که دیگه نرم ! میخوام فقط جامو بندازه نزدیک خونمون
میخوام بهش بکم که دقیقا باید چیکار کنه پیره یکم آخه !
بعد از این که دفترچرو پسن کردم باید چیکار کنم ؟
یه پارتی هم دارم سپاه این یکی سپهبد سپاه هست
به این بگم بهتره یا اون که ارتشه ؟
کدوم راحت تر و در کل بهتره واسه من ؟
میشه اسم اینایی که آشنات هستن رو بگی؟نقل قول:
آخه تو ایران بالاتر از سرلشگر نداریم ولی ظاهرا تو آشناهای شما دو تا سپهبد پیدا شده!
اونی که برشش بیشتره و البته بهت نزدیکتره(از نظر آشناییت)نقل قول:
سپهبد بالاتر از سرلشکر میشه که زندشو تو ایران نداریم! :31: سرلشکر ها هم تعدادشون انگشت شمار هست.نقل قول:
باید ببینی دورو بر منطقه تون کدوم پادگان بهش نزدیک تره. ناجا/ارتش/سپاه بعد اقدام کنی. لیست پادگان ها هم توی google سرچ کنی میان ولی اگه سرلشکر باشه آشنات فقط اسمتو بگی دیگه باید حل باشه همه چی! :27:
نه سرتیپ هستن جفتشون من چون خودم آشنایی نداشتم با درجات متوجه نشدم از مادرم پرسیده بودم که اونم همیجوری یه چیزی گفته بود !!!نقل قول:
از بابام پرسیدم گفت جفتشون سرتیپن
سرتیپ سالاری و سرتیپ اکبر گرامی
اینو گفتم که یه وقت فک نکنین خالی بستم :46:
من خونمون جمالزاده شمالی هست بهترین پادگان فک کنم نیروزمینی ارتش تو میدان حر باشه نظر شما چیه ؟
سلام.نقل قول:
این قضیه ای رو که در تایید فرمایش شما میخوام بگم، خودم به عینه دیدم و تجربه کردم.
وقتی که من بعد از آموزشیم، دوره کد خورده بودم، یکی از هم دوره ای های ما یه نامه از طرف یه سرتیپ که آشناشون بود آورده بود که خودشو بندازه شهر خودشون. در حالیکه دوره کد هم یه جورایی آموزشی محسوب میشه و انتقالی به کسی نباید بدن وسط دوره.
ولی با همین جفت چشمای خودم دیدم که فرمانده ی گردانمون تو دوره کد که تو استان کردستان هم بودیم (یه سرگردی بود)، به محض اینکه نامه رو با مهر و امضای سرتیپ فلانی (اسم طرف یادم نیست دیگه) دید، جلوی چشم همه ی ماها، به کاغذ نامه سلام نظامی داد و پاهاشو جفت کرد!!!!!!!!!! :18: و در کمتر از یه روز، کارای ترخیص این بابا رو خودش بدو بدو انجام داد. در حالیکه در بقیه ی حالات واسه گرفتن 2 ساعت مرخصی شهری باید 3 ساعت جلوی دفترش صف میکشیدیم و آخرش هم ایشون وقت نداشتند که یه امضا پای اون دفترچه روزبرگمون بزنن!
از قدیم گفتن تو خدمت پارتی داشته باش و پادشاهی کن. :5: ما که از این پارتیا نداشتیم :19:
موفق باشین.
91/2/25
والا من كه پارتي نداشتم فقط دم آقاي رئيس رو ديدم الان يه 20 روزي هست تو مرخصي هستم!ي كاراهاي جانبي انجام ميدم واسشون . يه ماه ديگه هم يك ماه ميرم پايان دوره!
بايد خودت رو به طرفت نشون بدي اگه پارتي هم نداشتي.
راستش اين رئيس ما از اوناستاا. ولي با من مثل پسرش رفتار ميكنه . تنها كسي هم كه بين بقيه به اسم صداش ميكنه منم .
البته شانس ، عرضه ي خودم ، و بازم شانس رو من اين وسط مهم ميدونم!
و الا منم الان مثل اون دوستمون بايد تيپ تكاوراي بندر عباس مثل چيتا توي دريا قورباغه ميرفتم!!!
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
تاييد ميشه فجيه.نقل قول:
دو نفر زمان آموزشي ما (نيرو دريايي ارتش)انتقالي گرفتن
يكي به نيرو هوايي ارتش شيراز
يكي نيرو زميني تهران
دو سه نفر هم همونجا تو آموزشي هفته هاي اول ترخيص شدن كلاٌ
يه عكس جالب كه البته قديميه . خيلي ها باهاش درگير بودن. چه خوب چه بد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچين بدبختي رو منم داشتم باهاش روبه رو ميشدم. ولي خوب الان داره قضيه رو به راه ميشه اگه خدا بخواد.
میلاد جان حالا به ما تیکه میندازی.:31:نقل قول:
منم به اندازه خودم تو این خراب شده زرنگی کردم.4 بار تیر اندازی سبک . سنگین بردن که من همشو جیم زدم.
2-3 بار هلی برن بردن که من جیم زدن.
2 بار رژه بردن که من جیم زدم.
همه رو بردن گردان رزمی ولی من زرنگی کردم و کار دفتری گرفتم(این یه ماه اخرم فرستادنم گردان رزمی چون نامه دادن همه افسر وظیفه ها باید برن اونجاها).
وگرنه من خدمت انچنانی نمونده بود که بیام تهران پیش شما.:31:
من كه بد بخت شدم رفت بعد 3 سال دوستي ... 89/8/1 رفتم خدمت به هوايه اينكه پام واي ميسته ...نقل قول:
91/2/1 خدمتم تموم شد اما گذاشت رفت ... هر شب سر پست بهش فكر ميكردم كه بر ميگردمو همه چيو باهم ميسازيم ...
حالا هر وقت چشم به كارتم بيوفته بايد دق كنم ...
نه بابا شوخي كردم :31: . ولي توهم به نوبه ي خودم جيم زدي كه واقعا بايد تو خدمت ازاين كارا بكني!نقل قول:
خبر دارم چه زجري ميكشن سربازا تو مناطق. چه لب مرز نيرو زميني ها چه لب آب نيرو دريايي ها.
ولي خوب توهم حسابي سختي كشيدي. ميدونم. چون در جريانش هستم .
ولي خوب بهر حال اين آخراش ديگه عملا كاربردم شده صعنتي! :31:
يه سري كاراي جانبي جهت ارتقاء فرهنگ (از لحاظ اينترنت و شبكه )دارم واسشون انجام ميدم. مرخصي هم آماري واسم رد ميكنن اين روازي آخر!:8:
-
ولي ميدونم اگه بندر عباس مي افتادم و ميفرستادنم گردان رزمي صد در صد فرار ميكردم:27:
تو خدمت فقط باید جیم باشی وگرنه خود شیرینی و تو دید بودن فایده نداره.نقل قول:
من با این اوضاع خراب اینجا از 40 روز استحقاقم 75 روز مرخصی امدم.و واقعا خودم راضیم.تا شنیدم تیراندازی ماهیانه شروع شده مرخصی پایان دوره ام رو زودتر گرفتم و الفرار.
فردا صبح هم عازم بندر هستم دوباره.تا 18 خرداد که خلاص بشم از اون ان دونی.
تو هم خوب جیم زدی از بندر رفتی ناقلا.:31:
البته مجبور بودي فرار كني ولي كاش يه جورايي ميگرفتي كه نخواي اين 20 روز رو اونجا باشي!نقل قول:
خيلي سخته!
خود كشي نكنه تو اين مدت!:31:
بازم خوبه ما اينكه كه 45 روز مرخصي داريم اونم كه معلوم نيست بدن يا ندن!
من فعلا كه 20 روزه تو مرخصي هستم .
فردا پس فردا ميرم پادگان. يه سه چهل روز حضور ميزنم و منم به نوبه ي خودم خدمت رو به اتمام ميرسانم ولي من ميخوام يه جوري باش كه اوسه تاريخ كارت برگردم. كه علاف نشم. فقط برم امضا جمع كنم.
اونطوري ديگه آدم ديوونه ميشه. به ما كه اجاره همچين كاري نميدن.
بايد جوري بري پايان دوره كه وقتي مياي حداقل دو رو تا تاريخ كارتت مونده باشه كه زود بري.
برو به سلامت. اشالله كه حافظ مرز آبي باشي همچنان :31: