اقا میدونستین اونایی که تند تند و بیشتر مواقع بدون دلیل ریپورت میکنن ارزش ریپرتشون میاد پایین ؟:n02:
Printable View
اقا میدونستین اونایی که تند تند و بیشتر مواقع بدون دلیل ریپورت میکنن ارزش ریپرتشون میاد پایین ؟:n02:
اصولا ریپورت برا من حکمه اب خنکو داره بعضی وقتا:n02:نقل قول:
دیگه برام مهم نیست یارو بن میشه یا تاثیر داره ریپورتم یا نه
lOOOOOOOOOOOl منظورت از Swain همون Viktor هست ؟؟:n10::n08::n08::n08:نقل قول:
حالا match history من رو ببینید! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از چمپ جدیدی که قراره بیاد اما ریوت به معنی واقعی کلمه تر زده با این طراحی :n09: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش من خودم گفتم خوب نخوندم بعدش اسمی از اسکین برای viktor نبوردن نوشتن skin برای swain می خواد بیاد تغیرات آپدیت بعدی نوشته در کل مثلا فکر کنمQ Thresh می خوان اندازه شو بیشتر بکنن garen می خوان عوض بکنن اسم skin هم اینه Dragonmaster Swainنقل قول:
بهش می خوره که ساپورت باشهنقل قول:
بابای threshه :دینقل قول:
بیاین!
این قدر زدین تو سر ایده سیمرغ من که حالا این اژدهای چینی باید بشه ساپورت جدیدتون!
جالبه توی بازی smite عین همین رو داره ، نقشش هم AP هست ، باد تولید می کنه ، خیلی هم چمپ خفنیه.
از این تیپ چمپها من بدم میاد بلد نیستن یک هیرو خوب بدن بیرون یکی مثل رنگار یا khazix بدن بیرون خیلی خوب میشد اصلا یک هیرو assasins بدن بیرون
اسمش Ao Shin هستش و گویا توی کمیک SGU (آخرش) بوده (همون که از زمین میاد بیرون)
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بازی به همه Role ها نیاز داره نه فقط Assassin :n16:
من کی گفتم فقط اساسین بدن بیرون می خوام بگم الان نوبت هیرو اساسین هست اخرین هیرو Assasins که دادن بیرون zed بوده پارسال دادن بیرون( فکر کنم)نقل قول:
تعداد ساپورت ها به شدت از تعداد Assassin ها کمتره
بعلاوه اینکه Yi هم جدیدن Rework کردن
پ.ن: عکس Ao Shin در کمیک SGU
کلا 14 تا assassin واقعی داریم و من حدس میزنم این Ao shin باید assassin باشه چون آخرین assassin که دادن بیرون Zed بوده و بعده Zed چمپای ساپورت 2 تا اومده (nami & thresh):n10::n09:
swain یه پاش چلاغه اصلا شبیه swain نیست این اما کاملا از نظر تیپ به Viktor شبیه هست:n02:نقل قول:
دوستان سایت های که میشه ازشون RP خرید , میشه لینکشون رو بدید ؟
سلام منم نیاز به خرید RP دارم سایت هایی که شما ازشون گرفتید و قابل اطمینان هستن بزارید ممنون.:n16:
اره شاید من اشتباه کردم شاید برای viktor باشه skin هه من چیزی که خوندم گفتم گفتن می خوان برای swain بدن هیچ اسمی از viktor نیستنقل قول:
هم تیمی هام لول پایین بودن feed میدادن :n02: یکیشونم فید داد اول بعد afk شد :n02:نقل قول:
خوبه دیگه تعادل برقراره :n02:نقل قول:
نقل قول:persibox.com نسبت به سایت های دیگه قیمتاش ارزون تره,اگه میخوای register کنی به من بگو تا لینک refer واست بفرستم که هم تو و هم من از تخفیف بر خوردار بشیم :n16:نقل قول:
اره منم خودم 1000 بار اینطوری شدمنقل قول:
هم تیمی هام لول پایین بودن feed میدادن یکیشونم فید داد اول بعد afk شد
کی گفته تعداد ساپورت ها از assasins ها کمتره؟:n13: riot یک پتچ داد که تعداد ساپورت هارو کم کرده تو لیست ساپورت ها دیگه نیسن اینا ولی هنوز هم بعضی ها با هاش میرن ساپورتنقل قول:
تعداد ساپورت ها به شدت از تعداد Assassin ها کمتره
12- alistar
11-teemo
biltz-10
fiddel-9
gailo-8
leona-7
karma -6
lux-5
Nidalee-4
orianna-3
shen -2
zyra -1
که در نتیجه تعداد ساپورت ها میشه21 تا که خیلی هم زیادن
بعضی از ساپورت ها مثل shen به خودت بستگی داره که با هاش بری ساپورت یا نه تازه nautilus و volibear نگفتم چون زیاد به ساپوت نمی گرنشون
2 و 3 و 8 و 11 ساپورت نیستننقل قول:
حتا Karma و Lux هم ساپورت محسوب نمیشن!
با استدلال هایی که شما میکنی, من میتونم هر چمپیونی که CC خوب داره رو را بندازم ببرم ساپورت کنم باش! در صورتی که برای ساپورت بودن طراحی نشدن!
پ.ن: 200مگ پچ اومد :n08:
آقا گیرم راست بگی هنوز هم تعداد ساپورت ها بیشترهنقل قول:
هیچ آپدیتی هم نیموده
خودم گفتم بعضی از ساپورت ها به خودت بستگی داره بری ساپورت یا نهنقل قول:
بعضی از ساپورت ها مثل shen به خودت بستگی داره که با هاش بری ساپورت یا ن
دوست عزیز بیخودی دیگه ادامه نمی دم شما این تیکه هم بخون گفته دومین جایی که می تونه بره ساپورت هست
آهااااااااااااااااااااااا اااااااا الان فهمیدم ساپورت می خوای اگه ساپورت می خوای همون soraka بگیر هیچ حرفی هم در مورد بقیه ساپورت ها نزن (بهترین ساپورت اونی که cc خوبی داشته باشه تو team fight خوب جواب بده )نقل قول:
با استدلال هایی که شما میکنی, من میتونم هر چمپیونی که CC خوب داره رو را بندازم ببرم ساپورت کنم باش! در صورتی که برای ساپورت بودن طراحی نشدن!
مهم این نیست که اونجا چی نوشته
مهم اینه که ببینی هست یا نیس!
منظور من این بود که چمپیونا واسه جاهای خاصی طراحی شدن ولی شما باهاشون هر جا دلت بخواد میتونی بری!نقل قول:
آهااااااااااااااااااااااا اااااااا الان فهمیدم ساپورت می خوای اگه ساپورت می خوای همون soraka بگیر هیچ حرفی هم در مورد بقیه ساپورت ها نزن (بهترین ساپورت اونی که cc خوبی داشته باشه تو team fight خوب جواب بده )
مهم اینه که کجا بیشترین بازده رو داشته باشن
مثلن کسی با Yorick جانگل نمیره اگرچه قدرت Clear و Gankش خوبه
ولی Yorick برای Top طراحی شده
اگه مهم نیست پس riot مرعض که نداشته اینه بیارهنقل قول:
مهم این نیست که اونجا چی نوشتهمهم اینه که ببینی هست یا نیس!
آقا شما اصلا درست می گین اگه بیان به شما بگن هیرو جدید بدین باید به جای league of legends بگیم league of suuport
:n10:
از نظر من 3نوع قدرت Gank داریم
1-افتضاح: بدون CC مثل Shyv و Yi که بیشتر دمیج میزنن
2- خوب : با 1 یا 2 CC مثل Trundle و Udyr که هم دمیج میزنن هم CC دارن
3- عالی : با 3 یا 4 CC مثل Zac و Nautilus که بیشتر CC دارن و دمیج کم میزنن
الان نقش این جمله توی یه بحث عاقلانه چیه؟نقل قول:
آقا شما اصلا درست می گین اگه بیان به شما بگن هیرو جدید بدین باید به جای league of legends بگیم league of suuport
پ.ن: در مثال مناقشه نیست
از نظر من یک نوع گنک داریم اونم فقط گنکه به موقیتش بستگی داره نه به میزان CCنقل قول:
از نظر من 3نوع قدرت Gank داریم
1-افتضاح: بدون CC مثل Shyv و Yi که بیشتر دمیج میزنن
2- خوب : با 1 یا 2 CC مثل Trundle و Udyr که هم دمیج میزنن هم CC دارن
3- عالی : با 3 یا 4 CC مثل Zac و Nautilus که بیشتر CC دارن و دمیج کم میزنن
کل کل هم حال حوصله می خواد که من ندارم حالم واقعا بد شد :n21:
چرا هستن من Elise هم دیدم تو رنک بره ساپ خیلی هم جواب میده :n02:نقل قول:
واقعا همه نظرشون بزارننقل قول:
2 و 3 و 8 و 11 ساپورت نیستن
حتا Karma و Lux هم ساپورت محسوب نمیشن!
مگه Lux با karma ساپورت نیستن؟(خدایی جواب درست بدین الکی نگین:n06:)
همینطور orianna با gaiilo با shen و teemo مگه suuport نیستن؟؟؟؟؟؟!!!!
منظورم اینه اگه شما طراح هیرو ها بودی از 100 هیرو 99 تاش suuport بودن پس اسم league of legnds به league of suuport تغیر می کردنقل قول:
الان نقش این جمله توی یه بحث عاقلانه چیه؟
یعنی انقدر سوالم سخت بود :n04: از این به بعد سوالم آسون تر میگم :n01:نقل قول:
واقعا همه نظرشون بزارن
مگه Lux با karma ساپورت نیستن؟(خدایی جواب درست بدین الکی نگین)
همینطور orianna با gaiilo با shen و teemo مگه suuport نیستن؟؟؟؟؟؟!!!!
30 دقیقه پیش از بازی دی سی شدم.هر کاری میکنم ریکانکت نمیشه.هیچ تایم اوتی هم ندارم.فقط صفحه سیاه مال قبل لودینگ میاد.انواغ اقسام کارهارو انجام دادم.چیز پی ان،ریستارت،ریپیر،ریستارت مودم و ...
اینجوریشو دیگه ندیده بودم،تو این 3 سال اولین بار که اینطوری من رو مچل خودش کرده.
واسه منم امروز تا ران میکنم لانچرا اسکن میکنه میره رو 33 درصد بعد اپدیت فیل میده و هیچ کاریم نمیشه کرد
کسی راه حلی سراغ داره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
مشکل از خوده ریوت ه , اون بالا ببینید زده . از بس همیشه مشکل از سمت ما بوده باورش سخته میدونم : دی
سلام
من امروز دیدم یکی با singed رفته بود ساپورت ، من هم با نامی پدرش رو در اوردم (با توجه به این که خودم singed بازم).
ببین به نظر من هر دو تا حدی درست می گید.
به نظر من ساپورت یا غیر ساپورت یک چیز صفر و یک نیست ، بلکه نسبیه
یک champ مثل soraka فقط برای ساپورت ساخته شده و نمی شه باهاش role دیگه رو خیلی خوب بازی کرد ، اما مثلاl luxبا این که ساپورت هم می تونه باشه ، اما تاثیرش به عنوان ساپورت بسیار کمه و بیشتر aggressive هست و در mid بهتر می تونه مثمر ثمر باشه.
مثلا به عنوان مثال می تونیم از ult برای champ های مختلف نام ببریم.
ببینید ult برای soraka کاملا دفاعی و supportive هست (می تونه جلوی کسی مثل karthus جون همه رونجات بده) ، اما برای lux کاملا تهاجمی ، برای teemo ، بیشتر تهاجمی هست و شاید فقط موقع فرار کردن کاربردی باشه .برای nami هم فوق العاده نجات بخش و تعیین کننده است.(من خودم با ult ش نتیجه رو کاملا عکس کردم)
به بیان دیگه ساپورت ها بیشتر شرایط رو برای تیم فراهم می کنند ، نه برای خودش ، دنبال kill نیست مگر این که شانسی این کار رو بکنه یا برای نجات هم تیمیش (مثل heal برای nami).
البته shen هم ult دفاعی داره ، اما فقط همین spell ش بدرد ساپورت می خوره که اون هم باید نقش تانک رو عمل کنه و برای gank هم به درد می خوره.
فقط این نیست مثلا ablity E shen برای چند ثانیه اگه رو هر کسی بزنه میفته دنبالشنقل قول:
البته shen هم ult دفاعی داره ، اما فقط همین spell ش بدرد ساپورت می خوره که اون هم باید نقش تانک رو عمل کنه و برای gank هم به درد می خوره.
ablty Q ش هر کسی بزنه بعد اگه یک نفر به اون شخص بزنه healt renger میده یکم سخته فهمیدنش باید خودت تستش بکنی
ablity W هم که دیگه شیلد داره
بنظر من بیشتر برای دفاع بهتره تا حمله قدرتی شو می گمنقل قول:
برای teemo ، بیشتر تهاجمی هست
خب فهمیدم مشکلم از کجاست.با این که بازی 1 ساعت پیش تموم شده بود اما وقتی با لانچر لاگین میکردم ،ارور Game Abondend میو مد و میگفت Please Reconnectنقل قول:
دقیقه پیش از بازی دی سی شدم.هر کاری میکنم ریکانکت نمیشه.هیچ تایم اوتی هم ندارم.فقط صفحه سیاه مال قبل لودینگ میاد.انواغ اقسام کارهارو انجام دادم.چیز پی ان،ریستارت،ریپیر،ریستارت مودم و ...
اینجوریشو دیگه ندیده بودم،تو این 3 سال اولین بار که اینطوری من رو مچل خودش کرده.
راحت ترین راه اینه که کل بازیو پاک کنین و از کس دیگه ای بگیرین.یا از اول دانلود کنین.اما دانلود از اول خیلی طاقت فرساست.
راه حل مشکل اینی هست که پائین میبینید:
1.لانچر ببندید.فولدرهای lol_air_client رو تو این مسیر پاک کنین:League of Legends\RADS\projects
2.فولدر lol_launcher رو تو همون مسیر بالا پاک کنین.
3.برگردین به فولدر RADS و فایلهای داخل پوشه های Solutions و Downloads رو پاک کنین.اگه چیزی داخلشون نیست که هیچی.
4.سیستم ریستارت بدین و lol_launcher رو Run As Administrator کنین،بزارین خودشو آپدیت کنه،بعد شروع میکنه به آپدیت،بزارین آپدیت شه.
سلام
مال من همین که میره تو لانچر آپدیت failed میده کسی این مشکلو نداره ؟:n03:
خوب الان یک خبر دارم اون اسکینی که قبلا گفتم مال ویکتور بوده الان تو suurnder at 20 نوشته شده توی اینجا همه چیز نوشته شده عکس ویکتور و پولش که 1350 RP می خواد
نقل قول:نمیدونم مشکل شما (makan.net) دقیقاً اینه یا نه، ولی گاهی اوقات وقتی Process اصلی بازی Crash میکنه و میپره بیرون و شما میای که دکمه Reconnect رو بزنی میبینی دکمه غیرفعاله (خاکستریه)،نقل قول:
من از یه برنامه (فایل) استفاده میکنم که Process ها رو مدیریت میکنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lol رو کامل kill Proccess میکنم و دوباره اجرا میکنم، البته میشه فقط Proccess اصلی رو بست و لانچر رو نگه داشت و دوباره Reconnect رو بزنی: